Cheltenham 0-1 Stevenage Four Things:tandløse Robins

Joe Martin – thecomet.net

Joe Martins frispark sendte Stevenage op på andenpladsen i League Two med en 1-0-sejr i Cheltenham Town. Her er fire talepunkter fra kampen.

Cheltenhams pres

Gennem hele konkurrencen, Hjemmeholdets energiniveau var højt, hvilket gjorde det muligt for dem at lægge pres på i lange perioder. De kom i gode positioner, men kvaliteten af ​​den altafgørende sidste bold var lav, Harry Pell skød forbi 14 minutter efter et skud på højre side fra Kevin Dawson. Den livlige Dawsons indsvingende kryds undgik Danny Wright på 23 minutter i et træk, der indkapslede deres sidste tredje kampe. Wright var ofte målet, men han blev domineret af Luke Wilkinson, mens Stevenages organisation betød, at Mo Eisa ikke havde plads til at udnytte sin hurtighed.

Stevenage mere farlig

Gæsternes angreb var kortere end deres modstanderes, men de havde nemmere ved at få bolde ind i deres egne spillere i feltet. Tom Pett og Chris Whelpdale kombinerede godt på højre side, sidstnævntes 32. minuts indlæg ramte direkte på målmanden af ​​Matt Godden. Angriberen, som til tider var uanfægtet af Taylor Moore, havde et par øjebliksbilleder på nært hold, som Scott Flinders var lig med. Harry Beautyman, der så kreativ ud i besværgelser, ramte direkte på målmanden fra rækkevidde, mens Danny Newton havde ubesværede hovedstød i begyndelsen af ​​begge halvlege.

Nøglemomenter

Wright fik lidt mere boldbesiddelse i gode områder midtvejs i anden halvleg. Han lavede kampens største test for den besøgende målmand Joe Fryer, udlånt fra Middlesbrough, der kom godt ned ved sin nærmeste post på 62 minutter for at afvise målmanden. Wrights partner den sidste halve time var Freddie Hinds, endnu en villig løber, der mangler finesse, som formede sig til at skyde før Pell stjal hans torden, skyde bredt på 67 minutter. Godden vandt kort efter et frispark, som Joe Martin køligt satte ind i øverste højre hjørne, toppede en fremragende præstation fra venstrebacken. Stevenages midterforsvar fortsatte med at stå fast, midt i Cheltenhams mest kraftfulde byge af pres i de afsluttende faser.