Arsenal 4-3 Leicester spillerbedømmelser:Giroud er helten

metro.co.uk

I hvad der vil gå ned som et af de mest ikoniske spil i engelsk fodboldhistorie, Arsenal besejrede Leicester 4-3 på åbningsaftenen af ​​Premier League-sæsonen. Hvordan gik det for spillerne på begge hold? Her er vores vurderinger.

Arsenal

Petr Cech - hans fald i præstationsniveauer er fortsat fra sidste sæson. 35 og har ikke længere de reaktioner, han havde engang. 3

Rob Holding – slået for tempo af Vardy, hver gang bolden gik bag ham. Har lidt arbejde at gøre for at retfærdiggøre den hype, der omgav ham i slutningen af ​​sidste sæson. 2
Nacho Monreal – så nervøs ud, mangler højden og fysiske kvaliteter til at være en kommanderende midterforsvarer. 3
Sead Kolasinac - ydede nogle positive angrebsbidrag og brugte sin magt med god effekt. 7

Hector Bellerin – strakte spillet godt, men efterlod et stort hul bag sig, hvilket afslørede Holding mod Vardy. 5
Granit Xhaka – havde nogle fine berøringer og fik to afgørende assists i de afsluttende faser. Kunne vokse til en af ​​de bedste centrale midtbanespillere i topklassen. 7
Mohamed Elneny - krydsede bolden for Lacazette, men så en smule langsom ud efter pausen og blev med rette taget af. 4
Alex Oxlade-Chamberlain – strakt spil godt, især når de er indsat til venstre. Til tider i første halvleg var han tvunget til at arbejde for meget på egen hånd. 6

Mesut Özil - skyldig i at bremse spillet ved lejligheder i første halvleg og så til tider uinteresseret ud. Affyrede bredt ved bagerste stolpe i anden halvleg. 4
Alexandre Lacazette – tog hans mål i 2. minut hensynsløst og viste til tider vidunderligt tempo og fodarbejde. En opmuntrende debut. 7
Danny Welbeck – anonym blotter sit mål, hvilket var et af de nemmeste mål, han vil score. 5

Aaron Ramsey (på 67) – injiceret bevægelse og formål ind i Arsenals midtbane, scorede en afgørende leveler, der ændrede dynamikken i kampen. 10
Olivier Giroud (på 67) - den perfekte mand at have mod dybt løgnagtig modstand på grund af hans dygtighed fra luften. En fremragende hovedet sent vinder. 10
Theo Walcott (på 75) – tilføjede noget ekstra tempo til Arsenals spil. 7

Leicester City

Kasper Schmeichel - lavede nogle gode redninger tidligt i anden halvleg, men var ikke i stand til at holde Gunners på afstand. 4

Danny Simpson – støttede Chamberlain og Kolasinac meget af tiden, dels på grund af manglende støtte foran ham. 2
Wes Morgan - hans manglende evne til at begrænse Lacazette var en faktor bag Arsenals første og andet mål. Det kan være, at han har kørt sit kursus. 2
Harry Maguire - imponerende i lange perioder af første halvleg. Kunne have været mere kommanderende sent, men ikke så dårlig en debut, som resultatlinjen kunne antyde. 5
Christian Fuchs – nød en positiv første halvleg, men fandt sig selv presset mere tilbage i de sidste stadier. 5

Riyad Mahrez - hans manglende engagement uden for bolden kostede Leicester defensivt. Bortset fra hans hjørne til Vardys anden, han gav ikke den kvalitet med bolden til at retfærdiggøre sådan en sløv opførsel. 3
Wilfred Ndidi – dækkede meget jord, men gjorde sig skyldig i at slukke i de sidste stadier. 5
Matty James – arbejdede hårdt og holdt fast i opgaven. Nok lidt uheldig at blive taget af. 6
Marc Albrighton – lagde et indlæg ind, der førte til udligningen og lavede noget nyttigt dækningsarbejde. Ikke tilfældigt, at Leicesters mest robuste back havde Albrighton foran sig, i stedet for Mahrez. 6

Shinji Okazaki – scorede udligningen og pressede effektivt. Leicester savnede sit kloge positionsspil, da han gik af. 8
Jamie Vardy – knivskarp. Forårsagede alle mulige problemer for Holding gennem sine løb ned ad venstre kanal og fortjente grundigt sine to mål. 9

Daniel Amartey (på 72) - hans ankomst betød, at Leicester faldt ind i deres skal og gav Arsenal plads til at skyde. 4
Kelechi Iheanacho (på 82) – manglede vedholdenhed og taktisk intelligens til at udfylde Okazakis presserende rolle, hvilket var, hvad Leicester havde brug for ude af besiddelse. 4