Notts County 2-1 Barnet Six Things:Bier forlader comeback for sent

Brisley leder hjem til Countys første - nottinghampost.com

Trods en livlig finale, Barnet faldt til et 2-1-nederlag i oprykningsjagten Notts County, som gik til tops takket være mål fra Shola Ameobi og Ryan Yates. Her er seks ting fra spillet.

Barnets mangel på selvtillid

I de første 70 minutter, udeholdet leverede en præstation, der viste glimt af løfte, men manglede i sidste ende indhold og produkt. Tidligt forsøgte de at spille ud bagfra, men den manglende bevægelse fra midtbanespillere og bagspillere gav midterforsvarene Ricardo Santos og Charlie Clough et dilemma. Den sikreste mulighed, under intenst pres fra Jon Stead og Ameobi, ville være at rydde deres linjer, men det ville gå imod de ledelsesmæssige instruktioner Rossi Eames. Den unge træner søger at flytte siden væk fra den lange bold Martin Allen-æra, men vi så fejl i deres besiddelsesbaserede tilgang.

Amts direkte spil

Værterne viste, at direkte ikke er et beskidt ord. Mens Barnet ikke formåede at trænge igennem med masser af sidelæns afleveringer, Notts County havde ofte brug for et enkelt tryk for at sætte deres midterforsvarere under pres, nogle gange kommer fra målmand Adam Collins frispark. De gik foran, da Robert Milsoms højre hjørne blev banket i mål af Ameobi, hvem blev annonceret som målscorer, selvom Brisley måske havde fået det sidste touch. Magpies faldt dybere efter målet, men de så altid komfortable ud. Milsom pressede Jack Taylor ud af spillet, Carl Dickinson dominerede Ruben Bover fysisk, mens midterforsvarene Richard Duffy og Brisley håndterede John-Louis Akpa-Akpro med lethed.

Magpies angreb

Bæret af højrøstet hjemmestøtte, Notts County skabte chance efter chance i en 20-minutters periode i anden halvleg. Matt Tootle havde ikke nydt den mest behagelige eftermiddag defensivt, men han assisterede til det andet mål, højrebackens krydser headede hjem på bagerste stolpe af Yates. Stead valsede derefter gennem forsvaret, før Jorge Grant kørte på ski på en sitter efter 59 minutter, så fik Stead et mål dømt offside efter den livlige Lewis Alessandras løb. Værterne var begyndt at alliere soliditet med fritflydende sidste tredje spil, og de truede med at løbe oprør.

Barnets sene stigning

Kredit skal gives til Eames, hvis taktiske tweaks forbedrede hans side betydeligt. Michael Nelson tilføjede tiltrængt erfaring bagved, og brugen af ​​tre midterforsvarere gav Santos og Clough flere muligheder i boldbesiddelse, giver dem mulighed for at spille gennem de to forreste. Nøglemanden var Jamal Campbell-Ryce, som havde været den eneste spiller, der altid ville have bolden:det faktum, at hans hold havde en halv chance i de afsluttende faser, skyldtes meget hans energi og drive.

Stedfortræder Simeon Akinola, der tvang en god redning fra indskiftede målmand Simon efter 65 minutter, spillede også en rolle sammen med venstrebacken David Tutonda, som altid havde været kernen i Barnets lysere angrebsøjeblikke. Duoen gik sammen om målet, Tutonda-krydset til Akinola, der sluttede fra tæt hold. Eames side spillede med langt mere hensigt i de sidste stadier og havde Notts Countys forsvar på tovene, men da Santos skød over i de døende øjeblikke, de vidste, at de havde sprængt deres chancer for et comeback.

Amtet skal være mere hensynsløst

Dette var en lektie lært for Notts County, der så ud til at have spillet i bagagen på et tidspunkt. I fremtidige kampe, de skal enten bevare den off-the-ball intensitet, de viste i de første 70 minutter, eller være mere hensynsløs, når chancerne byder sig. Uforsvar foran mål i en fremragende 20-minutters periode i anden halvleg kostede dem næsten, og bedre modstand vil få dem til at betale.

Bier har brug for balance

Vi så i den sidste periode de tekniske evner, som dette Barnet-hold har, når de får tid på bolden, men de så langt mindre komfortable ud i de første 70 minutter, da de hurtigt blev lukket ned. Eames skal introducere spillere, der kan vinde de fysiske kampe for at gøre det muligt for de mere sarte kunstnere at vise, hvad de kan.