Malta 0-4 England Player Ratings:Vardys indflydelse

Malta 0-4 England – skysports.com

En sen overflod af mål fik England til at vinde 4-0 over Malta i Ta' Qali, selv om deres præstation var ufuldkommen i besværgelser mod modstandsdygtig opposition. Her er seks talepunkter fra kampen.

Malta

Andrew Hogg – lavede en god sprawled redning for at afvise Sterling i de første to minutter, kom derefter godt ned for at stoppe Kanes hovedstød. Hans præstationsniveauer faldt dog i en dårlig anden halvleg, og han kunne måske have gjort det bedre for Bertrands mål. 4

Steve Borg – kæmpede fremragende i det meste af spillet. Kunne være kommet tættere på Kane for det første mål, men direkte skyld for nogen af ​​de andre. 6
Sam Magri – lavede nogle rettidige aflytninger i første halvleg og i anden, han brugte et sjældent øjeblik på at udtrykke sine boldspillende kvaliteter med et anstændigt skud fra rækkevidde. Lavede dog et tamt defensivt hovedstød til det første mål og lod Welbeck få målsiden af ​​ham til det tredje. 4
Andrei Agius - nogle gode hovedstød i første halvleg, men var skyld i tre af de fire mål. Appelerede for offside til første, fanget i ingenmandsland for tredje og fjerde. 3
Zack Muscat – reddede Zerafa ud et par gange i første halvleg med nogle stærke udfordringer. Viste en vis ubeslutsomhed til det første mål, men var ellers ulastelig. 5
Joseph Zerafa – havde svært ved at håndtere Oxlade-Chamberlain i første halvleg. Forbedrede sig i den anden, da han lavede nogle gode blokeringer og satte Schembri til et skud. Uheldig at blive taget af. 5

Bjørn Kristensen – pressede Bertrand godt i første halvleg, hjælpe med at afkræfte Englands trussel ned til venstre og nægte dem plads. Tilbød dog ikke noget i besiddelse og var mindre effektiv i en central rolle, da Ryan Fenech gik af. 4
Ryan Fenech – kunne have lukket Alli hurtigere for det første mål, men gav Malta noget defensiv stabilitet, som de savnede, da han gik af. 6
Steve Pisani – til tider overhalet af Alli, Chamberlain og Walker. Et eller to gode langtrækkende afleveringer til Farrugia, men de fleste af dem manglede nøjagtighed. 3

Andre Schembri - arbejdede hårdt ude af boldbesiddelse, og Malta savnede hans pres, efter han gik af. Hans disciplin betød dog, at han ikke var i stand til at komme tæt på Farrugia eller angribe, blottede et øjebliksbillede tidligt i anden halvleg. 5
Jean Paul Farrugia - havde begrænsede muligheder for at vise, hvad han kunne med bolden. Han manglede ikke indsats, men han manglede måske troen på, at hans indsats kunne føre til noget kreativt. 3

Ryan Camilleri (på 75) - sporede ikke hurtigt nok tilbage, da der var en omsætning i besiddelse. 3
Paul Fenech (på 83) – manglede de defensive kvaliteter, som hans navnebror gav. 4
Michael Mifsud (på 86) – en bevist målscorer, men som 36-årig havde han ikke de ben, som denne type konkurrence krævede. 4

England

Joe Hart – hurtig ud af sin linje, når det er nødvendigt, men stod ikke over for nogen skud på mål. 5

Kyle Walker – lavede nogle gode angrebsløb for at støtte Chamberlain, derefter Rashford i de sidste stadier. 7
Gary Cahill – vaskede høje bolde op med minimalt besvær, men en boldspillende midterforsvarer som John Stones kunne måske have været mere egnet til lejligheden. 6
Phil Jones – hans bedste præstationer er kommet i smash-and-grab-møder, så det kom måske ikke naturligt at sætte tempoet bagfra. 5
Ryan Bertrand - tilbød ikke bredden til at støtte Sterling i første halvleg. Belønnet for at have frækheden til at skyde fra rækkevidde med en lille formue til det andet mål. 5

Jake Livermore – manglede dynamikken til at ændre spilleretningen, hvilket blev et problem i første halvleg. Udvalgt af nødvendighed, frem for egnethed. 4
Jordan Henderson – skyldig i at spille en for mange sidebolde i første halvleg, men han kom i forgrunden i de sidste stadier. Afskediget Bertrands mål. 6

Alex Oxlade-Chamberlain - havde tæsk af Zerafa i første halvleg og så livlig ud i boldbesiddelse. Måske skulle have været brugt oftere. 6
Dele Alli – forbundet godt med Kane i glimt, men var også skyldig i at dvæle ved bolden i overfyldte områder. England så mere flydende ud uden ham. 5
Raheem Sterling - tog den forkerte beslutning en-mod-en tidligt i kampen og mistede sin selvtillid. Forsøgte altid at skære inde på hans højre fod, når pladsen var et andet sted. 4

Harry Kane - mødte kritik i pausen, men havde givet den største test for Hogg i første halvleg, scorede derefter sine to chancer efter pausen. En klinisk præstation. 8

Marcus Rashford (på 45) – viste dygtighed og så livlig ud i hele anden halvleg. Spillede en imponerende aflevering til Kane for det fjerde mål. 8
Jamie Vardy (på 70) – hans aggressive, direkte løber fra bolden strakte spil og åbnede veje til midtbanen. 9
Danny Welbeck (på 76) - sprøjtede yderligere energi ind i Englands angreb og lavede et smart løb for at score det tredje mål. 8