Wigan 0-1 Sheffield Wednesday:Five Things We Learned

Wallace vinder – mirror.co.uk

I en cagey affære i West Lancashire, godt forsvar fra Sheffield Wednesday og et slag fra første halvleg fra Ross Wallace gav dem en 1-0-sejr over Wigan. Men hvad har vi lært af spillet?

Frontmænd blev isoleret

I første halvleg, angriberne på banen var Will Grigg for Wigan, mens Fernando Forestieri og debutanten Jordan Rhodes startede for Sheffield Wednesday. Grigg og Forestieri har scoret mål i angrebssystemer, mens mange af Rhodes' mål for Blackburn kom sammen med målmanden Rudy Gestede. Imidlertid, ingen af ​​dem har ekstremt tempo eller styrke, der tillader dem at føre en linje på egen hånd. Sam Morsys fremadstormende stigninger og det mærkelige anstændige kryds fra Michael Jacobs var omfanget af Griggs støtte, mens Forestieri og Rhodos fodrede rester til de besøgende.

Forsvaret var i top

Onsdagens slående duo blev ofte bedt om at kontrollere Keiren Westwoods point upfield, som beviste mad og drikke for Dan Burn og Jake Buxton, trods sidstnævntes højdeulempe. Glenn Loovens var stærk i luften i onsdags, mens hans midterforsvarsmakker, højresidede Vincent Sasso angreb mere end højreback Jack Hunt.

Onsdag havde deres bedste periode før pausen

Sassos plyndringsløb og en-to med Ross Wallace startede Sheffield Wednesdays bedste magi i spillet, kort før halvleg. Deres spil på den tid kom ned til venstre, da Adam Reach og Barry Bannan voksede ind i spillet, Daniel Pudils kryds fører til en række hjørnespark, hvoraf en satte op for Reachs afbøjede indsats, der fløj bredt. De brugte stort, da Sassos diagonale bold blev sparket på af Rhodes, og Wallace lavede en improviseret afslutning ved den nærmeste stolpe.

Wigan forkastede chancer i anden halvleg

Sheffield Wednesday skabte lidt, scorede alligevel på toppen. Morsys stramme indsats tvang en refleksredning fra Westwood, som efterfølgende krævede behandling tidligt i anden halvdel, inden indskiftede James Weir headede over Michael Jacobs' suveræne indlæg. Brænde, en af ​​de bedste spillere på banen, havde to håbefulde, men frugtesløse indsatser midtvejs i halvlegen, mens højrebacken Callum Connolly så sin udligning kontroversielt markeret offside.

Godt forsvar nok til onsdag

Latics skabte marginalt mere end deres modstandere og så nogle territoriale fordele, alligevel brugte de ikke store bogstaver. Med en modvilje mod at få mænd i kassen og mangel på kvalitet, når de gjorde det, et point ville have været det maksimale, de fortjente. I et spil, hvor ingen af ​​parterne bør tage for mange roser, Sheffield Wednesdays gode forsvar var nok til at give dem en sejr.