Millwall 2-0 Birmingham spillervurderinger:Wallace imponerer

Morison og Wallace fejrer – bbc.co.uk

Et Maxime Colin-selvmål og et Ryan Tunnicliffe-angreb hjalp Millwall til en fortjent 2-0-sejr over Birmingham lørdag aften. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Millwall

Jordan Archer – utestet i det meste af spillet, men det er usandsynligt, at han mister sin plads på grund af Harris' loyalitet over for stopperen, som startede slutspillet på trods af opfordringer om at han skulle droppes. 6

Conor McLaughlin – god i luften, så fattet ud på bolden og dygtig med begge fødder. Ser ud til at have tilpasset sig problemfrit til dette niveau efter at have imponeret i League One med Fleetwood. 8
Shaun Hutchinson – forsvarede mandig hele vejen igennem og var ikke bleg for at sætte sin krop på spil for at skære faren ud med det samme. Ikke overraskende, at Millwalls defensive form tog sig op i sidste sæson, da han vendte tilbage fra en skade. 7
Jake Cooper – så stærk ud, bruge sin højde til at heade høje bolde væk i sin egen boks og skabe problemer i modstanderens. Hans knock-down i det 17. minut førte til Millwalls måske bedste chance i halvlegen. 8
James Meredith – en uselvisk præstation. Ingen dikkedarer i besiddelse, men lyd defensivt mod Adams og lavede nogle gode fremadgående løb i anden halvleg, flytte bolden hurtigt. 7

Jed Wallace – kom ind bag Grounds ved mere end én lejlighed og var livlig hele vejen igennem, søger ofte at udvælge Morison i kassen. 9
George Saville – har dødboldskvaliteter, der ikke er ulig Shaun Williams og brugte bolden godt, især i anden halvleg. 8
Ryan Tunnicliffe – relativt stille i første halvleg, men voksede i indflydelse efter pausen, scorede sit første mål for løverne efter 76 minutter med en rebound-indsats. 7
Aiden O'Brien – missede en af ​​Millwalls bedre chancer i første halvleg, vippede bolden over på 17 minutter efter, at Cooper væltede Savilles frispark. Kenny Jackett har tidligere sagt, at han er mere en angriber end en kantspiller, men han så hjemme her. 7

Steve Morison – hans lederskab og dygtighed fra luften var der for alle at se. En smule mere mobil, end man kunne forvente, at en veteranmålmand var og lavede et stærkt løb, der førte til åbningen, øjeblikke inde i anden halvleg. 9
Lee Gregory - en nippe, utrættelig angriber, der komplimenterer Morisons kvaliteter. Måske var det lidt mere hensynsløst i første halvleg, Men Millwall havde måske heller ikke skabt så mange chancer, var det ikke for arbejdshastigheden af ​​deres forreste to. 7

Shane Ferguson (på 69) - den venstrebenede bredmand slog ind til højre og leverede en disciplineret præstation mod sin gamle klub.
Tom Elliott (på 74) – så altid livlig ud, hans løb og skud to minutter efter at han kom på, førte til det andet mål.
Tony Craig (på 90+2)

Birmingham City

Tomasz Kuszczak - var ikke i stand til at redde Blues, da de havde brug for ham, og er faldet markant som målmand i løbet af de sidste 10 måneder. 4

Maxime Colin - vendte bolden i eget net tidligt i anden halvleg. Foretog et udbrudsløb, der førte til et Maghoma-kors, der snævert undgik Vassell, men han havde evnen til at gøre mere af det. 3
Michael Morrison - kunne have forsvaret sin nærmeste stolpe mere kommanderende til det første mål og havde til tider svært ved at komme tæt på Gregory. Imidlertid, han ryddede også sine linjer ved masser af lejligheder og blev ikke hjulpet af den usammenhængende midtbane foran ham. 5
Marc Roberts – udholdt tre rystende øjeblikke i de første 20 minutter, hvilket påvirkede hans selvtillid. Ikke nødvendigvis hovedsynderen for nogen af ​​de indkasserede mål, selvom. 4
Jonathan Grounds – fik aldrig rigtig styr på Wallace, som afslørede hans mangel på tempo og tapperhed. Grunde byder aldrig på meget fremadrettet, så når han ikke forsvarer sig godt, er det svært at se, hvad han tilbyder. 2

David Davis – sporede villigt tilbage og spillede den gennemgående bolden til Vassells chance, men ellers kunne hans brug af bolden have været bedre. Masser af energi, men skal vise mere taktisk bevidsthed. 4
Maikel Kieftenbeld - vidste ikke, hvornår hun skulle presse for bolden, og hvornår han skulle holde sig tilbage, ofte fanget i to sind for at give Millwall plads bagved. 2

Jacques Maghoma – måske Birminghams mest livlige spiller i første halvleg, men manglede produktet til at følge med, viser et kryds for Vassell efter 41 minutter. Altid villig til at spore tilbage hurtigt, men var mindre effektiv til at udfordre bolden i de sekundære faser af spillet. 4
Cheikh N'Doye - planen var, at han skulle påtvinge sin kropslighed højt oppe på banen, men han havde ikke helt tempoet og smidigheden til at presse sine modstandere. Blues har brug for en mere naturligt angribende spiller på midtbanen for at få noget territorium og besiddelse længere oppe på banen. 2
Che Adams – anonym i de 77 minutter han var på banen, i og ude af besiddelse. Uden tvivl et talent, men skal vise mere af, hvad han kan i skræmmende miljøer. Villa i næste uge... 2

Isaac Vassell - havde Blues' bedste chance lige før pausen, men kunne ikke få sine lejer lige fra en snæver vinkel og gled den bredt. Da han sprintede, han gjorde det med en fart på knob, men han gjorde det ikke ofte nok til at hjælpe holdet med at tvinge sig selv længere op. 4

Jota (på 63) - tidlige dage, men man frygter, at han kan lide under at spille med mere teknisk begrænsede spillere end hos Brentford. 3
Lukasz Jutkiewicz (på 70) – tilbyder normalt en fysisk tilstedeværelse fra bænken, men her, han havde ingen tjeneste på grund af den effektivitet, hvormed Millwall beholdt besiddelsen. 5
Jeremie Boga (på 77) – viste mere drive, haster og talent på 13 minutter end Adams gjorde i 77. Måske havde han gjort nok for at starte derbyet. 7