Arsenal 0-3 Manchester City Six Things:sidste tredje snit forskellen

Silva fejrer den anden – skysports.com

Manchester City vandt 3-0 på Emirates Stadium torsdag aften. at producere en resultatlinje, der på papiret ville antyde, at Arsenals præstation blot var en kopi af de to klubbers møde i søndagens Liga Cup-finale. At beskrive denne kamp som sådan ville dog ikke helt fange sagens natur:her er seks ting fra Premier League-sammenstødet.

Sidste tredje snit

Det, der fundamentalt adskilte de to sider, var ikke 90 minutters territorial dominans fra City, men korte udbrud af virkelig elitekvalitet, når de først kom ind i den sidste tredjedel. Det første eksempel på det kom efter 15 minutter, da Leroy Sane skar inde fra venstre for at undslippe adskillige forsvarere og fodre Bernardo Silva, der fik målsiden af ​​Sead Kolasinac til at krølle ind i det fjerneste hjørne.

Arsenals huff og pust

Fremmødet – som må have været langt lavere end de 58, 420, der var farceagtigt annonceret - kunne have afsløret, samt det dårlige vejr, en følelse af resignation fra Arsenal. Spillerne bøjede sig ikke helt:Aaron Ramsey var en af ​​hjemmeholdets bedre spillere og fremtvang to gode redninger fra Ederson Moraes, som også stoppede Granit Xhakas langskudsfrispark. Imidlertid, deres flydende sprog i den sidste tredjedel var ikke i nærheden af ​​niveauet for deres elitegæster.

Uselvisk Sergio

Sergio Aguero er på jagt efter sit mål nummer 200 i engelsk fodbolds topklasse – en præstation, som kun 28 spillere nogensinde har opnået, siden rekorderne begyndte i 1888. Det var dog ikke tydeligt efter 28 minutter, da, efter noget blændende arbejde fra Sane, argentineren havde bevidstheden om at løslade David Silva, som gennemførte et fint holdtræk med en sej afslutning. Mens Arsenals positionering til tider kunne stilles spørgsmålstegn ved, deres defensive mangler kunne ikke tilskrives mangel på lyst. Hvis noget, de indkasserede det tredje mål på grund af overivrige pres, der gjorde det muligt for City at spille gennem hullerne; endnu et fint træk, der involverede Aguero og De Bruyne, blev afsluttet med en simpel afslutning fra Sane.

På mig Ederson

Nicolas Otamendi havde til tider set mistænkelig ud og efter 53 minutter, han indkasserede et straffespark for en klodset fejl på Henrikh Mkhitaryan. Den 30-årige kan være taknemmelig for begivenheder efterfølgende, fordi ikke blot viste dommeren et gult kort i stedet for et rødt, Pierre-Emerick Aubameyang så sit straffespark reddet af Ederson. Brasilianeren havde været en selvsikker og sikker tilstedeværelse hele aftenen; potentielt akavet, svingende skud fra rækkevidde blev holdt som af en magnet. Derimod den 35-årige Petr Cech så ud som en skygge af den målmand, han engang var.

Spildsomme Gunners

Anden halvleg var en formalitet, men Pep Guardiola er måske en smule skuffet over elementer af sjusk, der sneg sig ind i hans sides udstilling, som simple afleveringer kom på afveje. Arsenal manglede dog hensynsløsheden til at komme tilbage i kampen, en kritik, der er mest relevant for Aubameyang, der skød bredt med en improviseret indsats lige før timen. Den manglende endelige kvalitet opsummerede præstationen fra Arsene Wengers side, hvis sæson hviler på deres præstationer i Europa League – som de er omkring 6/1 med de fleste bookmakere til at vinde via codice promo eurobet.

By et andet udyr

De samlede 87 minutters fodbold, der omgav Manchester Citys tre mål, indeholdt ikke ubarmhjertig glans; Peps side måtte modstå pres. Og stadigvæk, mens andre udvalgte mestre kunne have trukket den type spil, City var så ekstremt produktive i korte perioder, at de ikke behøvede at spille for fuld gas i 90 minutter. Arsenal havde brugt hele ugen på at tackle 'Udyret fra øst' , men den fra nordvest viser sig endnu sværere at afvise.