Sunderland 1-1 Derby spillerbedømmelser:midterforsvarene imponerer

Lewis Grabban niveauer fra stedet – bbc.co.uk

Sunderland og Derby kickstartede 17/18 Championship-sæsonen med uafgjort 1-1 – men hvordan klarede hver spiller sig? Her er vores vurderinger...

Sunderland

Jason Steele – Hans selvtillid så skadet ud af Celtics pre-season-skæring, men kom sig ved dødsfaldet for at nægte Nugent fra nært hold. 5

Billy Jones - udmærkede sig i den defensive tredje, men tvivlsom fordeling - og et forfærdeligt skåret skud, der blev til en aflevering - tyder på, at det er her hans evner slutter. 4
Lamine Kone - havde et par rystende øjeblikke tidligt og var uden tvivl skyld i Derbys mål. Voksede støt i selvtillid. 6
Tyias Browning - lavede nogle afgørende indgreb i sidste grøft og reddede Steele ud af fængslet ved en lejlighed med 1-0. På dette bevis, han har forbedret sig siden sin tid i Preston. 9
Brendan Galloway – dårlig defensiv positionering blev afsløret ved lejligheder af Russell, som set til målet. Lavede dog gode løb og kunne have været brugt oftere i angrebsmæssig forstand. 5

George Honeyman – hans tempo og energi gjorde ham til et aktiv i både defensive og angrebsfaser af spillet, sidstnævnte inklusive et tidligt udbryderløb. Lidt træt i de sidste stadier. 7
Lee Cattermole – stjal bolden i gode områder ved et par lejligheder, en til at vinde et frispark, en anden til at afskedige Grabban for at ramme træværket. Kæmpede godt. 7
Didier N'Dong - Hans første tanke var normalt at beskytte midterforsvarene, hvilket han gjorde godt. I anden halvleg dog dette fik måske Sunderland til at afstå territorium i centrale områder. 5
Aiden McGeady - Viste glimt af, hvad han er i stand til. Hans mest kreative øjeblikke kom, da Galloway strakte stykket, giver ham mere plads. 6

Lewis Grabban – jagtede tabte sager og hjalp med at nå territorium i første halvleg, selv når midtbanen var langt efter ham. Mangel på tempo indhentede ham efter pausen, men scorede udligningen og ramte stolpen. 6
James Vaughan – vandt mange luftbolde i første halvleg for at give andre mulighed for at få skud. Manglede et par friske ben tæt på sig efter genstarten. 5

Derby

Scott Carson - kunne uden tvivl have gjort mere for at redde Vaughans straffespark, men hans fine refleksredning fra Cattermole øger hans score. 7

Andre Wisdom – nogle gange slået af Galloway, mistet besiddelsen i et farligt område én gang. Spillede sikre afleveringer i den modsatte halvdel, men truede aldrig. 4
Richard Keogh – Vandt de fleste luftdueller og producerede en imponerende visning i anden halvleg. 9
Curtis Davies – Generelt slog Grabban til bolden og tillod ikke plads bagved. 8
Craig Forsyth - Formentlig stadig i Derby baseret på hans 13/14 form. Havde ikke tempoet til at indeholde Honeyman eller bidrage fremadrettet. 3

Jacob Butterfield - gav straffesparket væk med en dum håndbold og kunne slet ikke komme ind i kampen. 3
Tom Huddlestone – beholdt besiddelse, god aflevering til Russell til målet. Foretog et sent indgreb for at skære Galloways kryds i en positiv debut. 7
Bradley Johnson - at score Russells cut-back var hans eneste reelle bidrag. Påtvingede sig ikke i det omfang, hans magt tilsiger, at han burde. 4

Johnny Russell – et par flygtige udbrydere, hvoraf en skaber den tidlige åbning. Derby havde brug for at få ham på bolden oftere. 6
Chris Martin – vandt et par frispark på egen banehalvdel, men led af manglende støtte før pausen. Mere effektiv, da Vydra kom på banen, på trods af det savner en-til-en. 4
Andreas Weimann – en eller to målløse afleveringer indkapslede hans spildte brug af bolden. Ikke overraskende tog den første mand, Rowett. 2

Matej Vydra (på 66) – så livlig ud og skabte en af ​​kampens bedste chancer. Fortjener helt sikkert at starte Wolves-spillet. 8
David Nugent (på 78) – burde måske have vundet den i tillægstid, kun for at blive forpurret fra tæt hold af Steele. 6