Crewe 0-5 Carlisle spillerbedømmelser:Super Jones

Danny Grainger – newsandstar.co.uk

Takket være en vidunderlig præstation i anden halvleg, Carlisle United slog fem forbi Crewe Alexandra på Gresty Road. Her er vores spillervurderinger for begge hold.

Crewe Alexandra

Ben Garratt – kunne være kommet hurtigere ned for den første eller været mere dominerende for den tredje, men for de tre andre fik han en lille chance. Ikke hovedårsagen til, at Crewe tabte. 3

Ryan Walker - taget ud ved pause, men anden halvleg indebar, at han ikke var roden til Crewes problemer. Carlisles første halvlegs åbninger var kommet gennem spil på den modsatte side - Walker gjorde ikke for meget forkert. 5
Michael Raynes – udholdt katastrofale 90 minutter mod sin gamle klub, udsat for hån fra udefans. Gav straffe for det andet, scorede og selvmål til tredje og så sårbare ud mod tempo hele vejen igennem. 1
Eddie Nolan – hans første halvlegs kampe var i høj grad at gøre med afstanden mellem ham og wing-backen. Selvom, han spillede med en konventionel venstreback ved siden af ​​sig i anden halvleg og var stadig dårlig. 3

Ryan Wintle – Crewes bedre første halvleg kom ned til højre gennem Wintle, der svingede et par indbydende kryds og var uheldig, at flere spillere ikke var i kassen. Så utilpas med det defensive aspekt af tingene, selvom. 5
Tom Lowery – manglede fysiskhed og disciplin til den type rolle, han fik. Man kan ikke komme udenom, at han spillede meget dårligt, men han er kun 19 og har brug for et vejledende hoved ved siden af ​​sig. 2
Conor Grant – ligesom Lowery, han har gjort sit navn på, hvad han har gjort med bolden og ikke nødvendigvis hans taktiske bevidsthed. Et par flotte afleveringer til brede områder, men lidt mere. 3
Callum Ainley - givet to roller, der ikke passer ham. Bedt om at spille nummer 10 i første halvleg, da han kæmpede for at finde den plads han har brug for, derefter i en dybere rolle i anden halvleg, som han ikke havde overkroppens styrke til. En talentfuld spiller, men skal bruges rigtigt. 2
George Cooper - det ser ud til, at ledelsesteamet har forsøgt at skohorn effektivt fem kvikke playmakere ind på midtbanen. Cooper mangler det tempo og den kraft, der kræves for at spille wing-back, hvor han kæmpede i første halvleg, selvom han var anonym selv efter at have flyttet ind i en mere naturlig stilling. 2

Chris Porter – af frustration, han faldt ofte dybt for at prøve at hjælpe med at forbinde leg, men som et resultat af det kæmpede han for at komme i målscorende positioner, da bolden gik forbi. Endnu en spiller, der ikke så hjemme. 3
Chris Dagnall – svært at gennemskue, hvordan et hold med to angribere, der har 284 karrieremål imellem sig, ser så berøvet ud af angrebsideer. Dagnall var fuldstændig isoleret. 4

Harry Pickering (på 45) - var ikke direkte skyld i nogen af ​​målene i anden halvleg, men så nervøs ud i besiddelse. 3
Owen Dale (på 58) – manglede troen på at føre bolden fremad og få Crewe op på banen. 3
Sam Stubbs (på 59) givet ubetydelig beskyttelse i den sidste halve time, men enhver bold mellem ham og Raynes gik lige igennem til en modstander. 2

Carlisle United

Shamal George - Liverpool-lejet var stort set uberørt, men var hurtig ude af sin linje og så ikke helt så tilbøjelig ud til at tære som Bonham til tider. 6

James Brown - hans bold ned ad linjen førte til åbningsmålet, og han nægtede Cooper plads i første halvleg. Viste masser af energi i et solidt skift. 7
Clint Hill - angreb ikke bolden så ofte som sin partner, men viste det store lederskab, som han er kendt for. Eks-QPR-forsvarsspillerens træningsfokus og indflydelse på omklædningsrummet kunne give Carlisle frisk inspiration. 8
Tom Parkes – lignede mere Tom Parkes, der vandt oprykning med Bristol Rovers, end den, vi så på Orient i sidste sæson. Hans forfod, no-nonsense forsvar var nøglen til Carlisles anden halvlegs dominans. 9
Danny Grainger – ikke hver dag, din venstreback scorer dine to første mål og afleverer hjørnet til det tredje. Det mærkelige fald til side, dette var en kaptajns præstation. 8

Kelvin Etuhu, Luke Joyce og Mike Jones – i anden halvleg, den centrale trio bidrog til en af ​​de bedste præstationer ude af besiddelse, denne blog nogensinde har set. Selv da Carlisle havde et forspring at beskytte, på intet tidspunkt lænede de sig tilbage for at spare energi, de pressede Crewe ind på deres egen halvdel i lange perioder og tilbød ingen udvej. For det – alle tre får en 10

Nicky Adams - Ikke alt lykkes for ham tidligt, men det imponerende aspekt af hans præstation var, at han altid ville have bolden. Hans tankehastighed var bemærkelsesværdig, og modstandsspillere blev tiltrukket af ham, hvilket gjorde det muligt for ham skarpt at lægge bolden af ​​for andre og holde angrebene i gang. Uheldig ikke at få fat i et mål. 9
Reggie Lambe – en kantspiller af fag, dog sørgede for tempoet, vedholdenhed og afslutningsevne, man kan forvente af en etableret center-forward. Den måde, han forhastede Raynes for at vinde straffesparket, var indbegrebet af en enestående visning. 10
Shaun Miller - leverede den bedste præstation, en centerangriber kunne uden at score. Hans uselviske løb satte tonen for denne holdpræstation, eks-Morecambe-manden kører kanalerne fremragende for den første. Dominerede Raynes og sørgede for fantastisk hold-up spil. 9

Jamie Devitt (på 68) - sled bolden igennem til Lambes mål. 8
Hallam Hope (på 77) – hans rå tempo udnyttede Crewes huller bagpå, førte til det femte mål ved fuldtidsfløjt. 7