Milton Keynes Dons 0-1 Crewe Alexandra Six Things:stædig opvisning ser Alex til sejr

Alex Gilbey – @MKDonsFC

Crewe Alexandra øgede deres ambitioner på den øverste halvdel med en 1-0-sejr på oprykningsjagten Milton Keynes Dons, takket være Charlie Kirks første halvleg. Her er vores seks ting fra spillet.

Usammenhængende MK Dons

Crewe Alexandra spillede med mere selvtillid i første halvleg, end en tilbagevenden på en udesejr hele sæsonen ville antyde, alligevel var balancen for MK Dons ikke helt rigtig. Med Rhys Healey tilbage i Cardiff for øjeblikket, Peter Pawlett var hans 'afløser', alligevel var skotten mere komfortabel med at spore tilbage, end han pressede i den sidste tredjedel, hvilket betyder, at systemet mere lignede en 3-5-2 end den 3-4-3, vi så tidligere. Fordi hverken Conor McGrandles eller Dean Lewington kunne angribe flanken direkte, MK Dons måtte enten krydse fra dybet eller vente på, at de brede midterforsvarere Joe Walsh og Baily Cargill skulle overlappe hinanden. hvilket måske sænkede tempoet i deres spil. Det var ikke som om opsætningen gav dem ekstra sikkerhed, enten, fordi da Cargill overlappede, Lewington trak sig ikke altid tilbage i overensstemmelse hermed, og dermed vi så store åbne rum, hvor de besøgende kunne angribe i overgangen.

Kirk imponerer

Heldigvis for værterne, Crewe havde ikke helt tempoet oppe i Chris Porter og Jordan Bowery til at drage fuld fordel af denne sårbarhed, men de sammensatte nogle sprøde pasningstræk. Efter en af ​​dem, foranlediget af den lyse Callum Ainley, James Jones rullede bredt fra kanten af ​​boksen, før højre back Perry Ng, en fremtrædende indflydelse på spillet, fremtvang en redning fra Lee Nicholls. Crewe kunne have gået et mål ned på den halve time, da Walsh krydsede for Peter Pawlett for at trykke hjem, kun at blive udelukket af offsideflaget, men efter det scorede Crewe åbningen. Efter endnu et attraktivt træk fra Crewe, den livlige Ryan Wintle oprettede Kirk, der skrællede ind i rummet, før de trak hjem i det fjerneste hjørne.

Alex mod Alex

Alex Gilbeys skade var en stor faktor bag sidste sæsons nedrykning for MK Dons, fordi han er en livlig karakter, der bringer energi til holdet på og uden for banen. Ikke overraskende, det var Gilbey, der fik dem i gang efter målet; den tidligere Colchester-midtbanespiller slog en akavet, hoppende skud inden for et minut efter kick-off, da Ben Garratt håndfladede væk, før han tvinger et nærstop fra Garratt efter Anekes afskedigelse. I anden halvleg, Gilbey var den, der forsøgte at øge tempoet med hurtige, fremadrettede afleveringer, og værterne spillede bestemt mere haste i den tid. Imidlertid, de havde ikke helt et omdrejningspunkt i kassen.

Subs en faktor

På 66 minutter, Paul Tisdale besluttede at erstatte angriberen Kieran Agard, som har scoret 13 mål i denne sæson, med Osman Sow. Sand, Agard havde kæmpet for at overvinde midterforsvarene George Ray og Eddie Nolan, som forsvarede fremragende, men man kan spørge, om det kunne have været mere egnet for en forsvarsspiller at blive ofret for So. Da angriberen kom på, han viste en vilje til at lede kanalerne, men et eller to af hans kors ville have været perfekte for Agard, alligevel var der ingen der i kassen. Derimod David Artell erstattede den hårdtarbejdende Ainley for Tommy Lowery, som injicerede frisk energi og kraft i Crewes spil for at lette presset på bagvagten. I de afsluttende faser, det var uden tvivl gæsterne, der var tættest på at score det næste mål, med Ngs vidunderlige sololøb, der ikke helt matches af kvaliteten af ​​hans skud, og Wintle fik et 85. minuts slag afvist. stadig, det tætteste MK kom på at score var gennem forskellige straffeappeller, hvilket viser, hvor solidt Crewe forsvarede sig på vej til en fortjent sejr.

Tisdale skal bakkes op

MK Dons fik et stort slag mod deres forhåbninger om forfremmelse. Hele eftermiddagen, der var altid i det mindste noget ved dem strukturelt, som ikke var helt rigtigt, være, at sårbarhederne i store områder i første halvår eller at fraværet af et omdrejningspunkt, en modig centerforward, i den anden. Tisdale har gjort et meget godt stykke arbejde indtil videre i denne sæson for at reparere moralen i Buckinghamshire og, af den grund, Pete Winklemans svar på denne sejr af seks burde være at give ham så meget hjælp som muligt på transfermarkedet. At bringe Healey tilbage, samt måske en venstre wing-back for at tage noget af byrden fra Lewington, der spillede sin 600. optræden for klubben i lørdags, ville være en positiv start.

Jernbanemænd på de rigtige linjer?

David Artell har måske delt mening blandt Alex-fans under hans regeringstid til dato, men han fortjener ære for et løb på ét nederlag ud af seks, hvilket har boostet deres ambitioner på den øverste halvdel. Mere sigende, de udspillede Lincoln i den periode og slog fortjent MK Dons – hvor de to sidstnævnte hold længe var blevet betragtet som de to bedste i denne division, i det mindste indtil opkomsten af ​​Bury, der diskede ud med Crewes eneste nederlag i den rækkefølge. Efter at have vist, at de kan spille god fodbold i første halvleg på Stadium:MK, så gør den grimme side i anden periode, det kommende besøg af forfremmelsesudfordrerne Colchester og Carlisle vil bestemt ikke forstyrre dem.

[Milton Keynes Dons 0-1 Crewe Alexandra Six Things:stædig opvisning ser Alex til sejr: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038540.html ]