Norwich 2-0 Brighton Fem ting, vi lærte:sløve måger

En ulykkelig aften for Stockdale – bbc.co.uk

To vilde selvmål fra Brighton-målmand David Stockdale så Seagulls gå glip af at sikre sig mesterskabet, i et 2-0-nederlag til Norwich – men hvad har vi lært af kampen?

Norwichs lyse start

Norwich startede kampen godt og angreb nede til højre. Ivo Pinto og Steven Naismith arbejdede sammen, dygtigt støttet af de indflydelsesrige Alex Pritchard og Jonny Howson. Givet frihed til at summe rundt på banen af ​​den mere disciplinerede Graham Dorrans, Howson krydsede til bagerste stolpe, men Nelson Oliveira kunne ikke få den rigtige kontakt på fem minutter.

Stockdale brænder

Selvom Norwich så ud til at have kontrol i det meste af første halvleg, de registrerede ikke et skud på mål. hårdt, man kan antyde, at deres bedste målscorer var Brightons Stockdale. På 18 og 39 minutter, skud fra Pritchard kanonerede fra henholdsvis Stockdales højre og venstre stolpe, inden den falder ned på målmandens ryg og i nettet. Et mere sympatisk forslag ville være, at Stockdale var en smule uheldig, efter at have dækket den indledende indsats, at begge skud væltede ind i de forkerte områder på de forkerte tidspunkter.

Besøgende ude af tempo

Stockdale føler måske, at Naismith og Pritchard kunne være blevet lukket bedre af midtbanespillerne Steve Sidwell og Oliver Norwood, som var langsomme til at engagere sig i bolden hele aftenen. Glenn Murray kunne ikke holde på bolden længe nok til at hjælpe midtbanen op på banen, mens makkeren Jamie Murphy ikke så komfortabel ud i en central rolle. Chris Hughtons hold havde droppet deres standarder en brøkdel efter oprykning og leverede en flad præstation.

Brightons øjeblikke

Så sløv og passiv som Brighton var, de skabte stadig et par rimelige åbninger. I første halvleg, Knockaert fik et skud, der blev afvist, og John Ruddy måtte redde to hovedstød fra Uwe Hunemeier. Murphy, som selv headede off-mål ved den fjerneste stolpe tidligt, kunne have vundet et straffespark for en tur af Dorrans. Sydkysten havde en kort periode med pres i anden halvleg, hvor Murray fik ryddet et hovedstød godt væk fra stregen af ​​Howson, selvom angriberens øvrige indsats ikke formåede at genere Ruddy.

Hvad betyder det... øhh...

Langt fra oprykningsbeslutningen, truede denne kamp med at blive seks måneder siden, kampen tjente kun til at forsinke Brightons titelfejring. Det gjorde også Norwich til divisionens topscorer, med 13 mål og tre sejre i deres seneste fire kampe. Deres skærm var kontrolleret i stedet for at svirre, sejr hjulpet af held såvel som dømmekraft. Havde denne optræden dog kommet til AMEX i oktober, da De Kanariske Øer i stedet bøjede sig for et 5-0-nederlag, betydningen af ​​det omvendte opgør kunne have haft en større indflydelse på mesterskabets oprykningsløb.