Milton Keynes Dons 1-0 Exeter City Six Things:Tisdale besejrer den gamle klub

Paul Tisdale – bbc.co.uk

Den nye MK Dons-manager Paul Tisdale overvågede en 1-0-sejr over den tidligere klub Exeter City takket være Kieran Agards straffespark i anden halvleg, efter at Dean Moxey blev udvist. Her er seks ting fra spillet.

Cagey første halvleg

Det var en tæt første halvleg, som MK Dons måske skyggede; de vandt et par frispark rundt om feltet, med en mod 18 minutter, hvor Dean Lewington tvinge en redning fra Christy Pym. Hjemmeholdets klareste gnist var Alex Gilbey, gennem hvem næsten alt deres bedste spil gik; den velansete midtbanespiller hentede plads og, på en halv times tid, tøffet Kieran Agard, der vendte sig på kanten af ​​feltet for at trække sit skud bredt. For at skabe mere, Buckinghamshire-tøjet havde måske brug for flere mænd frem til støtte for Gilbey, plus angriberne Robbie Simpson og Agard, hvilket måske var svært med nok kun én anden angrebssindet spiller i de elleve; at være wing-back Callum Brittain, som til tider linkede fint til den brede midterforsvarer George Williams.

Holmes trick

Lee Holmes har ikke haft den nemmeste tid med skade i tidligere år, men han er en meget dygtig spiller for League Two-niveau og så ud som Exeters bedste angrebsspiller i første halvleg. Den brede mand forvirrede ofte Dean Lewington, som manglede tempo til at lukke ned med nogen som helst selvtillid og til tider havde brug for at blive reddet ud af den fremragende Baily Cargill. Holmes kom tæt på med en krøllet, venstrebenet indsats, der fløj lige forbi den fjerneste stolpe, men der var lidt fra The Grecians, der generede Lee Nicholls. Det meste af Devon-holdets tilgangsspil bestod af håbefulde upfield-points til Jayden Stockley; mens angriberens dygtighed fra luften normalt tillod ham at få den første kontakt med bolden, han var ofte i undertal og var derfor ikke altid i stand til at bruge det til at bringe andre i spil med nogen præcision.

Mere Breakspear-drama

Charles Breakspear var dommeren, der sendte to MK Dons-spillere ud, da de utroligt, slog Peterborough 1-0 i sidste sæson. Han gjorde det dog delvist op til dem her:Dean Moxey blev udvist for et andet gult efter håndbold af George Williams' 54. minuts indlæg i feltet. Agard så dog sit efterfølgende pletspark reddet af Christy Pym, med angriberen, der fortsatte en præstation, der så ham meget lovende ud uden helt at få sine belønninger foran mål. Eller i det mindste, det var tilfældet indtil det 64. minut, da MK fik straffe for endnu en håndbold, denne gang af Stockley, som også fik vist en rød cad for en anden gul, før Breakspeare indså, at han ikke oprindeligt havde booket angriberen. Denne gang, Agard tog ikke fejl, går til midten af ​​målet for at outfoxe Pym.

Exeters livlige finale

Exeter udgjorde stadig en trussel mod det, selv med ti mand. MK Dons viste deres besøgende en masse respekt, tillader folk som Nicky Law, Jake Taylor og Hiram Boateng for at diktere sagen, mens Lee Martin lavede nogle gode løb. Gæsterne krydsede bolde, som Stockley kom tæt på, med Aaron Martin på vej væk fra mål inde fra feltet, før Pierce Sweeney sent skød over fra tæt hold. Ultimativt, det skulle ikke være for Matt Taylors side.

Grækerne ubesejrede løb slutter

Exeter har måske ikke været i stand til at påtvinge deres modstandere deres spil i det omfang, de normalt kunne lide, dels på grund af modstandernes kaliber og dels Moxeys røde kort. De gjorde, imidlertid, vis nok på Stadium:MK til at foreslå, at med Law strikning ting sammen, en stærk holdånd og en fanbase lige bag manageren, de vil kontrollere mange kampe i denne sæson og kan være ægte oprykningskandidater.

Tisdale forbedrer forsvaret

Som angribende styrke, MK Dons har uden tvivl kun overbevist i to ud af ti mulige fodboldhalvdele; første halvleg på Oldham og anden hjemme mod Grimsby. Den mest bemærkelsesværdige ændring Paul Tisdale har foretaget dog, har været for at omorganisere et forsvar, der lækkede 69 mål sidste sæson, hvor siden kun indkasserede to i deres første fem. MK replikerer måske ikke den flydende fodbold, de producerede i 2014-15 denne periode, men grundlaget for en forfremmelse er på plads.

[Milton Keynes Dons 1-0 Exeter City Six Things:Tisdale besejrer den gamle klub: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038609.html ]