Blackburn Rovers 2-0 Charlton Athletic Player Ratings:solid Smallwood

9 for Smallwood – rovers.co.uk

I en velboret ydeevne af effektiv presning, Den kliniske afslutning fra Blackburn gav dem en 2-0-sejr over et endimensionelt Charlton-hold. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Rovers

David Raya - reddede en-mod-en fra Reeves før pausen og stoppede også midtbanespillerens curling-indsats lige uden for feltet kort efter pausen. Håndterede brød- og smørarbejdet med lethed og udstrålede selvtillid, som spredte sig over hele holdet. 9

Ryan Nyambe – viste Marshall på sin svagere højre fod i den første halve time, så stoppede DaSilva i hans spor i anden halvleg. Tilbød ikke helt så meget fremadrettet, som han er i stand til, og noget af hans beslutningstagning i besiddelse kunne have været bedre. 7
Paul Downing - så sammensat ud i boldbesiddelse i første halvleg. Har ikke sat en fod forkert, selvom han blev undersøgt overraskende sjældent efter pausen. Uden at kritisere Downing, clean sheet var i høj grad at gøre med Charltons sidelæns spil og det defensive arbejde udført af dem foran ham. 6
Charlie Mulgrew - ved en sjælden lejlighed, da Williams blev slået, han var først til den nærmeste post for en hurtig clearance. Hans frispark i det 30. minut fandt vej igennem via en afbøjning fra Best, men hans luftegenskaber blev efterladt uafprøvet efter pausen. 7
Derrick Williams - utestet af Clarke i den første halve time og holdt rundhåndet Marshall i lommen, efter at fløjspilleren flyttede til højre. Sjældent brød frem, men det behøvede ikke, når Blackburn tog føringen. 8

Corry Evans – en solid præstation, hvor han var hurtig til at lukke Aribo ned, Marshall, DaSilva eller enhver spiller, der forsøgte at løbe ind i den sidste tredjedel. En smule begrænset i besiddelse, men for det aktuelle job, han var perfekt. 8
Richie Smallwood – altid hurtig til at sætte udfordringer ind og gav forsvaret fremragende beskyttelse. Det eneste spørgsmål er, om Evans og Smallwood partnerskab vil give Blackburn nok kreativitet i fremtidige kampe, især når de ikke kommer foran i første halvleg. 9

Craig Conway - udholdt en stille start, da disciplinen hos Charltons brede mænd begrænsede mængden af ​​besiddelse, han kunne modtage. Voksede i indflydelse efter åbningen, da pladsen åbnede sig, og han udgjorde en trussel i pausen i anden halvleg. 6
Bradley Dack – uden tvivl Blackburns smarteste angrebsspiller før åbningen, altid fuld af hensigter i overgangsfaserne af spillet. Efter at have sprøjtet bolden bredt ud på 18 minutter, han kunne ikke helt forbinde sig med returbolden. Faldet efter pausen. 6

Dominic Samuel – viste masser af energi, men ikke helt så hensynsløs, som vi har set tidligere på sæsonen og blev taget afsted lige før timen sammen med Antonsson. 5
Marcus Antonsson – pressede venstre kanal godt og lagde et indbydende indlæg ind lige før første halvlegs midtvejspunkt, men hans holdkammerater kunne ikke få en berøring. Måske havde han bedre spil i forhold til, hvad han gør med bolden. 6

Joe Nuttall (på 59) – jagtede tabte sager og kombinerede godt med Graham for det andet mål i overtalelsestid. 7
Danny Graham (på 59) – altid glad for at jagte en midterforsvarer tilbage, når de rykkede ind i den modsatte halvdel, og hans arbejdshastighed blev belønnet, da han scorede det andet med et hovedstød bagpå. 8
Willem Tomlinson (på 68) – satte ind på den fire mands midtbane med minimal ballade og satte et solidt defensivt skift ind. 6

Addicks

Ben Amos – lod de eneste to skud på mål, han mødte, og kunne have været mere kommanderende for sit område for begge mål. 3

Chris Solly – så solid nok ud, men begrænset i forhold til, hvad han kan gøre med bolden. Akademikandidaten har været professionel i Valley i otte år nu, og nogle føler, at hans karriere stagnerer. 4
Ezri Konsa – udvælgede en eller to flotte crossfield-bolde og lod sjældent Antonsson komme ud over ham, selvom han måske havde gjort det bedre til det andet mål. 5
Jason Pearce - en velkommen tilbagevenden fra skade, ser altid op til kampen. Anklaget for at have forulempet Samuel i feltet midtvejs i første halvleg, men dommeren viftede appeller væk. Kæmpede med tempoet i Nuttall i de afsluttende faser. 6
Jay DaSilva - kom ikke så meget frem, som han kan lide i første halvleg på grund af den kompakte karakter af Charltons system. Fraværet af en naturlig venstrekant i anden halvleg betød, at han overtog stafetten mere og forsøgte at give bredde, men kunne ikke helt linke til sine holdkammerater. 5

Joseph Aribo - et livligt løb i anden halvleg, men han gjorde ikke den slags ofte nok. Kæmpede med at påtvinge sig selv spillet, og det kan være, at Charlton savnede bid fra Ahmed Kashi. 3
Jake Forster-Caskey – nogle gode afleveringer ud i brede områder og var opsat på at gøre sin rimelige del af det defensive arbejde i første halvleg. Nogle gange havde han brug for at være mere eventyrlysten i sin aflevering efter pausen - han viste, at han har en diagonal bold i sit skab. 5

Billy Clarke - gjorde ikke det største indtryk i sine 27 minutter på banen. Affyret fra lige uden for feltet femten minutter inde, før den tages af på grund af en anden skade. 3
Ben Reeves – knyttet godt til hovedangriberen i glimt, kombinerer med Best for en præsentabel chance før pausen, men hans indsats manglede kraft. Fremtvang endnu en redning fra Raya kort efter pausen med en curling indsats. 6
Mark Marshall – kæmpede for at få det bedre over Nyamba i de tidlige stadier, derefter Williams, da han flyttede til højre. Brugte for meget tid på at true med at sprænge ud over sin modstander bagspiller, men satte sjældent sine penge, hvor hans mund er, hovedsagelig på grund af hans insisteren på kun at bruge sin venstre fod. 2

Josh Magennis – led tidligt af mangel på støtte. Da han flyttede ind i en bred venstrerolle, han så ikke derhjemme. Har brug for at komme på enden af ​​kors, ikke sidder fast i store områder ved at spille femyards afleveringer. 3

Leon Best (på 27) – noget af en pantomime-skurk på grund af hans forglemmelige tidligere besværgelse. Mindre forglemmeligt var hans eget mål inden for tre minutter efter indtræden i kampen, selvom han sparkede bolden videre for Reeves store chance. 3
Karlan Ahearne-Grant (på 78) – et løb fra dybt i den højre kanal, men han var trængt ud. 4