Coventry City 1-0 Gillingham Six Things:Sky Blues fortsætter med at trives i B9

St Andrews føler sig måske ikke som hjemme for Coventry City, men enhver turbulens har bestemt ikke påvirket spillerne; Dominic Hyam scorede spillets eneste mål, da Sky Blues sikrede sig en fjerde B9-sejr i træk i alle turneringer, da et usammenhængende Gillingham-hold forbliver sejrløst. Her er vores seks ting fra spillet.

Usammenhængende Gillingham

Gillinghams største problem i den anden by var, at de ikke spillede med en klar identitet. På skrift, trioen af ​​Brandon Hanlan, Regan Charles-Cook og Alex Jakubiak ser ud til at være velegnede til højpressende og hurtige overgange, men Kent-outfittet lukkede ikke med nogen intensitet eller sammenhæng - hvis man pressede fremad, midtbanetrioen af ​​Stuart O'Keefe, Alfie Jones og Mark Byrne forblev statiske. Deres plan var at gå direkte fra dybet – Brandon Hanlan havde en tendens til at være referencepunktet fra Jack Bonhams målspark. Mens den unge angriber gjorde sit bedste og sørgede for et anstændigt fjeder, på 6'0″ er han ikke en naturlig målmand - det var derfor svært for Gillingham at finde klare ruter til mål.

Stærk Sky Blues

Noget af Coventrys fodbold i første halvleg var driftigt; de skabte langt de bedre chancer i den periode. Den venstresidede kombination af Brandon Mason og Jordy Hiwula så lidt uraffineret ud, på grund af førstnævntes modvilje mod overlapning og sidstnævntes manglende bevidsthed, men angriberen Matt Godden modsvarede dette problem noget med sine uselviske løb ind i venstre kanal, som skabte plads til den livlige Hiwula. Goddens tidlige hovedstød fremtvang en redning fra Jack Bonham efter et højresidet indlæg fra Wesley Jobello, som selv headede forbi efter Jordan Shipleys frispark - Godden var så ude af stand til at løfte over målmanden efter den tekniske Mason's gennemspil. Det virkede uundgåeligt, at åbneren ville komme og, efter et hjørne undgik publikum, bolden blev skudt hjem på bagerste stolpe af Dominic Hyam, der fortjente sit mål efter en gennemført opvisning, står for Kyle McFadzean.

Værter faldt dybere

I første halvleg, Hyam og centerforsvarspartneren Michael Rose så meget til bolden, uanfægtet af deres modstandere, med nogle gange Zain Westbrooke eller Liam Kelly faldende mellem dem, derefter samler den intelligente Shipley halve mellemrum op mellem linjerne for at skabe med mere frihed end tidligere set. I anden halvleg, den slags fodbold var sjældnere, da Gillingham pressede på med et højere engagement. Mikael Ndjoli – som havde erstattet Charles-Cook tidligt – gjorde en forskel for intensiteten af ​​deres præstationer og så et fast frispark fra 76. minut, der blev reddet godt af Marosi.

Mandron bragt for sent?

Mens Steve Evans' hold kom ind i bedre områder i anden halvleg og lignede mere at være på forreste fod, Ndjolis frispark repræsenterede deres eneste meningsfulde indsats på mål:der var ingen klare chancer. Med to højrefødder til venstre i Barry Fuller og Alex Jakubiak, samt manglende bredde til højre, Gillingham forsøgte uden held at spille sig rundt om Coventry, i stedet for at trænge ind i dem. Elliott List var den indskiftede Evans i første halvleg brugte, men han tilbød ikke noget anderledes end det, de havde - hvis noget, introduktionen af ​​et nummer 10 betød et skift fra 4-3-3 til en 4-2-3-1, der skohornede angriber-by-trade Jakubiak tættere på flanken, hvilket ikke hjalp. Mikael Mandron er uden tvivl den eneste spiller i dette Gills-hold, som er en luftspecialist - og han blev først hentet i det 86. minut. Var Mandron blevet hentet på pause, eller i det mindste da List kom på, vi kunne have set på en nervøs anden halvleg for Sky Blues – i stedet, Robins side så sjældent ud til at være urolig.

Gills har brug for en plan

Gillingham, der går længe i denne sæson, er ikke et problem:deres sidste oprykning kom under Martin Allen - som ser spillet på samme måde som Evans - i 2012-13. Imidlertid, det er vigtigt at have det rigtige personale til at facilitere deres spillestil – og grundlæggende de har brug for den rigtige målmand. Det kan være, at Evans ikke stoler på Mandron, der ikke trak træer op i League Two, at spille store perioder med spil i divisionen ovenfor - men han er den ene spiller, der kan få systemet til at fungere. Alternativt Evans kunne justere opsætningen og lægge større vægt på højtryk fra starten for at få Hanlan og Jakubiak i den slags positioner, de ønsker at være i. Uanset hvad, planen skal være sammenhængende – og direkte i tråd med det tilgængelige personale.

Kredit til Robins

På fuld tid, Coventry-fans fejrede – en talte begejstret om, hvorvidt de kunne være i top (de er teknisk set femte, men har 11 point, det samme som ledere Ipswich). Selvfølgelig, det er en helt normal reaktion fra enhver gruppe fans, der ser deres hold starte sæsonen så godt, men dette var ikke en normal situation. Hvis den midlertidige jorddeling med St. Andrews havde fundet sted under en eller to af Coventrys tidligere managere i dette årti, følelsen ville være en af ​​krise eller undergang. I stedet, Robins fortsætter med at tilsidesætte de katastrofer uden for banen, som det nuværende ejerskabsregime medfører, han fortsætter med at udvikle spillestilen og bygge et hold, der er fleksibelt, spændende og dynamisk. På grund af Robins og hans trænerteam, fans kan måske bare nyde deres hjem væk fra hjemmet.

[Coventry City 1-0 Gillingham Six Things:Sky Blues fortsætter med at trives i B9: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038466.html ]