Swansea 0-0 Middlesbrough:Fem ting vi har lært

Siggy gav Valdes sin største test – mirror.co.uk

En eftermiddag med dårlig skydning så Swansea City uafgjort 0-0 med Middlesbrough, et resultat, der sandsynligvis vil blive hilst mindre velkommen af ​​de to hold og mere af deres nedrykningsrivaler. Hvad har vi lært af spillet?

Swanseas positive opbygningsspil

Swansea dominerede boldbesiddelsen i første halvleg og så ud til at være den mere truende side. Luciano Narsingh skabte problemer for Fabio Da Silva nede til højre og på den anden flanke, Martin Olsson og Jordan Ayew havde deres øjeblikke. Førstnævnte skar på sin højre fod, men skød over på seks minutter, før Ayew så sit drive reddet af Valdes efter et drillende løb. Jack Cork havde været en stabil tilstedeværelse på midtbanen, og hans langdistanceindsats gik fra stolpen og ind i nettet - kun det var bagerste stolpe og sidenet.

Samme gamle problemer for Middlesbrough

Gaston Ramirez' ankelskade tvang Steve Agnew til et tidligt skifte, sætte på Rudy Gestede for at gå to op i toppen. Denne formændring betød dog ikke mere angrebshensigt fra gæsterne, der sad så dybt, som de havde gjort hele sæsonen.

Frustrerende Traore

Det sagde meget om Middlesbroughs spil, at deres mest fremtrædende angrebsspiller var en person med ringe taktisk intelligens. Adama Traore løb ofte ind i trafikken, selvom et af mave indløb fra højre førte til blokerede skud fra Stewart Downing og Alvaro Negredo. Han trak sit skud lige forbi den fjerneste stolpe i en lys start på anden halvleg fra Boro, som udnyttede noget sjusket Swansea-pasning.

Swanseas pres

Victor Valdes havde ikke fået meget at lave i den første time, men han var opmærksom på 63 minutter. Spanieren tippede bredt Sigurdssons fremragende langdistancepæledriver, hvilket kickstartede en sen periode med pres fra værterne. Islændingen så også et frispark, der blev afvist fra mål, før målscorende midterforsvar Alfie Mawson headede Narsinghs levering bredt.

Sen dramatik

Det sagde dog meget om arbejdet fra Boro-centerforsvarerne Bernardo Espinosa og Ben Gibson, at trods dette pres, Swanseas første klare chance kom ikke før til skade. Ayew havde ikke set hjemme som den enlige angriber og missede en en-mod-en chance sent, efter et sjældent koncentrationsfald fra Boro. For dem, Gestede var mere vant til at spille rollen som nummer ni, men i den døende fase gik han glip af den slags chancer, han har bygget sin karriere på at score. Benin-angriberen header Negredos kryds ved bagerste stolpe med målet måbende.

Det havde været et spil med få chancer, og da de klare kom lige ved dødsfaldet, ingen af ​​siderne havde hensynsløsheden til at tage dem.