Coventry 0-2 Millwall-spillerbedømmelser:Ti for Cooper

Morison fejrer – bbc.co.uk

Mål fra Jake Cooper og Steve Morison gav Millwall en 2-0-sejr på bundsiden Coventry - men hvordan vurderede spillerne for begge hold?

Coventry City

Lee Burge – et eller to anstændige stop overskygget af en uberegnelig præstation af frygtelig beslutningstagning. 3

Sam Foley - ikke skyld i nogen af ​​Millwalls få chancer, men ligeså, undlod at påtvinge sig spillet. 4
Farrend Rawson – en imponerende præstation som midterforsvar, med bedre fordeling end sin partner. 8
Nathan Clarke - dækkede sig ikke til i herlighed for Millwalls andet mål og lavede nogle paniske defensive hovedstød, der gik til modstanderen. 4
Ryan Haynes – gav Archer sit første stykke arbejde og lavede nogle ordentlige løb sent. Holdt Wallace stille i hovedsagen. 6

George Thomas - en del af et godt kombinationsspil nede til højre i første halvleg. På grund af højrebacken Foleys forsigtige natur, hans plads på højre midtbane betød mangel på bredde. 5
Andy Rose – arbejdede hårdt og så fattet ud i besiddelse, uden at være en drivkraft. 6
Callum Reilly – arbejdede hårdt og lukkede godt ned i den første halve time. Fra da af mistede han sin selvtillid og alt for ofte, besiddelse. 4
Kyel Reid – ikke nok kroppe angreb hans første halvlegs kryds, hvilket hæmmede hans præstation. Det samme gjorde skiftet til højre for dele af anden halvleg. 5

Marcus Tuday – et par ordentlige anstrengelser tidligt. Sænkes ofte dybt for at samle bolden, hvilket til tider førte til manglende støtte til Beavon. Anonym før hans udskiftning. 4
Stuart Beavon – fik ikke et let job, men den linjeførende aggression, der gjorde ham til en succes i Burton. 3

Jodi Jones (på 61) – en periode på 10 sekunder, hvor han to gange vandt bolden og to gange gav den tilbage, indkapslede hans præstation. Endeavour men lidt mere. 4
Vladimir Gadzhev (81)

Millwall

Jordan Archer – et rent bord, men de skud, han mødte, blev ofte ramt lige mod ham. En præstation på niveau. 6

Mahlon Romeo – begrænsede Reids bidrag og lavede et eller to gode omvendte fremadrettede løb i første halvleg, der skabte plads til Wallace. 7
Byron Webster – booket til en udfordring på Beavon i anden halvleg, men var ellers stærk i luften og begynder at ligne mere sit gamle jeg. 8
Jake Cooper – i sine første tre kampe for løverne, han har scoret lige så mange mål som modstanderholdene. Tidlige dage, men ser allerede ud som et glimrende stykke forretning. 10
Tony Craig – fremstår bedre brugt som defensiv venstreback end som midterforsvarer. Aldrig angrebet, men ydede pålidelig dækning for dem til højre for ham. 6

Jed Wallace - gravet ind som de fleste, men ikke den slags præstationer, han er kendt for. Wallaces kreativitet kan komme til nytte, når Millwall skal nedbryde busparkerne, i stedet for at forsvare en føring. 5
Ben Thompson – stille første halvleg. Tidlige rapporter er, at hans udskiftning i pausen var en sikkerhedsforanstaltning på grund af hans stramme baglår, snarere end noget mere alvorligt. 5
Shaun Williams - disciplineret og leverede nogle imponerende leveringer, inklusive det højre hjørne til Coopers åbner. Voksende i popularitet, og man kan se hvorfor. 7
Aiden O'Brien - ireren viste glimt af kreativitet i første halvleg, forårsager lejlighedsvise problemer for landsmanden Foley. Faldet efter pausen. 6

Steve Morison – flittig hele vejen igennem, vedholdende selv i pletter, når han så isoleret ud. Fortjente sit 82. Millwall-mål, der gør ham til klubbens nummer 10. 7
Lee Gregory – for langt væk fra sin partner i den første halve time og manglede sin sædvanlige hensynsløshed, når åbninger kom hans vej. 4

Nadjim Abdou (på 45) - viste den arbejdshastighed, der har gjort ham til en fans favorit og holdt tingene enkle i besiddelse. 7
Fred Onyedinma (på 72) livlig fra bænken og hans skud blev reddet, fører til Morisons afgørende mål. 7