Sheff ons 1-1 Huddersfield Six Things:Quaners indvirkning

Danny afværger uglerne – telegraph.co.uk

Efter en tæt play-off semifinale anden omgang i Hillsborough, Huddersfield Town er videre til finalen med en sejr i straffesparkskonkurrence. Men hvad lærte vi af spillet?

Forsigtige Ugler

Denne blog følte, at den ros, Sheffield Wednesday fik for deres defensive præstationer i den første kamp, ​​var lidt generøs. Argumentet var, at de ville begynde at angribe, når de var hjemme, men det skete ikke. Det store hul mellem deres midtbanekvartet og deres to forreste, Fernando Forestieri og Steven Fletcher muliggjorde ikke kvalitetsservice, selvom sidstnævnte havde et sjette minuts skud blokeret af Michael Hefele.

Huddersfields besiddelse

Carlos Carvalhals hold kunne ikke opretholde et pres med kun to mand i den modsatte halvdel, så Huddersfields midterforsvarere Hefele og Christopher Schindler havde tid på bolden med Jonathan Hogg, der faldt ind. Gæsterne skabte den bedste chance på 25 minutter, da den energiske Nahki Wells løb ind i venstre kanal og krydsede for Izzy Brown, der skød bredt fra nær-stolpen fra tæt hold. Terriererne havde mere af bolden i en tæt første halvleg uden nogen klar favorit.

Fletchers store øjeblik

Sheffield Wednesday-angriberen mødte kritik i pausen på grund af sin manglende mobilitet, med mange fans, der foreslår, at cheftræneren burde erstatte ham med Jordan Rhodes. Han gik et stykke vej for at svare sine tvivlere seks minutter efter pausen, da han sprang over Schindler ved bagerste stolpe for at heade et fremragende Barry Bannan-indlæg i det fjerneste hjørne.

Quaners indflydelse

Huddersfield reagerede godt med Wells og Elias Kachunga tæt på inden for syv minutter efter Fletchers åbning. Deres udligning skyldtes dog Collin Quaners ankomst, der skar indenfor med tempo og kraft, og hans tilbagetrækning til Wells blev ved et uheld omdirigeret ind af Tom Lees på 73 minutter. Quaner fortsatte med at skabe problemer nede til højre for Daniel Pudil, som manglede positionsbevidstheden til at håndtere den tidligere Union Berlin-mand. Hans løbeture tvang ofte Glenn Loovens over i ubehagelige områder, igen forlader Wells fri, før angriberen ramte sidenettet.

Rhodes' øjebliksbilleder

Fans, der engang efterlyste Rhodes' introduktion, fik deres ønske i anden halvleg, men det var først i forlænget spilletid, at han fik den service, han kræver. Skotten fik en snævervinklet indsats vendt ned på nettets tag, før han fik et øjebliksbillede reddet af Danny Ward i første halvleg af forlænget spilletid. som var domineret af uglerne.

Afværge helten

Begge sider var trætte i de afsluttende faser, hvilket betyder, at kampen ville blive afgjort på straffespark. Ward har haft nogle svære perioder i denne sæson, men han reddede fra Sam Hutchinson og Forestieri dengang, bruge et øjeblik på at indse, hvad det betød, spurtede glædeligt til den anden ende af banen for at fejre det med Huddersfield-fans. Terrieren er videre til finalen.

Har du hørt om Matched Betting? Du kan tjene penge online via matched betting-hub ved blot at drage fordel af bookies gratis tilbud. I gennemsnit tjener matchede spillere £761,82 hver måned.