Bolton 2-3 Leeds Five Things:spændende åbner

Phillips fejrer – bbc.co.uk

Leeds' 3-2-sejr i Bolton var en spændende kamp, den skarpe kontrast i stilarter giver den perfekte påmindelse om, hvorfor vi elsker mesterskabet. Her er, hvad vi lærte.

Leeds' lyse start

Bolton spillede to foran, men de havde ofte fem eller seks mand i den defensive tredjedel, og Leeds havde stor fordel af pladsen i den midterste tredjedel. Efter noget godt spil fra Pablo Hernandez ned langs højre flanke vandt han et hjørnespark i det syvende minut, spanieren leverede til Kalvin Phillips, der sendte bolden i venstre hjørne. Chris Wood genvandt hurtigt sine aggressive instinkter fra sidste sæson på 30 minutter, heading ind fra overliggeren, efter at Ezgjan Aliosky sparkede Kemar Roofes højrefløjsindlæg tilbage på tværs af målet. Når de er bedst, Christensens mænd var en levende, underholdende outfit.

Madines trussel

Mellem Phillips og Woods mål var en periode med pres fra Bolton. Gary Madine, klart hjemmeholdets bedste spiller, brugte sin magt og industri til at tvinge Matthew Pennington og Liam Cooper dybt. Det gjorde det muligt for Trotters at få greb om midtbanen, vind dødbolde og få kryds i kassen. De truede fra dødbolde, så det overraskede ikke, at det var den metode, hvorigennem de trak et mål tilbage efter 39 minutter, Madine hjemme på vej mod Josh Velas hjørne.

Defensive uheld

Tre minutter efter at Bolton reducerede underskud, de returnerede effektivt Leeds deres tomålspude. Wood tøffede Phillips til et tap-in, men i høj grad på grund af Mark Howards dårlige positionering og David Wheaters langvarige offside-appeller. Wheater og co. var fremragende i League One, men meget af back-linjen blev fundet mangelfuld, da de sidst blev prøvet i mesterskabet, og denne præstation sætter måske spørgsmålstegn ved deres akkreditiver på dette niveau.

Boltons forbedrede anden halvleg

Værterne så i det mindste stærkere ud på bagsiden, efter at Wheaters blev erstattet af Reece Burke, der imponerede under Parkinson i Bradford. Den anden indskiftede Will Buckley gjorde også en forskel med sine skarpe bevægelser, og tre minutter efter han kom på banen, Adam Le Fondre sendte et straffespark i det 67. minut. Le Fondre selv pressede bedre efter pausen, da Josh Cullen voksede i indflydelse, skyder lidt over på 77 minutter efter navnebror Velas frispark.

Sammenfattende

Dette var en medrivende kamp, ​​der så positive og negative sider for begge hold. Bolton viste gejst, men er nødt til at fjerne fejlene og finde lidt mere variation i den sidste tredjedel for at reducere deres afhængighed af Madine. Leeds kunne måske vise mere aggression i deres egen boks, men var, i pletter, en fornøjelse at se.