Bristol Rovers 2-1 Plymouth Seven Things:fortjent sejr

Gaffney fejrer åbningen – plymouthherald.co.uk

Enkelt sagt, denne kamp stillede et hold, der altid ønskede at angribe, mod et andet, som sjældent gjorde det. Førstnævnte var Bristol Rovers, der vandt 2-1 takket være mål fra Rory Gaffney og Billy Bodin. Anden halvleg dog mod Plymouth Argyle, som fik deres mål gennem Nathan Blissett, var mere nervøs, end det måske burde have været. Her er syv talepunkter.

Plymouths mangel på hensigt

I kun to første halvlege på under fem minutter, kom Plymouth højt nok op på banen til overhovedet at konkurrere om bolden i den midterste tredjedel. De så rimeligt velorganiserede ud i de indledende udvekslinger og hentede deres rimelige andel af andenbolde, men da Bristol Rovers begyndte at spille kort, skarpe afleveringer, de gik ind i deres skal. Antoni Sarcevic, en angrebsbevidst tekniker, så ikke hjemme i sin defensive midtbanerolle for gæsterne, det gjorde den passive Jamie Ness heller ikke.

Rovers's stærk midtbane

Liam Sercombe leverede den første test for Kyle Letheren på 14 minutter med en curling højrebenet indsats, hvilket kickstartede en periode med vedvarende pres. Chris Lines kom frem med nogle køreløb fra dybet, og Ollie Clarke klarede de enkle ting godt. De energiske midtbanespillere, som så frem hver gang de modtog bolden, udmærkede sig ved at give angriberne masser af boldbesiddelse i den sidste tredjedel.

Flydende angrebstrio

Rovers midtbane spillede bolde ud i brede områder, hvor uselviske løbere Ellis Harrison og Rory Gaffney ville strække spillet for at skabe plads til Billy Bodin, der trivedes i lommer foran forsvaret. Trioen kombinerede for at skabe adskillige muligheder, inklusive Rory Gaffneys åbningskamp i det 21. minut, som så ham tage et par berøringer, inden han borede forbi Letheren efter Harrisons højrefløjskryds.

Wylde og Blissetts indflydelse

Plymouths venstrefløj, Gregg Wylde, skabte en headet chance i den halve time for Nathan Blissett, som målmanden så bredt. Duoen, samt en revitaliseret Graham Carey, blev en mere fremtrædende indflydelse i starten af ​​anden halvleg, som så udeholdet nyde deres bedste magi. Wylde kom forbi Joe Partington for at piske flere kryds fra venstre, hvoraf den ene blev kastet over af Sarcevic. Blissett dominerede Tom Lockyer og så hans volley skubbet væk af Sam Slocombe, men han skulle ikke nægtes sit mål, som han skød i taget af nettet på 52 minutter efter en løs aflevering for at udligne.

Nøglemomenter

Plymouth havde truet med selv at tage føringen i den periode, men midtvejs i anden halvleg, deres håb blev knust i en katastrofal periode på to minutter. Først, Bristol Rovers gik foran, da Billy Bodin lagde Liam Sercombes lave indlæg væk med et voldsomt, første gangs skud. Øjeblikke senere, Gary Miller blev derefter udvist for en udfordring på to ben, hvilket gjorde spillet til en kamp op ad bakke for Derek Adams' mænd.

Grand finale

Med to mål dømt offside for Gasheads, indskiftede Tom Nichols rammer stolpen og flere redninger fra Letheren, de grønne var heldige at stadig være med i konkurrencen i overtid. På det tidspunkt, nerverne sneg sig ind i hjemmelejren, og Darrell Clarkes hold kunne have tabt to point ved dødsfaldet. Heldigvis for dem, Jake Jervis' frispark ramte muren, og Sarcevic trak sit skud forbi med en præsentabel mulighed.

Sammenfattende

Spillet kunne have udviklet sig anderledes, hvis Plymouth var gået videre under deres bedste magi, men de havde ikke tilbudt nok kreativitet og hensigt i løbet af spillet til at fortjene et point. Pilgrimmene, som forblev vindløse siden uge to, er faldet til bunden af ​​tabellen med stigende pres på holdet og manager Adams. Bristol Rovers kan i mellemtiden nyde deres fjerde hjemmesejr i fem, som har fået dem til at klatre til 14. pladsen. Selvom de måske mangler hensynsløsheden til at skubbe til slutspillet, de har en stærk arbejdshastighed og en vilje til at angribe, noget deres modstandere kan lære af.