Blackburn 2-0 Bury Six Things:Rovers går til tops

Blackburn 2-0 Bury – burytimes.co.uk

Da Shrewsbury ikke er i aktion før tirsdag, Blackburn Rovers benyttede lejligheden til midlertidigt at gå toppen af ​​League One mandag aften. De sikrede sig en 2-0-sejr over nedrykningstruede Bury takket være mål fra Danny Graham og Adam Armstrong - her er seks ting fra kampen.

Rovers har brug for variation

Sort brændt, stærkt ønsket om promovering hos de fleste bookmakere, der tilbyder https://www.signupbonuses.co.uk/, gjorde tungt vejr af tingene i første halvleg. Med tre midterforsvarere – Darragh Lenihan, Charlie Mulgrew, Derrick Williams – og to fastholdende midtbanespillere – Richie Smallwood og Corry Evans – de var veludstyrede uden bolden, men manglede variation med den. Adam Armstrong havde brug for at gøre mere for at strække leg og skabe plads i avancerede områder til Bradley Dack, som til tider var tvunget til at samle bolden op fra dybe positioner.

Solid begravelse

Blackburns frustrationer i første halvleg var også en afspejling af Burys imponerende organisation. Mens nøgleblokeringer fra Peter Clarke og kommanderende målmandsspil fra hans tidligere Oldham-holdkammerat Connor Ripley hjalp Shakers, deres defensive arbejde startede forfra. Harry Bunn og George Miller arbejdede utrætteligt for at nægte Blackburns midterforsvar tid på bolden, giver midtbanespillerne Josh Laurent og Neil Danns stærk beskyttelse.

Vendepunktet

Om kampen ville blive husket som en fin defensiv opvisning fra Bury, eller en kontrolleret præstation fra deres værter, blev defineret i de første fem minutter af anden halvleg. Ryan Lowes hold udnyttede sjuskede Rovers-afleveringer til at skabe to åbninger i de første to minutter:desværre blev Laurents skud godt blokeret af Mulgrew, før Bunn tog den forkerte beslutning om at skyde i pausen med muligheder på begge sider af ham. Deres sløseri ville blive straffet øjeblikke senere, da Cameron mistede sin koncentration for at tillade Graham at nikke hjem til Dacks levering.

Blackburns sidste opblomstring

Det falder naturligt for Blackburn at få bolden frem tidligt, og de havde lettere ved at gøre det efter det første mål. Ændringerne hjalp:Tony Mowbray skiftede til en back-firer og hentede Marcus Antonsson og Jack Payne, sidstnævnte tilførte energi og bevægelse, som måske tog presset af Dack. Darragh Lenihan, en ambitiøs forbipasserende hele aftenen, krydsede til bagerste stolpe og selvom Antonsson ikke kunne konvertere, en fejl fra den ulykkelige Cameron tillod Armstrong at trykke hjem. Kun en god redning fra Ripley nægtede Payne et mål og værterne, en tredje i en behagelig anden periode.

Burys hul

I betragtning af de dybder, Bury har dykket, før Ryan Lowe tog over, det ville være fuldstændig uretfærdigt at lægge nogen skyld på ham for dette nederlag efter en forbedret række af resultater. Imidlertid, resultatet betyder, at hvis deres nedrykningsrivaler fortsætter i samme takt, Shakers har nu brug for omkring to point pr. kamp mellem nu og maj for at holde sig oppe. Støtten til Lowe er der, men troen på, at hans side kan udføre miraklet, er ikke helt så tydelig.

Blackburn og Dack fører flokken

Wigan, samme nat, dominerede overskrifterne med deres utrolige FA Cup-sejr over giganterne Manchester City, men Blackburns mere brød-og-smør-sejr var også vigtig. De udholdt en frustrerende første halvleg denne aften, men deres styrke i dybden og sidste tredje kvalitet gjorde, at de i sidste ende kom ud på toppen; en stilling, de håber at blive bekendt med herfra.