Notts County 2-1 Crawley:fire ting, vi lærte

Kevin Nolan

En flittig opvisning hjalp Notts County med at få deres første sejr under Kevin Nolan, en 2-1-sejr over Crawley Town – men hvad har vi lært af kampen?

Passiv Crawley

Ved at starte kun to angrebsspillere – Enzio Boldewijn og James Collins – viste Crawley-manager Dermot Drummy uden tvivl den nedrykningstruede Notts County unødig respekt. I første halvleg, deres mere defensive spillere var modige med bolden, i deres forsøg på at spille rundt om pressen og flytte bolden hurtigt. I betragtning af dækningen, de havde på deres egen halvdel, de var ikke så modige uden det, Midterforsvarere som Mark Connolly og Joe McNerney udfordrer aldrig den magtfulde Jon Stead.

Morris’ heltemod

Crawleys frygtsomme baglinje kunne også have frygtet Jonathan Fortes bevægelse, der løb forbi målmanden, som han gjorde for sin en-mod-en chance kort før halvleg, der tvang en god redning fra Glenn Morris. Målmanden lavede endnu en redning fra Forte i anden halvleg fra tæt hold sammen med nogle andre nøglestop på 0-0. Uden den tidligere Leyton Orient nummer et, Crawley kunne være gået bagud tidligere, end de gjorde.

Vigtigheden af ​​aggressivt forsvar

passende, Notts Countys åbner kom fra Thierry Audel. Dygtigt støttet af Richard Duffy og Haydn Hollis, Audel var kolossal hele aftenen. Ved at angribe bolde hurtigt, Notts Countys midterforsvar lette presset og nægtede Crawleys midtbanespillere chancen for at støtte angreb. Jimmy Smith havde sin værste kamp for de røde djævle i lang tid, mens hans midtbanepartnere, Billy Clifford og Josh Payne, var uden tvivl værre, tilbyder hverken kreativitet eller aggression. At forsvare kryds ind i feltet har længe været et problem for Crawley, så midtbanespillere må tage mere ansvar for at forhindre dem i at komme ind. Der var lejligheder, hvor Notts County havde et indkast lige efter halvvejslinjen, og den eneste Crawley-spiller ud over det var en isoleret Collins.

Mere støtte til Collins er nødvendig

Boldewijn leverede glimt af kreativitet i første halvleg, mens Collins på egen hånd producerede Crawleys bedste øjeblik i spillet. Angriberens instinkt indsats ud over Collin fra distancen kunne have reddet et ufortjent point. Begge spillere viste nok til at antyde, at de kan producere, når de får den rigtige støtte, men begge manglede vedholdenhed til at anstifte angreb på egen hånd. Notts Countys fremadrettede træk var en holdindsats, indbegrebet af det faktum, at Curtis Thompson, deres klareste angrebsgnist i de første 72 minutter, blev sendt afsted, og præstationsniveauet faldt ikke. Adam Campbell gav ubarmhjertig energi, Michael O'Connor kæmpede godt på midtbanen, og holdet leverede en trussel fra dødbolde. Deres pres blev belønnet, da Forte endelig fik overstået Morris, da han skød hjem i pausetiden, udløser jublende scener.

Fortsæt med at spille med samme ånd, og Notts County vil slå ned, mens en fortsættelse af Crawleys udebanepræstationer vil gøre ende på ethvert tilbageværende slutspilsforhåbninger.