Liverpool 2-1 Burnley Eight Things:Klopps udtalelse

Snæver sejr til de røde – thisisanfield.com

Mål fra Georginio Wijnaldum og Emre Can gav Liverpool en tilfældig 2-1-sejr over Burnley – men hvad har vi lært af kampen?

Gray inspirerede Burnleys lyse start

Andre Grays tempo og vedholdenhed skabte problemer for Liverpool i den omvendte kamp. I de tidlige stadier på søndag, han fandt spirende huller i den højre kanal mellem James Milner og den venstresidede midterforsvarer Ragnar Klavan. Hans løb i det syvende minut strakte forsvaret, hvilket gjorde det muligt for den komponerede højreback Matthew Lowton at udvælge Ashley Barnes, der stak ind fra tæt hold.

Liverpool savnede nøglemænd

Jurgen Klopp har en ubalanceret trup, hvilket betyder, at fraværet af nøgleaktører påvirker hele systemet. Den dynamiske Robert Firmino flytter bolden hurtigt i den sidste tredjedel, noget, der ikke tilbydes af Divock Origi. Jordan Henderson er en beroligende indflydelse, alligevel var afløseren Emre Can alt andet end i første halvleg, falder for let ind i forsvaret og bakker Burnley tilbage ved de første tegn på en kamp.

Mane-manden

Heldigvis for Liverpool, listen over kostbare fravær vedrørte ikke Sadio Mane, deres bedste spiller i første halvleg. Han kom ind bag den fremrykkende Stephen Ward nogle gange, et af hans kryds mangler et touch fra Origi, og til tider krævede det et godt forsvar fra Ben Mee, før hans trussel blev afvist.

Tilfældig nivellering

Mee havde nydt stærke første 45 minutter, men var skyld i Liverpools udligning i overtid. Han undlod at klare Origis indlæg, og bolden faldt tilfældigt for Wijnaldum, der ramtede hjem for at sikre, at de første 30 sekunder, hvor Liverpool spillede god fodbold, endte med et mål.

Klopps udtalelse

Klopp tog uden tvivl sin mest naturligt begavede spiller i Coutinho, efter at brasilianeren havde haft en dårlig første time. Det var et risikabelt træk med scoreline-niveauet, endnu mere ved at påføre en ubevist 17-årig i Ben Woodburn, men det viste hans højprofilerede spillere, at han ikke ville acceptere underpræstationer. Det kan være lidt tilfældigt, at øjeblikke efter denne beslutning kan, endnu en dårlig performer, udløste et fast langtrækkende drive for at bringe de røde i front.

Burnleys sene pres

Målmand Simon Mignolet ydede en imponerende præstation. Imidlertid, Det faktum, at belgieren ofte blev tvunget ud af sit mål for at slå i overfyldte områder, fremhævede manglende dominans fra centerforsvarerne. Klavan undlod at klare efter Mees hovedstød, men gjorde op for det ved at blokere Barnes' indsats, mens Joel Matip var heldig, at hans dårlige defensive hovedstød faldt til den svagere fod af indskiftede Robbie Brady. Da Liverpool ikke konkurrerer om bolde på midtbanen, Burnley lagde pres i lange perioder og slog diagonale bolde ind i feltet, indskiftede Sam Vokes et mål i de sidste 10 minutter.

Liverpools sene pauser

Med Burnley begå tal fremad, Liverpool skabte åbninger i de sidste fem minutter, da de brød igennem Mane, som rykkede op efter Origi blev taget af. Den senegalesiske speedster blev frigivet af Can og lobbet næsten Tom Heaton, men målmanden vippede bolden over. Hans redning viste sig næsten at være afgørende, da han efter et langt indkast fra Ward, Keane sendte bolden videre, men Lowton forsinkede sin indsats på nært hold. som fløj over.

Hvad det betyder

Nederlag betyder, at Burnley kun har samlet to point på udebane hele sæsonen, selvom tre af deres sidste fem kampe på udebane er mod de nederste fire sider. Det taler meget for deres hjemmepræstationer, at de forbliver syv point væk fra sikkerheden, trods de seneste forbedringer fra dem over dem. Sejren var uden tvivl vigtigere for Liverpool, som ikke havde slået en bundside siden midten af ​​december. Tre point sætter dem fem point foran i kapløbet om Champions League-kvalifikationen, men præstationer mod dem under dem skal forbedres.