Blackburn Rovers 1-1 Aston Villa Spillerbedømmelser:Majestic Mulgrew

Sikke et stykke arbejde Mogga har gjort i Ewood Park! – skysports.com

Conor Hourihanes frispark på skadestid betød, at en lige kamp mellem Blackburn Rovers og Aston Villa med rette endte uafgjort 1-1. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Blackburn Rovers

David Raya - målmanden, som præsterede godt i League One i sidste sæson, var ikke overanstrengt - hans anden halvlegs redninger fra Jedinak og Abraham var simple - men kunne ikke have gjort en forfærdelig meget ved Hourihanes frispark ved skade. 6

Ryan Nyambe – akademikandidaten gik ind i sæsonen med lidt arbejde at gøre for at overbevise nogle fans om, at han kan være en stærk performer på dette niveau, men den energiske højreback har indtil videre tilpasset sig godt, og han så ikke malplaceret ud her. 6
Charlie Mulgrew – den tidligere keltiske mand er vidunderligt begavet i besiddelse, og det afspejlede sig ikke kun i hans distribution, men også i hans kryds og dødbolde, en af ​​sidstnævnte ville have sat åbneren op, men for et tvivlsomt offsideflag. Der kan ikke være for mange flere midterforsvarere i England, der bidrager fremadrettet på så mange forskellige måder. 8
Darragh Lenihan - forsvarede godt tidligt og headede bredt ved bagerste stolpe fra et frispark lige efter kvarteret. Efter at have startet som en hårdtacklende midtbanespiller, han har bestemt anvendt den aggression som midterforsvarer. 7
Amari Bell - venstrebacken fik ikke helt den angrebslicens, han kan lide i den første time, men fik det, da Williams kom på for at give ham mulighed for at flytte til wing-back, vinde et hjørne inden for få sekunder efter skiftet og hjælpe sin side med at lægge pres. 6

Corry Evans – satte en eller to smart-timede udfordringer ind i første halvleg og negerede Grealishs trussel effektivt; hans bidrag var ikke iøjnefaldende, men alligevel nyttigt. 6
Richie Smallwood - midtbanespilleren, en stor del af Blackburns reklamekampagne, var meget hurtig til andenbolde og gjorde de enkle ting godt. Det sagt, han var heldig ikke at indrømme et straffespark lige før den halve time for en fejl på McGinn. 7
Elliott Bennett – værktøjsmanden, der kom ind på højre side af midtbanen; selvom det ikke er så spændende som Armstrong på den anden side, han gjorde lige så et vigtigt stykke arbejde for at hjælpe Smallwood og Evans, af og til tvinger Taylor tilbage med sine uselviske løb. 6
Bradley Dack – forårsagede problemer med sine leverancer og ydede næsten et vigtigt bidrag ved at komme på slutningen af ​​en fra Mulgrew; hans hovedstød fra et frispark blev dog tvivlsomt dømt offside. Den angribende midtbanespiller havde måske en sværere anden halvleg, men fik sit mål til sidst ved at vende Grahams indsats sent. Rovers-fans var glade for at se Dack tilbage til rådighed, og denne kamp viste hvorfor. 8

Adam Armstrong – angriberen har vist masser af kvalitet på dette niveau, og der var øjeblikke, hvor han slog Hutton frygt ned til venstre. Lige så dog hans reaktion på at miste bolden var måske en smule tvivlsom ved en eller to lejligheder, før han blev taget ud i anden periode. 5
Danny Graham - en relativt stille eftermiddag generelt, men angriberen kom over trumf på et nøgleøjeblik, tålmodigt arbejdede vinklen til sit 77. minuts skud, som Dack vendte hjem. 6

Ben Brereton (på 58) – tilbød god bevægelse, da han kom fra bænken og hjalp Graham med at besætte midterforsvarene. 7
Harrison Reed (på 67) – midtbanespilleren kombinerede energi med et fløjlstryk, som bidrog til målet, men han gav også frisparket væk, der førte til udligningen og skød over fra 18-yardlinjen i de døende øjeblikke. 6
Derrick Williams (på 73) – skiftet til en back-treer hjalp Rovers og Williams med at skubbe fint ind i forsvaret, viser intelligens i besiddelse. 7

Aston Villa

Orjan Nyland – uden tvivl hans bedste redning kom fra hans egen spiller, Tuanzebe inden for kvarteret. Behageligt holdt Mulgrews frispark lige efter den halve time, selvom han senere spildte endnu en fra skotten for måske at fremhæve hans tilbøjelighed til en klatring. Kunne dog ikke have gjort meget ved Dacks mål. 6

Alan Hutton - så tidligt ikke komfortabel ud mod Armstrong, han tilbød heller ikke tempoet og drivet i den modsatte halvdel for at skabe plads til Elmohamady at levere som, måske, den nu udlånte Ritchie De Laet kunne have gjort. Hans ønske kunne ikke stilles spørgsmålstegn ved, men Villa har brug for mere fra deres højreback. 4
Axel Tuanzebe – udholdt en blandet periode tidligt, da han vendte sig om bag et akavet kors bagved, men efter det resulterende hjørnespark headede han Mulgrews indlæg mod sit eget mål, hans rødmer kun sparet af Nyland. Midterforsvareren kan gøre noget af det iøjnefaldende, sidste grøft forsvarer godt men lige, der er en mangel på modenhed omkring hans spil, hvilket kan være problematisk i John Terrys fravær. 5
James Chester – waliseren lignede mere sit 2017-18 jeg her, viser den ro i trange områder, som han blev kendt for sidste periode. Efter en ukarakteristisk dårlig start, denne forestilling giver eks-Hull-manden noget at bygge videre på. 8
Neil Taylor – i første halvleg, han behandlede altid bolden som en varm kartoffel, gå hurtigt baglæns i stedet for at forsøge at gøre noget positivt med det. I anden halvleg tog han ikke kun bedre positioner, han viste også mere positivitet med bolden; uden at kunne angribe på ydersiden, han tog initiativ til at skære indenfor til et skud ved en lejlighed. 6

Ahmed Elmohamady – spillede på højrefløjen, der var tidspunkter, hvor Elmohamady næsten var for langt oppe på banen. Han kommer ikke til at give noget stød i den sidste tredjedel og kunne have været bedre egnet til en dybere rolle, der giver ham mulighed for at svinge ind fra dybet. Forsvaret godt, men skal bruges bedre. 5
Mile Jedinak – den type spiller, der nogle gange misser med sin indledende udfordring, men hans vedholdenhed tillader ham at gøre op; denne præstation viste, at karakteristikken er bedst tjent ikke på hans tidligere position som midterforsvarer, men på midtbanen, hvor han har forsvarernes forsikring bag sig for at mindske risikoen for, at en indledende fejl bliver dyr. 6
John McGinn – startede spillet godt ved at vise klasse i boldbesiddelse, selvom der ikke altid var antallet af lig i kassen, så han kunne lancere en af ​​sine sædvanlige leverancer. Uheldig med ikke at vinde et straffespark, men lige før den halve times tid, og det så lyst ud i anden periode. selvom han ikke var en konstant indflydelse på sagerne. 7
Albert Adomah – altid kigget efter at komme til bagerste stolpe fra Elmohamadys krydser og kramme sidelinjen; nogle gange kan dette give Villa bredde, men det efterlod dem også mangle mænd i boksen. Dækkede Taylor godt, da han blev bedt om det. 5

Jack Grealish – playmakeren har været nøglen til Villas angrebsspil i løbet af de sidste seks måneder, og det var tilfældet igen her, især i anden halvleg, da det lykkedes ham at linke til angriberen og finde huller bag Blackburns midtbane. Han skal være i disse områder i stedet for sin egen halvdel, især i betragtning af, at midtbanespillerne bag ham ikke kommer meget i feltet. 6
Tammy Abraham – det er afgørende i et Steve Bruce-system, at hovedangriberen nyder fysiske dueller, og Abraham ser ud til at være en god signing i den henseende, især i anden halvleg, da midtbanen kom tættere på ham. Havde et par chancer i anden periode, som han måske havde gjort det bedre med. 6

Jonathan Kodjia (på 69) – viste, at han kan give Abraham den nødvendige støtte, hvis Bruce er glad for at spille de to sammen, selvom ethvert permanent skifte ville skabe gåder på andre områder. 7
Conor Hourihane (på 77) – ireren har altid haft evnen til at yde afgørende bidrag til kampene, og det viste sig igen med et vidunderligt frispark på skadestid, der fik Villa til at tage et point. 9
Yannick Bolasie (på 77) – lavede nogle truende løb ned ad den rigtige kanal og ser allerede potentielt ud som et aktiv på dette niveau. 7