Burnley 2-1 Everton Six Things:Clarets imponerer

Wood nikker vinderen ind – telegraph.co.uk

Anden halvlegs mål fra Ashley Barnes og Chris Wood så Burnley fortjent fuldføre en ligadouble over Everton, der havde slået først igennem Cenk Tosun. Her er seks ting fra spillet.

Burnleys tidlige pres

Sean Dyches hold spillede god fodbold i de tidlige stadier med Aaron Lennon og Matthew Lowton, der kom godt sammen nede på højre flanke, hvor de skabte problemer for Cuco Martina. En omgang i spillet på 17 minutter så bolden falde til Jack Cork, der snittede en indsats over stangen. Michael Keane, vender tilbage til Turf Moor for første gang, var skyldig i to bløde hovedstød, der faldt til Johann Berg Gudmundsson, som to gange blev afvist af blokke fra Seamus Coleman.

Evertons første halvlegs indsnit

Mens Burnley angreb i de længste perioder af første halvleg, Evertons dyrt samlede angreb hjalp dem med at omsætte deres mere positive øjeblikke til klare chancer. Gylfi Sigurdsson viste hurtige fødder i feltet, før han satte en baglæns chance for Theo Walcott, der skød uden for målet efter en sammenblanding med Tom Davies. Walcott skabte dog åbneren, da han undgik Gudmundssons opmærksomhed, da Coleman svirpede på sit tykke kors for at Cenk Tosun skulle tage hjem. The Toffees fortsatte med at udgøre en trussel i pausen, og da James Tarkowski ikke formåede at kontrollere Tosuns omvendte aflevering, Walcott ramte lige på Nick Pope fra en snæver vinkel.

Træs påvirkning

I de sidste stadier af første halvleg, Burnleys aflevering blev måske lidt forældet - i hvert fald efter at Jordan Pickford producerede en stærk redning i 29. minut for at afvise Jeff Hendrick. Sidstnævnte var placeret tættere på Cork og Ashley Westwood end Barnes, som uretfærdigt blev bedt om at dominere fire forsvarsspillere, hvilket begrænser potentialet for tidlige kvalitetsbolde. Det ændrede sig i starten af ​​anden halvleg, da den naturlige angriber Wood erstattede Hendrick, og Pickford blev prompte tvunget til gode stop fra Lennon og Ben Mee. Målmandens placering kunne dog stilles spørgsmålstegn ved den tilsyneladende uundgåelige udligning:den utrættelige Barnes kom igen foran Keane for at modtage den imponerende Lowtons aflevering, skyder inde i nærposten.

Endnu en dårlig dag for Williams

Ashley Williams så mistænkelig ud hele eftermiddagen og efter 80 minutter, han besluttede at blive i et ledigt område, i stedet for at markere sin mand Wood, der var tættere på målet. Waliserens sjuskede beslutningstagning blev straffet, da Wood slog Keane til bolden for at nikke hjem fra tæt hold. Williams dårlige spil blev forværret efter 85 minutter, da han blev sendt afsted for at have kastet en arm i ansigtet på Barnes, reducerer hans sides i forvejen ringe chancer for at redde et point.

Utilfredse Evertonians

Boosten fra udebanespilleren ved fuld tid og de stærke holdninger, der blev udtrykt over for Sam Allardyce og spillerne, havde meget lidt at gøre med truslen om nedrykning. Everton forbliver niende og syv point over drop zone forud for lørdagens kick-offs - hvis faldet var den eneste bekymring, fans ville være helt tilfredse med resultaterne. Det mere relevante er, at når The Toffees spiller på udebane under 'Big Sam', de viser deres modstandere for meget respekt på trods af at de besidder, på skrift, et hold med høj kvalitet. Ronald Koeman mistede sit job delvist fordi han ikke rigtigt omfavnede klubben, alligevel er skellet under Allardyce nok endnu større.

Burnley satte rekorder

Inden kick-off, Clarets stod over for to uønskede rekorder. De var sejrløse i 12 og var ikke kommet bagfra for at vinde en topmatch siden maj 2010, da de allerede var rykket ned:Jack Cork scorede i en 4-2-sejr over Tottenham. Midtbanespilleren spillede hovedrollen otte år senere, da Burnley sluttede begge rekorder, fortjent at nå de 40 point med ni kampe til overs. Spørgsmålet er nu bare, hvor god deres sæson kan blive:En overraskende top otte-placering ser nu godt ud inden for deres rækkevidde.