Cheltenham Town 1-1 Crewe Alexandra Six Things:Point delt i et livligt sammenstød

Cheltenham Town og Crewe Alexandra holdt deres oprykningsfremstød på sporet med uafgjort 1-1 på Jonny-Rocks stadion. Her er vores seks ting fra et underholdende møde.

Cheltenhams åbner mod spilforløb

Crewe havde uden tvivl det bedste af åbningsbørserne, men det var Cheltenham, der tog føringen, da Chris Husseys hjørne blev vendt hjem af Gavin Reilly efter en straffesparkskamp. Det var et mål, som Reillys præstation fortjente, fordi Bristol Rovers-udlåneren bøvlede og plagede hele sin tid på banen. Chris Porter håbede at have udlignet kort efter, efter en udveksling med den livlige Charlie Kirk, men blev dømt offside.

Crewes første halvlegs besiddelse

Hjemmemanager Michael Duff følte, at Cheltenham "trådte fra" Crewe efter at have scoret åbningen, selvom de besøgende ikke havde let ved at skære dem op. Mens til venstre, omvendt bagspiller Harry Pickering viste en frugtbar telepatisk forståelse med Kirk, ligevægten i Crewes angreb var ikke helt så jævn til højre. Daniel Powell og Perry Ng blev ved med at komme indenfor, uanset hvor pladsen var, og, fordi James Jones sjældent drev udenfor, deres spil på den side var noget overbelastet. Selvom, de fortjente at lave niveau i slutningen af ​​en lige første halvleg, da Chris Porter blev spillet igennem på venstre kanal, og angriberen slog bolden inde i den nære stolpe.

Alexs forbedrede presse

Duff opfordrede sine spillere til at være mere aggressive i starten af ​​anden periode; de var til en vis grad, alligevel var det uden tvivl Crewes pres, der havde den stærkeste indflydelse. Med tre midterforsvarere i Charlie Raglan, Ben Tozer og Jacob Greaves plus to midtbanespillere i Conor Thomas og Jake Doyle-Hayes, værterne forsøgte at passe bolden i den defensive tredjedel, men det var svært at spille sig igennem linjerne på grund af udeholdets vildskab. Da Robins kom ind i forreste områder, i det mindste, de kom tæt på to gange gennem Gavin Reilly, der skød off-mål efter Chris Husseys tilbagetrækning og Luke Varney, som ikke helt kunne få den nødvendige kontakt efter Sean Longs plads.

Ng afskediget

Crewe spillede i Kirk to gange i hans foretrukne position, keder sig på mål fra venstre kanal, men kunne to gange ikke finde målet i hurtig rækkefølge midtvejs i anden halvleg på trods af et godt tilløbsspil fra Ryan Wintle. Kirk, på 14 mål siden starten af ​​sidste sæson, kan fortryde sine sjældne øjeblikke af sløseri, fordi på 70 minutter, Perry Ng blev udvist for et andet gult, giver Cheltenham chancen for at lægge pres. Mens midterforsvareren Olly Lancashire erstattede Kirk i et defensivt skifte for gæsterne, speedster Alex Addai erstattede Reilly for at sprøjte frisk energi ind i hjemmeholdets spil. Addai var dog ikke i stand til at vende hjem efter 80 minutter, efter bred midterforsvar gik Jacob Greaves på et plyndrende løb for at krydse; angriberen var mere effektiv som skaber, fordi han gik på et af sine mange højrefløjsudbrud med fire at spille, før han krydsede, men Ryan Broom kunne ikke finde kontakten til at slå Will Jaaskelainen.

Jernbanefolk på sporet

For Crewe Alexandra, dette punkt repræsenterer et positivt skridt hen imod deres forfremmelsesudfordring – de kan blive opmuntret af både de territoriale fordele, de skyggede for i de første 70 minutter, samt den defensive modstandskraft, de udviste efter Ngs fyring. David Artell fortjener stor ære for at have implementeret sine ideer så godt i løbet af de sidste ni måneder, og en sommer med stabilitet har bestemt hjulpet ham med at gøre det. Selvom dette ikke ligefrem var den perfekte præstation – de havde tidspunkter, hvor de kæmpede for at nedbryde deres modstandere – havde de uden tvivl det bedste af et møde med en af ​​deres konkurrenter på ukendt jord.

Robins flyver stadig højt

Selvom Robins ikke fik de tre point, de håbede på, Duff følte, at det faktum, at spillere i omklædningsrummet var "lidt skuffede", var en markør for, hvor langt de er nået. Kampen viste, at de ikke kun kan konkurrere med de bedre sider i denne liga, men de kan også være utilfredse med et point. Cheltenham kan forbedre deres arbejde i boldbesiddelse, især når de trykkes, alligevel skabte de mindst lige så mange klare chancer som deres gæster, og denne præstation var også en anden indikation - ikke ulig sidste uges 2-0-tab ved Plymouth Argyle - måske i modsætning til sidste sæson, de kan være under deres bedste med bolden, men stadig forblive organiserede og truende.

[Cheltenham Town 1-1 Crewe Alexandra Six Things:Point delt i et livligt sammenstød: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038458.html ]