Brentford mod Blackburn:drama på sidste dag

Elliott Bennett en bred angriber i sidste uge – rovers.co.uk

Blackburns anden lags status er på en knivsæg. En sejr vil ikke være nok, hvis Nottingham Forest og Birmingham matcher deres resultat, alligevel kunne de også spille uafgjort og teoretisk set endda tabe og stadig blive oppe.

Det ville være forenklet at sige, at søndag vil definere klubbens langsigtede fremtid, fordi fejl i de sidste fem år, på og uden for banen, har gjort meget af skaden. Imidlertid, med klubben i gæld, mens den besidder en aldrende trup med ringe gensalgsværdi, Mesterskabsstatus er måske det eneste, der gør klubben til et attraktivt tilbud for potentielle købere.

Modstanderne Brentford har deres egne incitamenter til at vinde søndagens kamp, selvom de ikke er så store. Bierne kunne matche sidste sæsons pointtal på 65 med uafgjort, eller slå det med en sejr. Den udvikling ser endnu mere imponerende ud, taget i betragtning, hvor meget stærkere top seks eller syv hold har været i år i forhold til sidste.

En af dem er rivalerne fra West London Fulham, med hvem Brentford spillede uafgjort 1-1 sidste gang, med cheftræner Dean Smith, der viser noget taktisk skarpsind. Målmand Daniel Bentley reddede Tom Cairneys straffespark og reddede dem ud i en svær første halvleg, som endte lige. I anden halvleg, han skubbede Nico Yennaris længere op på banen for at Harry Stefan Johansen, får Zain Westbrooke til at nægte plads til Cairney.

Selvom Bentley måtte lave et par redninger mere efter pausen, bierne blev ikke domineret på samme måde som Florian Jozefzoon og Lasse Vibe kom tæt på. Sidstnævnte har scoret 13 mål i 2017 i et Bees-hold, der har scoret 50 i alle former siden. Auld Lang Syne .

Den angribende trio af Jota, Vibe og Sergi Canos ser meget stærke ud, men Brentfords trussel stammer fra at spille ud bagfra hurtigt. Blackburns bedste chance for at kvæle deres opbyggede spil kan være at starte tre angribere, der er villige til at arbejde hårdt og lukke ned.

Det gjorde Tony Mowbray i sidste uges 1-0-sejr over Aston Villa. Han brugte et 3-4-3-system med Elliott Bennett til venstre for de forreste tre, med fem udfordringer. Danny Graham og Sam Gallagher er også i stand til at sætte et skift ind og kunne have en lige så vigtig rolle uden bolden som med den. Charlie Mulgrew er tilbage på holdet som midterforsvar, og den tidligere keltiske mands ro og knowhow kan gøre en forskel.

Blackburn er blevet mere organiseret, stridbar og hårdtarbejdende under Mowbray. De har kun lukket én gang i deres seneste fire kampe og deres sidste to modstandere, Wolves og Aston Villa, har kun mønstret tre skud på mål tilsammen.

Det er usandsynligt, at Brentford vil være lige så berøvet ideer og opfindelser som Midlanders. I modsætning til mange andre hold, deres talentfulde, Det unge hold har haft en tendens til at trives, når der ikke har været noget at spille for, som vi så i slutningen af ​​sidste sæson såvel som denne.

Skulle Blackburn jagte et mål i anden halvleg, det flydende i Brentfords spil kan komme i forgrunden.

Fodboldlaboratoriets dom: 2-1