Manchester United 2-1 Leicester City Six Things:Red Devils ikke overbevisende i sejren

Shaw fejrer sit første seniormål – @ManUtd

Efter en nervøs kamp, Manchester United sikrede deres første tre point i sæsonen med en 2-1-sejr over Leicester takket være mål fra Paul Pogba og Luke Shaw. Her er seks ting fra spillet.

Pogba optræder

I betragtning af at Paul Pogba først vendte tilbage til træning mandag efter sin World Cup-succes, det var overraskende, at franskmanden startede, endsige som kaptajn; alligevel var der en følelse af, at han reagerede godt på det ansvar. Han forbandt spil fremragende i de fosterlige stadier, bringer bagspillerne Matteo Darmian og Luke Shaw i spil, der begge gik på kraftfulde løb i de første to minutter. Da Daniel Amartey blev straffet for håndbold i feltet, Pogba steg selvsikkert og køligt omvendt, at sætte gang i en forestilling, hvor han var blandt sin sides mest opfindsomme performere.

Seje ræve

Leicester var ikke overrasket over at score et mål tidligt og tog sig ikke tid til at genfinde fatningen. Harry Maguire, et forenet sommermål, sprøjtede afleveringer til venstre flanke, hvor Ben Chilwell og Demarai Gray forårsagede problemer for Darmian på grund af deres tempo, som Juan Mata kæmpede så meget for at følge med, at han kortvarigt byttede plads med Marcus Rashford. Det var dog spillet ned på højre flanke, hvorfra Leicester skabte deres bedste chance; Ricardo Pereira, indsat på højre fløj, satte den lyse James Maddison op, fra hvem David De Gea reddede første halvleg.

Tidlig spilhåndtering

Selvom Maddisons indsats måske var Leicesters eneste bemærkelsesværdige chance i første halvleg, United kunne ikke helt bygge videre på deres åbner – faktisk, de faldt ind i deres defensive tredje, så snart den gik ind. Sådan en defensiv mentalitet uden bolden betød, at når de overgav besiddelsen, det var svært for dem at genfinde deres rytme. Denne tilgang ville være forståelig, hvis det var de sidste 10 minutter at holde fast i en føring væk til en titelrival, men det er ikke acceptabelt at spille en hel kamp som denne hjemme til en side, der forventes at slutte under dem.

Shaws store øjeblik

Der har længe været usikkerhed om Luke Shaws forhold til Jose Mourinho, men Southampton-akademiets kandidat afsluttede en positiv åbningsaften med et første seniormål. Mata trådte en vidunderlig bold igennem til den 23-årige, som fik målsiden af ​​Pereira før, måske hjulpet af et tilfældigt opspring, scoping bolden i det fjerneste hjørne.

Vardy forbliver nøglen

Den nye bredmand Rachid Ghezzal og Jamie Vardy gjorde en reel indflydelse fra bænken for Leicester, med sidstnævnte, der fortjente sit mål i overdragelsestid. Selvom Uniteds nerver raslede i de sidste to minutter, hvor Kasper Schmeichel nægtede et ikonisk mål ved at heade bredt på fløjten, de besøgende gik derfra med en følelse af ’hvis bare’. Midtvejs i anden halvleg med kun ét mål i sig, Gray var blevet nægtet af en skarp redning fra De Gea og havde den gået ind, resultatet kunne have været meget anderledes. Sæt Vardy ind fra start, og rævene kunne være et spændende forslag i år.

United ikke overbevisende

Havde Vardy ikke pakket, Manchester Uniteds sejrsmargin ville have været to mål, nok til næsten at tillade, at deres præstationer retrospektivt revideres som en af ​​kyndig kontrol. Men det faktum, at de var færdige med at holde fast, vil være spillets definerende hukommelse, som ligner det langt mere præcist. De fleste hold med seriøse titelambitioner ville fortsætte med at angribe, mens de var foran, og mens The Red Devils vandt i aften, en fortsættelse af deres metoder kan vise sig at være uholdbar.

[Manchester United 2-1 Leicester City Six Things:Red Devils ikke overbevisende i sejren: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038631.html ]