Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman afslutter eventyrets fightback

'Ollie fejrer Freeman's leveler - bbc.co.uk

I en af ​​de mest bemærkelsesværdige fight-backs i anden lags historie, Mål i det 93. og 94. minut fik QPR til at snuppe et bemærkelsesværdigt point mod West London-fjenderne Brentford på Loftus Road. Her er fem ting fra spillet.

Livlige Canos

QPR-fans hånede Sergi Canos for hans klipning, men kantspillerens præstation havde bestemt sine højdepunkter. I biernes første pres, han tvang Alex Smithies til at vippe sit fine slag ude fra feltet, kort før Yoann Barbets frispark fløj snævert bredt. Canos startede på venstre side, men spanieren havde ingen betænkeligheder ved at drive inde for at udgøre en trussel i pausen med sine drivende løb.

Usammenhængende QPR

Hjemmeholdet var startet på forreste fod med tre kryds i feltet i de første tre minutter, men John Egan og Andreas Bjelland klarede Luke Freemans leverancer godt. Fra da af begyndte den brede mand at strejfe over til venstre side, hvor han havde mindre tid til at få bolden på sin venstre fod og udvælge præcise kryds til målmanden Idrissa Sylla. Med Jamie Mackie ikke en naturlig bred mand og bagspillerne Jordan Cousins ​​og Jake Bidwell mindre end imponerende fremadrettet, R'erne måtte vente på, at Freeman skulle fremtrylle noget, som gjorde dem lidt endimensionelle. Deres bedste chance kom efter 17 minutter, da Mackie vendte vrangen ud på Josh Clarke for at bevæge sig dybt inde i straffesparksfeltet, men han skød over.

Positiv stemning

QPR begyndte anden halvleg på forreste fod, da Sylla sendte Scowens hovedstød på overliggeren, men Brentford brød med mål gennem Canos og Ollie Watkins, der havde erstattet den skadede Florian Jozefzoon i første halvleg. Det var dog Nico Yennaris, der satte åbningen op, og da Alex Baptiste ikke formåede at komme tæt på Lasse Vibe, den fremadvendte drejede, inden han skød hjem inde i den nærmeste stolpe. Der var en periode på 15 minutter, hvor Brentford blev sat ind i deres defensive tredje, da Egan og Bjelland skulle håndtere tidlige bolde for at erstatte Matt Smith. De så ud til at have klaret den storm på 81 minutter, men da Vibe gled hjem for sit andet, efter noget glat samspil mellem Kamohelo Mokotjo og indskiftede Romaine Sawyers.

Freeman afslutter eventyrets fightback

Det vigtigste, Ian Holloways bagmænd peger på, er den ånd, holdet viser på Loftus Road, så havde hans hold lidt ryg-mod-ryg hjemmenederlag ved at gå ud med et klynk mod West London-rivaler, hans ledelse kunne være blevet sat i tvivl. Sådan så det ud indtil det 93. minut, da Daniel Bentley ikke formåede at samle et hjørne, og Smith nikkede ind, før målmanden kom med endnu et sigende bidrag. Han bankede bolden ned fra et dybt frispark med et halvt minut tilbage, og Freeman slog, at skabe en af ​​de mest ekstraordinære second-tier comeback-historier for værterne.

Kan bierne klare pres?

I løbet af de sidste to år, Brentford har drillet os ved at spille noget af det bedste fodbold i divisionen, men ofte når presset er slukket. Mandag aftens kapitulation betyder, at denne sæson, de har tabt 18 point fra at vinde positioner – havde de holdt på halvdelen af ​​disse point, de ville være i top seks. Bierne har til tider lovet store ting under Dean Smith, men på grund af tilsyneladende psykologiske problemer, når det kommer til stykket, de har leveret en undervældende del af det, de har lovet.

[Queens Park Rangers 2-2 Brentford Five Things:Freeman afslutter eventyrets fightback: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038840.html ]