Cheltenham Town 1-3 Colchester United Six Things:Norris fyrer U's til sejr

John McGreal – eadt.co.uk

Efter et voldsomt møde, Colchester United vandt 3-1 i Cheltenham Town med 3-1 takket være en Luke Norris-bøjle og et Harry Pell-straffe. Her er vores spillervurderinger fra kampen.

Cheltenhams energi

Siden Russ Milton overtog viceværten, bestræbelserne på denne Cheltenham-side kunne ikke stilles spørgsmålstegn ved; faktisk, i første halvleg, de prøvede næsten for hårdt. Foran Nigel Atangana, som havde et fremragende spil i holderollen, der var tre angribende midtbanespillere og to angribere, som alle prøvede at påvirke tingene i belastede områder. Robins manglede et strejf af ro midt i parken for at tage byrden af ​​Atangana og gøre dem mindre modtagelige for modangreb.

Norris' bøjle

Colchester havde en føring på to mål ved pausen, men det var ikke et tilfælde af, at de flækkede Cheltenham fra hinanden konstant - hjemmecenterforsvarene Johnny Mullins og Will Boyle var solide i hovedsagen. Hellere, de var meget kliniske fra dødboldscenarier. Harry Pell, vender tilbage til sin gamle klub, vandt et straffespark fra Atangana, der blev sendt af Luke Norris. som scorede 14 mål for Swindon i sidste sæson og tog sit sæsonbeløb til fire midtvejs i første halvleg. Angriberen, som ikke havde de travleste spil i åbent spil, fuldendte sin brace med et fremragende frispark, som ingen i rødt og hvidt kunne have gjort noget ved, efterfulgt af vilde fester.

Den Broom-inspirerede genopblussen

I en periode på 20 minutter i begyndelsen af ​​anden halvleg, Cheltenhams venstre fløj Ryan Broom forårsagede mange problemer nede på venstre flanke; Ryan Jackson havde brug for en masse defensiv hjælp fra Pell for at bekæmpe sin trussel. Cheltenham fik en tilbage, da Kevin Dawson drillede hjem fra kanten af ​​feltet, men deres angrebsspil kunne have klaret sig lidt mere variation. Uden en angribende højreback til at tilbyde bredde - Jordon Forster er en konservativ mulighed - der var en overdreven tillid til Broom, i det mindste indtil Tyrone Barnett kom for at tilbyde dem muligheden for at gå direkte fra dybet.

Pell hjemsøger den gamle klub

Besøgende midterforsvar Frankie Kent, Tom Eastman og Luke Prosser håndterede presset godt; selvom de ikke havde set en trussel fremad i anden halvleg, de gjorde spillet sikkert efter 88 minutter; efter at Sammie Szmodics blev væltet, Pell slog hjem fra stedet. Midtbanespilleren havde modtaget en pind fra Cheltenham-fans, som måske var utilfredse med sit sommerskifte, men til hans ære, hans afdæmpede fejring viser, at selvom han skulle træffe en fornuftig karrierebeslutning, han bevarer respekten for sin tidligere klub.

Skift i Cheltenham

Milton har gjort det godt for at opmuntre spillerne, men efter en periode med direkte fodbold under Gary Johnson, dette er en Robins side med behov for friske ideer. Tegnene er, at formand Andy Wilcox kigger på at hente en klublegende ind - en person, der hurtigt kan få supportere på banen. Det er vigtigt, selvom, at den nye mand har vist noget ledelsesmæssigt skarpsind - Jerry Gill kunne være en god mulighed efter at have vist lovende i sjette lag med Bath City. Når overlevelse i stigende grad ser ud til at blive en god sæson, Cheltenham har ikke råd til at tumle.

Det nye U'er

Så ofte, vi har forbundet med Colchester United en klub, der er for loyal over for sin ungdoms-baserede filosofi, et hold, der mangler fysik og pragmatisme til at tilpasse sig modstanden. De har ændret sig. Mens U'erne tidligere på sæsonen mod Port Vale og Crewe har vist, at de kan imponere med jævnt samspil, når situationen krævede det, deres optræden på Whaddon Road viser, at de har opnået evnen til at vinde spil uden nødvendigvis at spille, som de helst ville have i 90 minutter. Der er lang vej igen, selvfølgelig, men Colchester ser ud til at have tilpasningsevnen til et vedvarende top syv-skub.