Queens Park Rangers 2-2 Brentford spillervurderinger:Smith forskellen

»Ollie fejrer udligningen - bbc.co.uk

I en af ​​de mest bemærkelsesværdige fight-backs i anden lags historie, Mål i det 93. og 94. minut fik QPR til at snuppe et bemærkelsesværdigt point mod West London-fjenderne Brentford på Loftus Road. Her er vores spillervurderinger fra spillet.

Queens Park Rangers

Alex Smithies - nægtede Vibe i en relativt stille første halvleg. Svært at kritisere ham for meget for begge mål, og hans en-mod-en-stop fra Watkins kort før overtid viste sig at være vigtigere, end det så ud på det tidspunkt. 7

Jordan Cousins ​​- kæmpede for at komme ind i kampen i angrebsmæssig forstand, og da han gjorde, svigtede hans leveringer ham. Ved en eller to lejligheder lod han Vibe løbe ind bag sig. 3
Alex Baptiste – et par nervøse hovedstød og havde mindre succes med sin aflevering på tværs, heller ikke at komme tæt på Vibe til målet. 3
Jack Robinson - lavede den mærkelige fejl, men reddede også sine holdkammerater til tider med nogle gode udfordringer på Vibe og en på Canos. Han fik mere ret, end han tog fejl. 6
Jake Bidwell - kæmpede for at kontrollere venstre kanal i starten af ​​begge halvlege og tilbød ikke meget fremad mod sin gamle klub før den sidste halve time, da han leverede et par ordentlige leverancer. 4

Jamie Mackie - typisk hårdtarbejdende, men så ikke behagelig ud i bredden. Da han kom ind i den sidste tredjedel, skar han altid tilbage på sin højre fod og spillede den nemme bold til Freeman eller Luongo, dermed giver forsvarsspillere tid til at forberede sig på et kryds. Vendte Clarke vrangen ud på 17 minutter, før han skød over fra tæt hold. 4
Josh Scowen – lavede et par ordentlige udfordringer, men sad måske for dybt i det meste af første halvleg, dels på grund af fraværet af en ekstra mand på midtbanen. Kæmpede med at udrydde modstanderens udbrud i anden halvleg. 4
Massimo Luongo - kæmpede for virkelig at hævde sig selv i spillet i første halvleg, selvom han forbedrede sig efter pausen med masser af faste tacklinger og kraftfulde løb. 5
Luke Freeman - hans leverancer var ikke helt så gode, som vi har forventet. Dukkede ofte op i venstre side, hvor han måtte løbe direkte og krydse hurtigt, i stedet for at tage sig tid over hans baller, som han kan lide til højre. Imidlertid, han kom over trumf i de døende øjeblikke med et tap-in for dramatisk at udligne. 6

Conor Washington – livlig nok uden at give morderinstinktet, sprængning direkte mod Bentley i første halvleg. Ikke et af hans bedre spil. 4
Idrissa Sylla – assisterede de to bedste chancer i første halvleg med sin aflevering til Mackie og flick-on til Washington, før hans behændige hovedstød ramte overliggeren tidligt i træværket. Vandt dog ikke luftdueller med Bjelland så afgørende, som han måske havde gjort. 5

Matt Smith (på 58) – gjorde Syllas målmandsrolle lidt bedre, måske hjulpet af den stadig mere presserende karakter af den service og støtte, han modtog. Scorede det første mål i overtid og bankede bolden videre til det andet. 10

Kazenga Lua Lua og Pawel Wszolek (på 74) – var ikke nødvendigvis katalysatorerne for comebacket. Hvis noget, QPR mistede noget flydende, da de indledningsvist kom på banen, og begge mål var nede på kryds fra dybt snarere end hurtigt bredspil. 4

Brentford

Daniel Bentley - reddede et skud direkte på ham af Washington i første halvleg. Sjældent kaldet til meningsfuld handling indtil skadestidspunktet, da han undlod at kommandere sit straffesparksfelt og blev straffet med begge mål. 2

Josh Clarke – lavede en masse imponerende fremadgående løb for at støtte Jozefzoon i de tidlige stadier, men forsvandt efterhånden som spillet gik. Anden halvleg var mere et kontraangreb, hvor han fik besked på at sidde tæt på Egan. 5
John Egan – lavede nogle vigtige defensive udfordringer i første halvleg og var kommanderende i luften i anden, men kunne ikke opretholde det i slutfasen. 4
Andreas Bjelland – havde blandede formuer i luften mod Sylla og på trods af at han var forholdsvis høj, han var ikke så stærk, som han kunne have været i overskudstiden. 3
Yoann Barbet – leverede ikke hurtige overlappende løb, hvilket var problematisk i første halvleg, da den centrale plads var begrænset. Viste nogle gode tekniske evner, herunder en lang aflevering, der frigav Yennaris. 4

Ryan Woods - mere tålmodig og præcis i boldbesiddelse end QPRs midtbanespillere og var effektiv med bolden, selvom det måske ikke er helt så aggressivt, som man måske ønsker, at en defensiv midtbanespiller skal være i slutfasen. 5
Nico Yennaris – viste bemærkelsesværdig ånd at spille på trods en tilsyneladende forstyrrende udfordring og kom mere frem tidligt i anden halvleg, sætte Vibes åbner op og selv have en chance. 6
Kamohelo Mokojto – påtrængte sin kropslighed, når det var nødvendigt, men var intelligent med, hvordan han brugte den – han gik ikke ind for udfordringer, han ikke kunne vinde. Nogle præcise afleveringer til brede områder. 6

Florian Jozefzoon – viste nogle hurtige bevægelser tidligt, men måtte gå fra midtvejs i første halvleg på grund af en skade. 5
Sergi Canos – efter at have fremtvunget den første ordentlige redning fra Smithies, han var måske den mest livlige angrebsspiller for begge sider i de sidste stadier af første halvleg og begyndelsen af ​​anden. Kunne lide at drive ind i centrale områder og lavede stærke løb i pausen. 7
Lasse Vibe – kæmpede for at komme til løse bolde foran Jack Robinson i første halvleg, men det afholdt ham ikke fra at lave positive løb, og han blev efter pausen belønnet med to veltagne mål. 8

Ollie Watkins (på 29) - gjorde ikke en øjeblikkelig indflydelse, men kom i forgrunden i anden halvleg, da QPR pressede frem, og spillet blev strakt, giver ham mulighed for frit at skære inde i centrale områder. Ville have slået kampen ihjel før overtid, men for en god redning fra Smithies. 7
Romaine Sawyers (på 73) – han nød noget godt kombinationsspil med Mokotjo, som førte til det andet mål, men han gav et tvivlsomt frispark, der førte til udligningen. 5
Neal Maupay (på 82) – kunne ikke kopiere mobiliteten op og ned af kanalerne, som Vibe leverede. 4