Millwall 0-0 Scunthorpe Player Ratings:Clarkes clearing

Morison slås med Wallace – skysports.com

Millwall havde de længere perioder af pres i deres League One Play-Off semifinale første kamp med Scunthorpe, men ingen af ​​siderne kunne bryde dødvandet. Her er, hvordan spillere på begge hold vurderede.

Millwall

Jordan Archer – stod kun over for ét skud på mål hele aftenen, et frispark på lang afstand, som blev ramt lige mod ham. 6

Shaun Cummings – havde en tendens til at cleare bolden ned langs højre flanke, i stedet for at give det kort. Skadet efter 62 minutter. 6
Byron Webster – vandt alt i luften og dominerede Paddy Madden. 8
Shaun Hutchinson – indeholdt Toney nemt. Han og Webster blev ikke bedt om at forsvare deres boks for ofte. 7
Tony Craig - forsvarede sin post skarpt. Brugte bolden på samme måde som Cummings:'No nonsense, slå den frem tidligt.' 7

Jed Wallace - gode leverancer fra dyb og spillede Gregory gennem en-til-en. Kunne være kommet i skydestillinger oftere. 6
Nadjim Abdou – brugte sin magt effektivt uden bolden, men med det bremsede han spillet ved at gå baglæns for ofte. 4
Shaun Williams – en klasse over i første halvleg, men mere stille efter pausen. 6
Shane Ferguson – en trussel fra dødbolde, især i første halvleg. Kunne have tilbudt mere i åbent spil. 5

Steve Morison - vandt indledende bolde i første halvleg og brugte sin luftdygtighed med god effekt. Energiniveauet faldt et strejf i de sidste faser. 6
Lee Gregory – brugte sin arbejdshastighed til at få sit hold længere op i første halvleg. Tilbød dog ikke for meget med bolden, gik glip af en afgørende en-til-en-chance og blev sent træt. 4

Mahlon Romeo (på 62) – havde et egensindigt skud og vandt et par frispark. 6
Aiden O'Brien (på 74)

Scunthorpe United

Joe Anyon - havde ikke meget at lave, men det, han gjorde, var vigtigt. Stærk redning en-mod-en fra Gregory i et kæmpe øjeblik i spillet.

Jordan Clarke – tre vigtige clearinger i første halvleg i sin egen seks-yard-boks for at nægte Millwall en mulighed for at score mål. Bailed Scunthorpe ud til tider. 9
David Mirfin - nogle gode defensive hovedstød. Tvunget til paniske, men nødvendige clearinger i første halvleg. 8
Murray Wallace - efter en nervøs start, hvor han måtte give det ulige hjørne væk, Wallace voksede i styrke. 8
Conor Townsend – et naivt hovedstød hen over sit eget mål i første halvleg. Et sololøb ind i oppositionens territorium efter pausen, men havde forståeligt nok ikke friheden til at spille sit naturlige spil. 5

Neal Bishop - gav bolden væk til Wallace før Gregorys store chance, men hjalp defensivt. 6
Stephen Dawson - ser altid ud til at blive misbrugt hos Millwall, alligevel ville deres fans elske ham, hvis han spillede for dem. En typisk modig opvisning med et eller to dristige løb for at få hans side op på banen. 8
Jamie Ness – anonym i store dele af konkurrencen. Selv uden bolden, han så til tider ud som en passager. 3
Josh Morris - løb ind i trafikken ved et par lejligheder, men blev udsultet af besiddelse. 3

Ivan Toney - brugte ikke sin ramme så godt, som han kunne have gjort i første halvleg, men havde brug for mere støtte. 2
Paddy Madden – manglede arbejdshastigheden af ​​sit modsatte nummer. Uden service, Maddens krybskytte-instinkter kunne ikke komme til syne. 2