Gillingham 0-1 Portsmouth Five Things:passive Gills

Kennedy vinder – bbc.co.uk

Portsmouth fortjente deres 1-0-sejr på Gillingham søndag, som kom takket være Matty Kennedys mål i anden halvleg. Imidlertid, de blev hjulpet enormt af deres modstanderes klare mangler. Her er fem ting fra spillet.

Gæller manglende intensitet

Der var for mange gange, hvor Portsmouth havde besiddelse i den sidste tredjedel, og Gillingham havde otte eller ni outfieldspillere tilbage, men ingen af ​​dem lagde pres på bolden. I første halvleg, værterne blev reddet ud af godt forsvar fra deres midterforsvar, Finn O'Mara, Max Ehmer og Ben Nugent, samt Portsmouths dårlige slutprodukt.

Chancer til en præmie

Gæsterne kunne ikke få deres skud rigtigt tidligt:​​Matty Kennedy krøllede et højrebenet skud lige på Tomas Holy efter 17 minutter, kort før Jamal Lowes skud blev blokeret, og Ben Closes opfølgende indsats blev reddet. Gillingham fik viftet en straffeanke væk, da Sean Clare angiveligt blev snublet af Oliver Hawkins, det ene rystende øjeblik i målmandsvendte midterforsvarers præstation. Hjemmeholdets bedste chance kom, da Lee Martin fandt Josh Parker på bagerste stolpe lige før halvleg, men wing-backen skævede sit skud langt over den fjerneste stolpe.

Kontrolleret anden halvleg

Kennedy var spillets mest produktive spiller i angrebsforstand, så det var passende, at han scorede vinderen inden for et minut efter genstarten. Curtis Main headede Nathan Thompsons indlæg mod stolpen, og venstrefløjen bankede den løse bold ind, at gøre plads til en kontrolleret anden halvleg fra Portsmouth. De beholdt besiddelsen godt med Stuart O'Keefe, der holdt tingene enkle, også selvom angriberne manglede hensynsløsheden til at slå kampen ihjel.

Parker blev taget i offside

O'Maras kors fandt Parker, der havde bolden i nettet efter endnu et løb til bagerste stolpe, men han blev taget offside. Gillingham havde et pres efter Elliott List og Darren Oldaker kom ind, men Portsmouth håndterede Connor Ogilvies lange kast komfortabelt, og værterne manglede ellers opfindelsen til at skære dem fra hinanden.

Sammenfattende

Slutfløjtet betød, at Portsmouth klatrede til inden for tre point fra slutspilspladserne, men hindret af skader, de ligner endnu ikke en side, der er i stand til at udfordre endnu en forfremmelse. Gillingham forbliver 23. og har ikke scoret i otte af deres 12 kampe i denne sæson. Hvem end de udpeger mellem nu og lørdagens tur til Peterborough, skal opmuntre dem til at komme længere op på banen og spille med en højere intensitet. Ellers, fældedøren til League Two begynder at åbne sig.