QPR 1-2 Fulham Six Things:chancer i massevis

Fredericks slår åbningen – bbc.co.uk

Havde QPR og Fulham været mere hensynsløse foran mål, vi kunne potentielt tale om en af ​​den anden rækkes højest scorende kampe nogensinde, snarere end hvad der på papiret lignede en 2-1 sejr til gæsterne. Det kom takket være mål fra Ryan Fredericks og Stefan Johansen, selvom Conor Washingtons strejke på skadestid udløste en sen forskrækkelse. Her er seks talepunkter fra kampen.

QPRs lyse start

Værternes fodbold involverede at bruge Idrissa Syllas fysiske egenskaber ved at involvere ham tidligt, før de bringer midtbanespillere i spil. Den plan fungerede tidligt godt med den vellidte Luke Freeman, som ikke overraskende var Rs' livligste performer. Han så et syvende minuts skud fra kanten af ​​feltet, der blev afvist, så syv minutter senere, den tidligere Bristol City-mand kombinerede med Massimo Luongo for at finde Pawel Wszolek i området, men polakken slæbte sit skud forbi.

Fulhams midtbane

Kampen repræsenterede et sammenstød mellem QPRs kraft og passion mod Fulhams besiddelse og panache. Da midtbanespillerne Johansen og Oliver Norwood kom i forgrunden, det samme gjorde udeholdet, som kunne være gået foran inden for den første halve time givet et lidt mere sidste tredje snit, især fra angriberen Rui Fonte. Højre back Ryan Fredericks, der blokerede Jake Bidwells indsats i det 29. minut, var en drivkraft for hytterne, viser selvtilliden til enten at angribe flanken eller skære inde, afhængig af hvor pladsen åbnede sig. Han fortjente at score åbningen efter 37 minutter, selvom det kom via en grusom Jack Robinson-afbøjning.

Omvendte bagspillere

Ligesom Fredericks skabte problemer ved at skære ind fra højre i første halvleg, Ryan Sessegnon gjorde det samme fra venstre i anden periode. Ved to lejligheder på fem minutter, Sessegnon lavede en pil fra venstre wing-back for at møde et indlæg fra højre ved den nærmeste stolpe. Selvom han ikke var i stand til at score ved nogen af ​​lejlighederne, flydendeheden i hans bevægelse opsummerer den frihed, han leger med for hytterne, der havde mange udbrud efter pausen. Vi så to blandede minutter for Fonte, som tog et dårligt spark efter at indskiftede Neeskens Kebano var blevet udløst af Joel Lynch, men så satte Johansen op for at score et imponerende slag, som så ud til at vinde sejren.

Sen dramatik

En livlig QPR mente noget andet, det samme gjorde de ni minutters pausetid, to minutter inde i, hvor den indflydelsesrige Matt Smith bankede bolden ned for kollegaen Conor Washington til at proppe hjem. Smith gjorde en enorm indflydelse fra bænken, på vej mod en af ​​mange præcise leverancer fra Freeman. Fulhams brug af bolden i de afsluttende faser var panisk, med Ibrahima Cisse, der erstatter Fonte for at tilkendegive et job med at lukke butikken. Det blev fuldendt, da Sessegnon og Tomas Kalas kombinerede sig for at fjerne bolden fra stregen i de afsluttende faser, men vejen kunne have været mere jævn.

Ingen cigar til QPR

Ian Holloways side præsterede en præstation, der viste dem både på deres værste og bedste. R'erne mangler den taktiske variation til at udfordre til slutspillet, med så mange sider med større budgetter propfyldt med kvalitet foran sig. Imidlertid, den ånd, de viste for at klare kampen med 2-0 ned, tyder på, at de ikke vil være i nogen form for problemer i denne sæson, enten.

Psykologisk boost er afgørende for Fulham

The Cottagers har lukket en masse dyre sene mål ind på det seneste, ofte på grund af vanskeligheder med at opretholde den højintensive fodbold, de spiller i mange af deres kampe. Disse problemer blev vist igen i de afsluttende faser, men det faktum, at de holdt fast, er enormt, af psykologiske årsager såvel som matematiske. I aften var hovedsageligt en god præstation, men det lærte dem også en anden lektie:nødt til at styre spil bedre – og dræbe hold, mens fodbolden flyder.