Leeds United 3-4 Millwall Spillerbedømmelser:Morison en helt og skurk

Tom Elliott – gettyimages.co.uk

Både Leeds United og Millwall havde en evne til at reagere godt på modgang lørdag eftermiddag, men kæmpede for at styre sagerne, da de havde overtaget. Resultatet var en medrivende kamp, ​​der fik et rødt kort, et tvivlsomt afvist mål fra Jed Wallace og syv der stod, inklusive en dramatisk sen vinder fra samme mand. Her er vores spillerbedømmelser fra en ende-til-ende eftermiddag på Elland Road.

De hvide

Felix Wiedwald - kunne være gået hurtigere ned til højre for åbningen - og til venstre for Wallaces mål, der blev afvist - men der kunne ikke tages fejl for de følgende tre mål, med to skånselsløse angreb på nært hold og et med en grusom afbøjning. Hans kast var anstændigt. 4

Gaetano Berardi - faldt konsekvent i søvn i første halvleg for at tillade Millwall-spillere, typisk O'Brien-muligheder ved bagposten, hvilket var dyrt for de to første mål. I teoretisk en mere naturlig position, han burde have gjort det langt bedre. 2
Liam Cooper – gled én gang for at give Gregory en stor chance, før hans frygtelige udfordring mod Saville fik ham sendt ud, hvilket i sidste ende havde en enorm indflydelse på spillet. 2
Pontus Jansson – ikke hans sædvanlige kommanderende jeg i form af lederskab og tillod Gregory to meget præsentable chancer i første halvleg. Havde en god omgang i anden halvleg, da han konsekvent clearede bolde ved den nærmeste stolpe, men ikke stærk nok i det hele taget. 4
Laurens De Bock - havde et eller to lyse øjeblikke i første halvleg - et hurtigt indkast, der førte til en chance og et hurtigt løb. Vi så mere til ham i de tidlige stadier af anden halvleg, da hans kors blev spildt af Archer i optakten til den anden. 6

Kalvin Phillips – stjal bolden for at skabe Lasoggas store chance tidligt, men hans defensive positionering var tvivlsom. Kæmpede i midtbanekampen, selvom det røde kort ikke hjalp. 4
Ronaldo Vieira - rykkede til midterforsvar efter det røde kort, og Morison afslørede sin uerfarenhed i det område for det andet mål. Det sagt, han havde ikke tilbudt meget på sin mere naturlige midtbaneposition. 4

Ezgjan Alioski – da han fik bolden nede til højre, der var øjeblikke, hvor han skabte problemer for Meredith. Desværre for ham kunne han ikke blive en fremtrædende indflydelse på spillet. 5
Kemar Roofe - ikke til løbene i første halvleg, men spillede en nøglerolle i Lasoggas første mål med sit løb ned til venstre og formåede derefter at bundte bolden hjem til det andet. Det burde formentlig ikke have været taget af. 7
Pablo Hernandez – selv når han ikke er på sit bedste, han kan stadig fremtrylle noget særligt:​​den delikate bold ind til Lasoggas gyldne chance tidligt, derefter en vildledende pause for angriberens andet mål. Meget effektivt, da Leeds havde boldbesiddelse i den sidste tredjedel, mindre effektive, når de ikke gjorde det. 7

Pierre-Michel Lasogga – missede to herlige muligheder i første halvleg, den første et header på nært hold, det andet et en-til-en skud, som begge var lavet til ham. Mere end kompenserede dog for det i anden periode, med én skånselsløs afslutning på nært hold og derefter et fint hit udefra. Så altid bedre ud, når han havde spillere tæt på sig. 8

Matthew Pennington (på 43) - kunne være kommet tættere på Elliott for udligningen og skyldig i at bakke Wallace tilbage før vinderen. 3
Stuart Dallas (på 74) - fik en varm modtagelse, da han kom på, men gav bolden væk i optakten til vinderen. 4
Conor Shaughnessy (på 83) – tilføjelse af endnu en defensiv spiller i de afsluttende faser gjorde mere skade end gavn. 4

Løverne

Jordan Archer - spildte bolden til Leeds' andet mål og kunne ikke helt genvinde den i nærkampene. Kan være hårdt at give ham for meget skylden for de to andre mål, men reddede ikke Millwall, da de var under cosh. 3

Conor McLaughlin - kæmpede defensivt i starten af ​​anden halvleg og gav ikke Millwall ret meget angreb. Positionering af mistænkt ved lejligheder. 4
Shaun Hutchinson – kunne have været bedre placeret til at nægte Lasogga så meget plads til sin tidlige en-til-en chance, men ramte overliggeren med et hovedstød fra første halvleg. Nok ulastelig for alle tre mål. 5
Jake Cooper – tabte Lasogga ved en eller to lejligheder og blev trukket ud af position i opbygningen til det første mål. Et imponerende knock-down til udligningen dog. 3
James Meredith - manglede tempoet til virkelig at strække spillet, men gav en solid platform for Aiden O'Brien til at udtrykke sig i første halvleg. Hans kampe mod Roofe om Leeds' første mål førte til, at Cooper blev fristet ude af position. 5

Jed Wallace - fanget i besiddelse i et farligt område ved en eller to lejligheder, men var ellers livlig. Så, hvad der ville have været åbneren tvivlsomt udelukket, men han fik sit øjeblik sent med sin afbøjede vinder. 8
Shaun Williams – den dybeste af de fire midtbanespillere, men var måske en af ​​de spillere, Harris måske havde håbet ville give mere ro og lederskab under det pres, Millwall stod over for i starten af ​​anden halvleg. 4
George Saville - kunne godt lide at bryde frem i første halvleg og støtte angreb ned langs venstre kanal. Det virker utroligt, at han spillede 90 minutter på trods af at han havde lidt den frygtelige udfordring fra Cooper, hvilket så potentielt meget alvorligt ud. 6
Aiden O'Brien - havde tre back-post chancer i første halvleg og tog den tredje efter Morisons indlæg. Faldet noget i starten af ​​anden periode og var den første gæstende spiller, der blev taget af. 6

Steve Morison – skabte det første mål med et fint indlæg til bagerste stolpe og det andet efter et kraftfuldt løb. Veteranen, der bevidst lukkede hjemmefans, er ikke den mest elskede mand uden for South Bermondsey, men han er overraskende hurtig til en spiller på hans alder og højde. 9
Lee Gregory - gjorde det godt i at komme ind bag midtforsvarene til sin første halvchance, men rullede bolden ud, da han skulle have løftet den. Men holdt aldrig op med at løbe og tog Millwalls andet mål godt. 7

Shane Ferguson (på 63) – overlappede godt og gav Wallace chancen for at skære inde fra venstre. Udstrakt spil for at trække de 10 mand ud, hvilket Meredith ikke havde gjort på helt samme måde. 8
Tom Elliott (på 66) – hans tempo og kraft gjorde en kæmpe forskel, med et snigskyttelignende slag til udligningen. Det ligner en meget praktisk mulighed at have fra bænken og måske uheldig, at Morison og Gregorys navne er broderet i Lions folklore. 9
Mahlon Romeo – gav Millwall mere tempo og bredde ned til højre end McLaughlin og spillede en dejlig bold fra dybet, der førte til udligningen. 8