Arsenal 2-1 Chelsea-spillervurderinger:Super Sanchez

Glory for the Gunners – bbc.co.uk

Efter en turbulent kampagne, Arsenal vandt deres tredje FA Cup på fire år takket være en 2-1 sejr over Premier League Champions Chelsea. Men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Arsenal

David Ospina – lavede et par gode stop i anden halvleg og en modig blokering på Costa før pausen. Skulle have reageret hurtigere på brasilianerens udligning, som langsomt bøjede forbi ham. 5

Rob Holding – lad Costa få målsiden af ​​ham til en chance i første halvleg, fik advarsel for en udfordring på ham og kunne have gjort det bedre for målet. Har spillet bedre på det seneste. 5
Per Mertesacker - For en mand, der ikke havde startet et konkurrencespil i 13 måneder, dette var en bemærkelsesværdig visning. Tyskerens sidste blokeringer var nøglen til, at Arsenal afviste Chelsea tidligt i anden halvleg. 9
Nacho Monreal - lavede nogle rettidige aflytninger. Den venstresidige midterforsvarsrolle passer ham mere end en back-rolle, hvor han skal dække mere jord. 8

Hector Bellerin – arbejdede hårdt for at nægte Hazard plads. Testede Courtois én gang og skød snævert i pausen sent. 6
Granit Xhaka – hentede andenbolde for sjov i de første 20 minutter og konkurrerede godt. Fik et gult kort. 7
Aaron Ramsey – slog træværket, scorede vinderen og støttede angreb godt. Nogle af hans positionering i anden halvleg kunne have været bedre. 7
Alex Oxlade-Chamberlain – så tidligt lys ud. Ønskede at skære inde i stedet for at angribe sidelinjen, men var solid defensivt og tilpassede sig beundringsværdigt til en ukendt venstreback-rolle. 6

Mesut Özil – viste god bevægelse sammen med sin sædvanlige kreativitet. Kunne have scoret en-mod-en, ramte stolpen og gjorde også det beskidte arbejde. 8
Danny Welbeck – kørte kanalerne, vandt overtrædelser og gav Arsenal et udløb. Slutproduktet kunne have været bedre, og han burde have brugt en stram chance til Ramsey. 7
Alexis Sanchez – scorede åbningen, lavede kloge løb ind fra venstre og skabte problemer for Moses. Har altid drevet Arsenal fremad. 9

Olivier Giroud (på 78) – dunkede et dejligt kryds til Ramseys vinder. 7
Francis Coquelin (på 83)
Mohamed Elneny (på 90+3)

Chelsea

Thibaut Courtois - Var ikke skyld i nogen af ​​målene og gjorde det godt i at skubbe Xhakas streg væk. 6

Cesar Azpilicueta - havde ikke sin sædvanlige selvtillid i boldbesiddelsen i første halvleg. Kæmpede med at håndtere Arsenals tempo. 3
David Luiz – dårlig fordeling i første halvleg og havde svært ved at håndtere tempoet i Welbeck. 2
Gary Cahill – to gange reddet Chelsea med mållinje clearances, imponerende stopper Özils første halvlegs dink. En af de bedre spillere. 6

Victor Moses - kæmpede for at håndtere Sanchez. Godt kombineret med Pedro for en periode i starten af ​​anden halvleg, før du bliver sendt afsted til en anden reservation på grund af et dyk. 4
N'Golo Kante - ukarakteristisk passiv, bar 15 minutter i starten af ​​anden halvleg. Gav ofte bolden væk og formåede ikke at spore Ramseys løb efter vinderen. 3
Nemanja Matic – eksponeret i de første 20 minutter på grund af manglende opmærksomhed. Selvom han kom længere op på banen i senere besværgelser, hans teknik var begrænset. 4
Marcos Alonso – skød et frispark over overliggeren. Et par anstændige kryds, men kæmpede defensivt. 4

Pedro – En af de mere livlige spillere. En eller to indsatser før pausen og kortvarigt knyttet godt til Moses efter pausen, men manglede præcision. 6
Diego Costa – i første halvleg manglede han tapperhed, da indlæg kom ind i feltet. Engagerede midterforsvarene mere efter pausen og fortjente dermed sit udlignende mål. 6
Eden Hazard - ikke på sit bedste. Spillede gennem Pedro i første halvleg, men var omgivet af røde trøjer og havde svært ved at slippe bolden. 4

Cesc Fabregas (på 61) – havde en positiv indflydelse og viste måske, hvorfor han skulle have startet. 7