Rochdale 2-0 Peterborough United Spillerbedømmelser:imponerende Rathbone

I Keith Hills 500. kamp med ansvaret for Rochdale, hans hold slog fortjent Peterborough United 2-0 lørdag eftermiddag takket være mål fra Calvin Andrew og Callum Camps. Her er vores spillervurderinger.

Rochdale

Josh Lillis - blev ikke arbejdet for hårdt for sit clean sheet, selvom han nægtede Maddison efter 25 minutter, stop derefter Millers tamme nærpostindsats i starten af ​​anden halvleg. 7

Harrison McGahey - en aggressiv præstation, hvor han sjældent tøvede med at lukke sin mand ned tidligt. På dette bevis, vi ser det bedste af ham i et tremandsforsvar. 8
Donervan Daniels – selvom han ikke lavede nogen åbenlyse eller dyre fejl, han forlagde det mærkelige hovedstød, og hans aflevering var til tider en smule overambitiøs, hvilket tyder på, at der er ting at arbejde på. 6
Jim McNulty – negerede truslen fra Lloyd til tider i første halvleg og lod aldrig angribere komme ud over ham i anden. Viste ekstra påskønnelse for fansene på fuld tid. 7

Joe Rafferty – satte nogle fremragende kryds tidligt og kom frem efter behag, selv i de sidste stadier af anden halvleg, da Dale havde en føring på to mål at beskytte. 8
Callum Camps – sørgede for balancen i første halvleg, der gjorde det muligt for wing-backs at presse op, selvom hans øjeblik kom på 37 minutter, da han snuppede det andet mål med et imponerende frispark. Nød et eller to break-øjeblikke i anden halvleg. 8
Oliver Rathbone – fremragende engageret præstation. Dækkede altid den venstre kanal, når Bunney pressede op og var aldrig bleg for at engagere sig i den fysiske side af spillet, selvom det betød at give det ulige frispark væk i anden halvleg. Rochdale får brug for den slags udstillinger fra ham, hvis de skal komme ud af problemerne. 9
Joe Bunney – viste enorm energi til at komme frem og kunne have lavet flere af en eller to åbninger på bagerste stolpe. Skyld i at efterlade for meget plads i første halvleg. 7

Ian Henderson - ikke nødvendigvis en hovedarkitekt bag tomålsføringen ved pausen. Havde Dales bedre åbninger i anden halvleg, men kunne ikke helt få sine skydestøvler. 5
Matt Done - viste nogle gode bevægelser ind i brede områder tidligt, men hans dag blev afskåret syv minutter inde på grund af en skade. 5
Calvin Andrew – har mindre tempo end Peterboroughs angribere, men han gjorde op for det ved at holde bolden uselvisk og arbejde hårdt for holdet. Producerede et øjeblik af sublim teknisk kvalitet med en imponerende første berøring, inden den skød i åbneren efter 33 minutter. Faldet lidt i de sidste stadier, da karakteren af ​​Dales præstation ikke helt passede ham. 7

Jordan Slew (på 7) – vandt en række frispark på grund af hans tilstedeværelse og gode tætte kontrol. Ikke ligefrem langsom, men havde ikke et eksplosivt tempo i sit skab, hvilket kan forklare, hvorfor han blev taget ud, da spillet blev strakt. 7
Matty Gillam (på 60) – villig løber, men lidt rå i forhold til hans bortgang, hvilket er forståeligt i betragtning af hans relative uerfarenhed på dette niveau. 5
Kgosi Ntlhe (på 74) – tilføjede masser af tempo og energi mod sin gamle klub i de sidste stadier – lignende kvaliteter som Bunney, manden han afløste på wing-back. 6

Peterborough United

Conor O'Malley - et dårligt spil. Måske delvist skyld i det første mål, men helt klart skyld i det andet, med Camps' faste frispark ramte lige på ham. 2

Leo Da Silva Lopes – lavede et par gode løb i anden halvleg og satte krydset til Millers chance, uden tvivl den bedste åbning, som nogen besøgende spiller har skabt hele spillet. 5
Steven Taylor - han havde ikke et forfærdeligt spil, men man kan stille spørgsmålstegn ved hans evne til at udslette faren ved kilden. Ikke helt så atletisk, som han plejede at være. 5
Jack Baldwin – for langsom til at lukke ned, især da Rochdales angribere kom ind bag bagspilleren. Har brug for at fylde op og være mere modtagelig over for fare. 3
Andrew Hughes - kæmpede tidligt med at håndtere Rafferty og Andrews kombinationsspil og tilbød ikke den nødvendige bredde til at kompensere. 3

Jermaine Anderson – det ulige anstændige løb, men i sidste ende, smigrede han for at bedrage. Grant McCann var ikke glad, med midtbanespilleren en af ​​tre mænd, der blev trukket af sted ved pausen. 4
Anthony Grant – anstændigt nok i den første halve time, men kæmpede for at dæmme op for hjemmeholdets udbrud i de sidste faser. Dukkede op som en sidelæns købmand. 4
Michael Doughty - taget ud efter en meget dårlig første halvleg, hvor han faldt for dybt. Ikke en kamp, ​​han vil huske. 2

Marcus Maddison – viste glimt af, hvad han kan i første halvleg, men han kunne ikke helt gifte sig med sin fremragende dribling med en forståelse af, hvad hans holdkammerater lavede. 5
Jack Marriott – havde hurtighed i benene, men ikke tankehastighed. Ofte på forskellige bølgelængder til den spiller, der sender bolden. 3
Danny Lloyd – havde nogle livlige øjeblikke og har masser af tempo, men testede aldrig målmanden. Sjældent forbundet effektivt med Marriott og Maddison. 4

Ricky Miller (på 45) – sjældent givet plads til at vise, hvad han kan, men skød ofte fra urealistiske positioner og forsøgte at gøre for meget i sin egen. Tvang en redning fra Lillis ved den nærmeste stolpe tidligt i anden halvleg. 4
Idris Kanu (på 45) – leverede ingen kvalitetsleverancer og undlod at teste målmanden. På dette bevis, de fleste vil hellere have en speedbåd end Kanu... 3
Chris Forrester (på 45) – nogle anstændige berøringer i starten af ​​anden halvleg og havde en sen indsats fra rækkevidde, hvilket fremtvang en redning fra Lillis. Skal muligvis bruges længere fremme. 5