Walsall 1-1 Shrewsbury:fremragende Roberts

Payne niveauer fra stedet – bbc.co.uk

I en lun eftermiddag med godt holdforsvar, Walsall holdt ligalederne Shrewsbury Town uafgjort 1-1, da Stefan Paynes straffespark i første halvleg annullerede Daniel Agyeis åbner. Her er vores spillervurderinger fra spillet.

Walsall

Mark Gillespie - skulle ikke lave en eneste redning udover straffesparket, hvorfra Shrewsbury scorede. 4

Nicky Devlin – negerede truslen fra Dodds og blev disciplineret defensivt, selvom hans fordeling kunne have været bedre. 6
James Wilson - lavede nogle fremragende aflytninger, især i anden halvleg. 8
Kory Roberts - leverede en enestående præstation med modenhed ud over hans år. Reddede dagen på 34 minutter, clearede bolden af ​​stregen efter Payne havde rundet målmanden. 9
Jon Guthrie- håndterede bolden til straffespark og kunne have sendt bolden bedre, men han læste spillet fremragende i anden halvleg. 7
Luke Leahy - hans defensive karakter betød, at han ikke kunne komme frem helt så ofte, som han kunne have ønsket. Generelt solid. 6

Joe Edwards – annullerede Nolan med effektiv lukning, men tilbød ikke for meget i besiddelse. 6
Kieron Morris – blev ikke levende i angrebsmæssig forstand før de afsluttende faser, da han krydsede for Roberts' hovedstød, måske deres bedste chance i anden halvleg. 4

Erhun Oztumer - i en lang boldkonkurrence, der ikke passede ham, han kæmpede for at tilpasse sig den fysiske side af spillet og var ikke i stand til at finde plads bag Ogogo og Godfrey. 2

Amadou Bakayoko – masser af løb, men lidt produkt. Skyld i at bremse spillet, da Walsall brød i de sidste stadier. 3
Daniel Agyei – hans magt nede på venstre kanal forårsagede tidligt problemer, tvinge James Bolton tilbage, før han rullede ind i åbneren. Hans brug af bolden og bevægelse uden den kan forbedres. 5

Tyler Roberts (på 68) – kunne have scoret mod sin gamle klub i de sidste stadier, men hans hovedstød blev vippet af McGillivray. 6

Shrewsbury

Craig MacGillivray - kunne være kommet tættere på Agyeis indsats for målet, men reddede Roberts sene hovedstød. Fik ikke den venligste modtagelse, da han vendte tilbage. 5

James Bolton - kæmpede for at håndtere Agyeis magt tidligt og var ikke for sikker på at gå ind i udfordringer, men han holdt i det mindste sin disciplin. 5
Aristoteles Nsiala – fremragende i luften og afslørede angreb tidligt. Hans no-nonsense forsvar holdt Walsall på afstand, mens mere avancerede holdkammerater ikke var til løbene. 9
Mat Sadler - mere taktisk tilbageholdende end sin midterforsvarsmakker. Fordi han er en back af fag, han nærmer sig sin rolle med mere forsigtighed og er måske tilfreds med at afstå territorium for at forhindre sine modstandere i at komme bagud. 8
Junior Brown - normalt en angrebssindet bagspiller, men her kunne han ikke finde plads til at køre fremad. Holdt Bakayoko stille, når det var nødvendigt. 6

Abu Ogogo – kæmpede om bolden på bestemte tidspunkter, men viste aldrig rigtig intentionen om at gøre de centrale områder til sine egne. 4
Ben Godfrey – solid nok, men lidt for lig Ogogo. På dette bevis, Shrewsbury har muligvis brug for en anden spiller, der kan skabe fra dybet, når de møder tilsvarende defensiv modstand. 5
Jon Nolan - normalt den ene mand, der kan kickstarte angreb på midtbanen, men i dag var hans indflydelse begrænset. 3

Alex Rodman – et eller to glimt af kreativitet, inklusive et kryds i anden halvleg til Payne, men stort set i periferien af ​​spillet. 5
Louis Dodds – næsten anonym i angribende forstand, men måden, hvorpå han sporede tilbage for at producere en sidste blokering på Edwards' indsats lige før halvleg, indbefattede arbejdsmoralen i dette hold. 4
Stefan Payne - så ikke for meget til bolden, men havde mindst to klare chancer inklusive straffesparket, hvorfra han udlignede. Fnuglede dog sine replikker ved et par andre lejligheder. 6

Carlton Morris (på 76) – stillet op sammen med Payne i håb om at besætte de tre midterforsvarere, men til ringe gavn. 4
Shaun Whalley (på 76) – et hjørne, der fandt Brown ved bagerste stolpe til side, han havde ikke helt den ønskede effekt. 5