Accrington Stanley 0-1 Gillingham Six Things:Bonham masterclass ser Gills til sejr

Wham Stadium – www.accringtonstanley.co.uk (kredit:Anthony Greenwood, Neil Broadhurst, John Hurst og Steve Bingham(

Gillingham har deres første udebanesejr i deres kampagne som en kombination af et fint Regan Charles-Cook-angreb og en målmandsmesterklasse fra Jack Bonham, så de vandt 1-0 på Accrington Stanley. Her er seks ting fra sammenstødet i East Lancashire.

Selv første halvleg

I første halvleg, Gillingham opererede højt oppe på banen i længere perioder og havde flere af de territoriale fordele, men Stanley så mere spændende ud i den sidste tredjedel. Gillingham tvang til stop og blokeringer via et Jack Tucker-hovedstød bagpå fra Regan Charles-Cooks svævende kryds, før Mark Byrnes indsats ude af feltet. Stanley, aggressiv i pressen, ramte stolpen via den formstærke Colby Bishop efter et højresidet kryds fra den indflydelsesrige Sam Finley, som tidligt var knyttet godt sammen med højrefløjen Jordan Clarks højreback Callum Johnson.

Gillinghams presse

Gillingham blev mere fremtrædende i pressen frem mod første halvlegs midtvejspunkt. Regan Charles-Cook og Mark Byrne er begge centrale midtbanespillere. fordelen ved at de, Især Byrne, fandt det lettere at støtte arbejdet ude af besiddelse, da den disciplinerede Alfie Jones og den aggressive Stuart O'Keefe fik styr på midtbanen. Deres arbejde tvang Stanley til at gå længe, selvom hverken Bishop eller Offrande Zanzala repræsenterer referencepunkter fra luften. Ulempen ved Gillinghams system var dog, at de manglede naturlig bredde og så, selvom Stanley ikke kontrollerede første halvleg, værterne kunne stadig skabe de bedre chancer. Efter et præcist venstrefløjskryds fra den imponerende Jerome Opoku, Bishops hovedstød fremtvang en redning fra Jack Bonham efter 27 minutter, før Zanzalas afslutning på nært hold blev underkendt tre minutter senere.

Definerende andet halvt minut

Det var en stille start på anden halvleg, men det blev vakt til live, da Zanzala så et en-mod-en skud reddet, før Bishop ramte stolpen, derefter Sean McConville, Opoku og Séamus Conneely var ude af stand til at konvertere fra gunstige positioner på grund af en kaotisk kombination af blokke, stop og frigange. Gills heroics blev belønnet øjeblikke senere, da Regan Charles-Cook blev frigivet i rummet på kanten af ​​boksen og producerede kvaliteten til at krølle ind i det fjerneste hjørne. Charles-Cook havde haft et stille sted i spillet på det tidspunkt, men den afslutning viste, hvorfor Evans kan lide ham højt oppe på banen - han kan ændre et spil.

Kunne Bonham blive slået?

Stanley fortsatte med at teste Bonham, med Mark Hughes' kraftfulde hovedstød fra McConvilles højre hjørne, der blev stoppet godt af Brentford-rekrutten, som havde en fremragende eftermiddag. Målmanden nægtede en indsats bagud efter indskiftede Joe Pritchards frispark, inden han greb et skud væk fra den vridende Jordan Clark, Derefter reddede Pritchard selv ved den nære stolpe i en ekstraordinær præstation i anden halvleg.

Stanley uheldig

Accrington Stanley blev besejret her, men de kan tage hjerte fra det faktum, at de udgjorde mere en måltrussel end deres gæster; uden at have kontrol, nødvendigvis, da kampen var målløs, de så stadig spændende og initiativrige ud, da de så var bagud, de var blot uheldige, at modstanderens målmand simpelthen var besat - det vil give dem yderligere håb om, at de kan forblive konkurrencedygtige i denne liga. De individuelle præstationer fra de seneste rekrutter Opoku og Alese var enormt opmuntrende, ligesom Finleys midtbanefremvisning, så trods tabet, en eftermiddag med 20 skud på mål giver dem positive ting at tage.

Gillingham afslutte deres borte tørke

Dette var sæsonens første udesejr for Gillingham, som intet var, hvis de ikke var begået; vi så deres sammenhængende pres i første halvleg, så heroisk, sidste grøft forsvar i anden. På den ene side, Steve Evans' side var lidt heldige, at Bonham var i form, men på den anden side, de havde uafgjort fem af deres første syv på udebane og havde ikke været ude af mange af de kampe, de ikke havde vundet – bortset fra Oxford – så måske skulle de have en formue. Kan de bruge denne sejr som et springbræt til progression op i tabellen? Måske, men de viste stadig ikke helt nok til at antyde, at de vil slutte i den øverste halvdel.

[Accrington Stanley 0-1 Gillingham Six Things:Bonham masterclass ser Gills til sejr: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038450.html ]