Læser 1-2 Derby County Six Things:Lawrence stjæler showet

Tom Lawrence scorede en vinder på overtid på åbningsaftenen af ​​2018-19 Championship sæsonen for Derby County, som vandt 2-1 i Reading. Her er seks ting fra spillet.

Derbys usammenhængende start

De første 15 minutter viste de udfordringer, som Frank Lampard har foran sig. Han ønsker at bygge et mere ekspansivt Derby-hold, men nogle af spillerne på den side, især på midterforsvaret og den defensive midtbane, er ikke nødvendigvis egnede til den overgang. Richard Keogh så ikke tilpas ud med at have bolden i lange perioder, og han spillede flere skødesløse afleveringer tidligt, som brød ind i Readings hånd. Modou Barrow, kendt for sit tempo og kraft, trivedes med pladsen bagved og skabte problemer for en underkogt Andre Wisdom.

To sider til Bodvarsson

Reading kvælede Derby i den første halvleg, takket være David Meylers og Liam Kellys fremragende dækningsarbejde, men de manglede hensynsløshed i den sidste tredjedel. En del af det skyldtes godt målmandsspil fra Scott Carson, der nægtede angriberen Jon Dadi Bodvarsson en-mod-en på 12 minutter, men islændingens stærke første berøring havde en tendens til at forstyrre flydende Readings angreb. På 52 minutter dog vi så, hvad Bodvarsson er god til – han headede åbningen hjem efter et overdådigt indlæg fra Barrow.

Hoppe til Mannone

Vito Mannone havde haft en stille første time, hvilket kunne have påvirket hans koncentration. Mason Mount, som havde udholdt en stille eftermiddag i forhold til forventningerne til ham, anvendte hans gaffers "skyd ikke, ikke score" motto. Chelsea-lejet viste mod til at flytte bolden over på sin svagere venstre fod og skyde fra distancen; han var heldig, da Mannone lod bolden glide gennem fingrene for at bringe gæsterne i niveau. Det øjeblik var en faktor bag det momentum, der skiftede Derbys vej i den sidste halve time, men den anden var Lampards udskiftninger...

Betydningen af ​​subs

Joe Ledley var til tider blevet overrendt af flere mobile spillere, men Bradley Johnson, hvem afløste ham, tilbød de fysiske egenskaber til at få fat i midtbanen, da modstanderne faldt stadig dybere. Mason Bennett gjorde også indtryk med sin rå energi; angriberen spillede en central rolle i skadetidsvinderen. Han fik fat i Andre Wisdoms kast og slog et indlæg fra højre kanal til Lawrence, der vinklede sit hovedstød fra omkring 18-yardlinjen ind i det fjerneste hjørne, gnister delirium på tribunerne og udgravet.

Royals betaler prisen for at droppe standarder

Det sene mål repræsenterede et kropsslag for Reading, men i sandhed, deres præstationer var faldet i anden halvleg. Samt veteranerne Paul McShane og David Meyler havde holdt tingene sammen i første halvleg, deres energiniveauer blev formindsket, og dermed blev det punkt, hvor midtbanen engagerede sig med bolden, dybere, efterhånden som anden halvleg gik. Selvom læsning kan tage et par positive ting, især måden de startede spillet på og Modou Barrows første time, de har kun sig selv at bebrejde.

Glæde for Derby

Dette var langt fra en komplet præstation fra Rams, som nu er 3/1 til promovering hos nogle bookmakere – få gratis væddemål uden indbetaling her. Hvis de skal leve op til deres fakturering som top to kandidater, de skal begynde kampene med langt mere overbevisning – startende med næste uges opgør med rivalerne Leeds. Imidlertid, Lawrences sene mål aflaster et element af pres og giver deres rookie-boss mulighed for at gøre disse ændringer fri af mikroskopet.