Portsmouth 1-1 Plymouth spillervurderinger:Songo'o og Stevens imponerer

Jervis nikker i åbneren – bbc.co.uk

Gary Roberts' tap-in i anden halvleg annullerede Jake Jervis første halvlegs header, betyder en fortjent 1-1 uafgjort mellem Portsmouth og Plymouth på Fratton Park – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Portsmouth

David Forde – komponeret i besiddelse, men blev ikke overdrevet testet. Kan være skuffet over ikke at have holdt rent bord. 4

Gareth Evans - tabte kampen med Kennedy, både i den angrebs- og defensive fase af spillet. 4
Christian Burgess – en eller to overilte tacklinger, men var uden tvivl mere opfindsom i boldbesiddelse end de to centrale midtbanespillere. 6
5 Matt Clarke – skubbet dybt ind i den modsatte halvdel ved lejligheder og spillede gennemspillet til Bennett før udligningen. 7
Enda Stevens - Portsmouths bedste træk kom ned til venstre, og han var altid involveret. Slået i luften af ​​Jervis til åbneren. 8

Danny Rose – viste med rette positionsmæssig forsigtighed på grund af begge bagspilleres fremskudte position og flyttede bolden godt. 7
Michael Doyle – satte sig om, men spillede en for mange sidelæns eller baglæns afleveringer, når der var chancer for at lægge pres. 4

Carl Baker – kæmpede for at komme ind i kampen på grund af manglende tempo og efterlod Evans isoleret defensivt. Tvang et simpelt stop fra McCormick med en lang række indsats i anden halvleg. 2
Gary Roberts - veg ikke tilbage for udfordringer, da målscoringsmuligheder bød sig, som vi så til udligningen. Skulle have konverteret en rebound i første halvleg. 7
Kyle Bennett – viste glimt af kreativitet. Har altid set på at skifte spil i første halvleg, kombinerede derefter godt med Stevens efter pausen. 7

Kal Naismith – drev ofte til venstre i anden halvleg for at støtte Bennett og Stevens. Et eller to farlige øjeblikke, men ikke det omdrejningspunkt, Pompey havde brug for. 5

Conor Chaplin (på 66)
Jamal Lowe (på 78)

Plymouth Argyle

Luke McCormick - et eller to nervøse spil i de første 60 minutter og burde have gjort det bedre til udligningen. Nogle simple fangster sent. 4

Oscar Threlkeld – voksede ind i første halvleg efter en nervøs start, men kunne have været hurtigere til at stoppe den venstresidede trussel fra Stevens og kompagni. 4
Yann Songo'o - konstant opmærksom på fare, snuser det hurtigt ud. Et strejfudslæt for Pompeys mål, men han var ellers fremragende. 9
Sonny Bradley - taget ud ved pause på grund af hans tidlige knæk. Portsmouths modvilje mod at krydse betød, at hans dygtighed fra luften ikke blev testet så meget som normalt. 7
Gary Sawyer – solid præstation. Sæt et flot kryds til Jervis' åbner, men efterlod andre første halvlegs strejftog på flanken til Kennedy. 7

Antoni Sarcevic – ude af stand til at udøve sin sædvanlige angrebsindflydelse i en unaturlig holderolle. Rørte sjældent bolden. 4
David Fox – viste ikke sin sædvanlige pasningsevne, men gjorde den defensive side af spillet godt. 6

Jake Jervis - slog Stevens i luften til den bagerste poståbning, men bidrog ellers kun lidt. 4
Graham Carey – hans præcise afleveringer og subtile bevægelser bidrog til Plymouths bedre åbninger i første halvleg, men han var ikke involveret så ofte, som han kunne have ønsket. 5
Matthew Kennedy – livlig tidligt og efter et slingrende 35. minuts løb ind i feltet, ramte et skud i sidenettet. Ikke så indflydelsesrig i anden halvleg, men arbejdede altid hårdt for at stoppe Evans. 6

Ryan Taylor - kæmpede i rollen som enlige angriber, kunne dog have fået mere støtte i anden halvleg. 2

Jakub Sokolik (på 45) – opereret med mere positionel forsigtighed end Songo'o, men var lige så effektiv. 8