Boreham Wood 2-1 AFC Fylde Seks ting:Andrade skinner

Luke Garrard – zimbio.com

Boreham Woods første National League play-off-møde nogensinde førte til, at de nåede semifinalerne med en 2-1-sejr over AFC Fylde, takket være tidlige mål fra Jamie Turley og Bruno Andrade. Her er seks ting fra spillet.

En mands tab...

De fleste hold, der lider af en skade på deres nøgleangriber øjeblikke før kick-off, ville være bekymrede, men da Michael Folivi kom ind for Morgan Ferrier, han gjorde et øjeblikkeligt indtryk. Watford-udlåneren samlede plads i venstre kanal, hvor hverken bred midterforsvar Jordan Tunnicliffe eller højre wing-back Andrew Bond viste vilje til at lukke ned. Det var ingen overraskelse, derfor, da Folivis arbejde bidrog indirekte til de to første mål, vinde et hjørne til åbningen.

Andrades kvalitet

Det nervøse AFC Fylde-forsvar kommunikerede dårligt fra hjørnet og trods en højdefordel, Tunnicliffe gav Jamie Turley fik plads til at komme hjem i åbningen. Selvom en forsvarer, Turley brugte mere tid i oppositionsfeltet tidligt end sin egen, krogede bolden langt fra den fjerneste stolpe efter et fremragende frispark fra Bruno Andrade, hvis dødbolde var nøglen til Boreham Woods bedste øjeblikke i første halvleg. Eks-Stevenage-manden ramte overliggeren i første halvleg, men han var på modtagersiden af ​​en kvalitetslevering efter 17 minutter, at komme foran Simon Grant for at nikke Folivis venstrefløjskryds hjem.

Grants svar

Midterforsvareren bødede for sit missede hovedstød ved at score det mål, der fik Coasters tilbage i kampen. Lewis Montrose, en voksende indflydelse på den centrale midtbane, udnyttede dårlig markering til at nikke mål, før Grant var hurtigst til riposten, katalyserer en forbedring fra de besøgende. Zaine Francis-Angol satte den modsatte wing-back Kane Smith ind i sit defensive tredje med vedvarende løb, giver Jonny Smith mulighed for at vise sit hurtige fodarbejde og Jack Muldoon at gøre kloge ind fra venstre kanal, dermed kortvarigt bringe Rowe mere ind i spillet, med angriberens kraftfulde indsats uden for feltet, der flyver lige over.

Lynchs forløsning

En stor del af anden halvleg så Boreham Wood effektivt beskytte deres føring, med Dave Stephens kolossale som midterforsvarer. De kunne have gjort tingene mere behagelige, da Jay Lynch besejrede Andrade i feltet efter 78 minutter, men Fylde-målmanden forløste sig hurtigt ved at stoppe angriberens tamme pletspark. Det øjeblik kunne have inspireret en sen stigning for besøgende, men mens de viste mere drive, kvaliteten af ​​servicen til topscorer Rowe forblev mangelfuld.

Fyldes kabinet

Selvom AFC Fylde fortjente deres nederlag, det faktum, at de konkurrerede om en plads i EFL for første gang nogensinde, er en kredit til ledelsen af ​​manager Dave Challinor og formand David Haythornthwaite. Klubbens erklærede ambition havde været at nå EFL i 2022, og de er derfor langt foran tidsplanen i deres langsigtede udvikling. Mens aftenens resultat var et tilbageslag, det større billede viser, at spændende tider er på vej.

Træ satte standarden

Efter at have nået slutspillet i National League for første gang nogensinde i denne sæson, Boreham Woods sejr forstærker kun følelsen af ​​klar progression. Hertfordshire outfittet, ledet af en dynamisk ung manager i Luke Garrard, rejse til Sutton United på søndag for semifinalerne; hvis de kan vise lige så meget sidste tredje kvalitet som de gjorde i denne kamp, de vil med rette rejse til Gander Green Lane fulde af selvtillid.