Chesterfield 1-2 Accrington Six Things:ende-til-ende

Wilks har gjort en stor indflydelse på Accy – tagram.org

Efter en pulserende eftermiddag, Accrington Stanley slog 10-mands Chesterfield 2-1 takket være mål fra Billy Kee og Mallik Wilks. Her er seks vigtige talepunkter fra et medrivende spil.

Stanleys stærke start

Gæsterne startede med høj intensitet i de første 10 minutter, spiller ud bagfra og angriber ofte nede til højre. Wing-back Andy Kellett kæmpede for at håndtere truslen fra Janoi Donacien og Jordan Clark, ofte nødt til at blive reddet ud af den brede midterforsvarer Zak Jules. Donacien krydsede for bagerste stolpe for Sean McConville, som blev afvist af Joe Anyon fra tæt hold.

Chesterfield forbedrede sig

Efter åbningsudvekslingerne, hjemmeholdet fik mere lige i den midterste tredjedel, selvom de ikke skabte klare chancer. De begyndte at få deres wing-backs, især Bradley Barry, længere oppe på banen med Louis Reed, der skaber plads til ham med sine løb ud i brede områder. Barry krydsede for Jordan Flores for at heade bredt, før den tidligere Wigan-mand så sit skud blokeret efter et snoet løb fra Diego De Girolamo. Italieneren selv så sit skud reddet efter 33 minutter og Krystian Dennis, en villig løber hele vejen igennem, blev nægtet en chance for at skyde en-mod-en ved et fint indgreb fra Farrend Rawson. Selv under de hårdere perioder, Stanley viste en evne til at skabe chancer når som helst, Billy Kee ser sit hovedstød ramme overliggeren.

Stanley inviterede til pres

Rawson og midterforsvarspartneren Mark Hughes blev tilkaldt endnu oftere i starten af ​​anden halvleg. Kellett gik frem for at svinge et antal indbydende kryds ind i seks-yard boksen, som enten krævede sidste frigang eller susede hen over målet, Dennis afvist fra skarp rækkevidde af Chapman. Der var muligheder for Stanley at bryde, men deres distribution bagfra var for langsom, og derfor fandt de sig selv ind i deres defensive tredje. Barry gik over til bagerste stolpe, og hjemmefans appellerede om en håndbold i feltet af Donacien, før Robbie Weir havde en indsats fra rækkevidde på 61 minutter.

Rødt kort ændrede spillet

Et minut senere, spillet svingede til Accringtons fordel, da Barry, hjemmeholdets mest imponerende spiller, blev sendt ud i et højt udfald. At spille ti mand blev tilført John Colemans mænds boldspillende kvaliteter, som tog føringen midtvejs i anden halvleg. McConville valgte Kee, som kun havde brug for et tryk for at kontrollere bolden og et andet for at afslutte eftertrykkeligt.

Subs gjorde indtryk

Spireiitterne lagde sig ikke ned, og de forbedrede sig, da midtbanespilleren Jordan Sinnott og især målmanden Chris O'Grady kom ind i kampen, besatte begge midterforsvarere mere dygtigt, end Dennis havde alene. Sidstnævnte vandt et straffespark efter at være blevet nedlagt af Seamus Conneely, gemte pletsparket ned i midten, da spillet antog en ende-til-ende-følelse. Det var en Accrington-vikarangriber, Wilks, hvem scorede dog vinderen, vende på kanten af ​​boksen for at krølle i et fremragende 85. minuts strejke.

Sammenfattende

Wilks' mål kostede i sidste ende Gary Caldwell sit job den aften, hvor Chesterfield faldt til de to nederste på målforskel. Dette var ikke en dårlig præstation fra hans side, som viste masser af tro selv med en mands ulempe, men manglede visse kvaliteter i den sidste tredjedel. Accrington dominerede ikke deres værter, kun scorede deres mål efter det røde kort, men da de kom ind i gode områder, var deres brede mænds evner den afgørende faktor.