Tranmere Rovers 4-2 Ebbsfleet United Six Things:Norwood stjerner

James Norwood – thennonleaguefootballpaper.com

Tranmere Rovers er nået til slutspillet i National League efter en 4-2 sejr over Ebbsfleet United, takket være en man-of-the-match-præstation fra James Norwood. Her er seks ting fra spillet.

Coulsons tidlige hovedstød

Det var tidligt let at se, at Tranmere Rovers' forsvar havde været deres akilleshæl. Adam Buxton havde været i tvivl om en skade før kampen; han og 34-årige Steve McNulty kæmpede med tempoet i spillet, og Tranmeres forsvar så derfor sårbart ud, da Ebbsfleet kom frem. Tøven viste sig at være dyr for åbneren, da Larnell Cole ikke formåede at lukke ned for Corey Whitely, som krydsede til bagerste stolpe, så Luke Coulson slog Buxton for at komme hjem.

Norwood imponerer

Tranmere skabte masser i første halvleg. Jeff Hughes skiftede spil godt, mens brede mænd Josh Ginnelly og Cole løb ind i farlige områder, med frontmændene Andy Cook og James Norwood stærkt involveret. Det var sidstnævnte, der scorede udligningen i 33. minut; efter at Ridehalghs omvendte løb undgik Whitleys opmærksomhed, Norwoods subtile bevægelse gav ham chancen for at drille Kenny Clark og spalte ind i det fjerneste hjørne.

Weston overrasker Prenton

Ebbsfleet havde ofte forsøgt at sænke tempoet, så det kom som en overraskelse, da de gik foran på 53 minutter. Manglende kommunikation mellem hjemmeforsvarer Ritchie Sutton og målmand Scott Davies gav indskiftede Myles Weston en strålende mulighed; ex-Southend-fløjspilleren bankede hjem. Det mål fremkaldte en eller to nerver i hjemmelejren, men Tranmere-fans holdt sig fuldstændig bag deres side, som fortsatte med at spille med passion og drive.

Rovers' svar

Oliver Norburn pressede Dean Rance i besiddelse og stjal bolden, som brød til Ginnelly, som viste fremragende tætte fødder for at undslippe den rystende Jack Connors, inden bolden blev kørt i det fjerneste hjørne. Ebbsfleet-benene var trætte fra da af, og selvom Tranmere ikke kunne finde en vinder før forlænget spilletid, et fremragende frispark i det 101. minut fra Norwood gav dem sejren; ironisk, målet kom øjeblikke efter, at han havde fået besked af Micky Mellon om ikke at tage frisparket!

Sur afslutning for Ebbsfleet

Det har været en strålende debutsæson på dette niveau for Ebbsfleet United, så det var en skam, at det endte på en sur tone. Når Cole skød en fjerde for Tranmere, Centerforsvareren Dave Winfield blev udvist efter et skænderi, da temperamentet flossede på banen og sidelinjen. Imidlertid, Daryl McMahon har gjort et fremragende stykke arbejde med Kent-tøjet, som vil håbe på at bruge denne kampagne som et springbræt til bedre ting.

Der er stadig pres på Tranmere

Ebbsfleet er i en stor kategori af up-and-coming hold i National League-slutspillet, for hvem forfremmelse ville have været en vidunderlig præstation, snarere end en nødvendighed. Situationen er anderledes for Tranmere Rovers, for hvem alt fra fanbasen til kvaliteten af ​​truppen tyder på, at de simpelthen skal være i EFL næste sæson. Denne sejr flytter dem halvvejs, men omfattende festligheder skal sættes i bero:Minder om sidste års underpræstation i Wembley-finalen giver Rovers uafsluttede sager.