Blackpool 2-1 Exeter Player Ratings:ros til Potts

Taylor og Aldred løfter trofæet – bbc.co.uk

Blackpool er tilbage i League One efter en 2-1 play-off finale sejr over Exeter, med Mark Cullen og Brad Potts, der kombinerer for begge mål. Hvordan vurderede spillerne på begge hold.

Blackpool

Sam Slocombe – blev ikke testet så meget, som han burde have været, kun overfor to skud på mål, men kom godt ned for at stoppe Watkins tidligt. Tre oprykninger i hans første tre klubber nu. 5

Will Aimson – lidt frygtsom i første halvleg, men var meget forbedret efter pausen. 6
Tom Aldred – tilbageholdende med at angribe bolden i hans felt, og det stod tidligt klart, at hans aften ville blive afbrudt. 4
Clark Robertson – efterlod ingen jord bag sig, men dette tillod ham til tider at blive domineret i luften af ​​Wheeler. 5

Kelvin Mellor - havde ikke mange chancer for at vise sine velkendte angrebsegenskaber, men lavede nogle gode interceptions. 5
Jack Payne – faldt til tider for dybt i første halvleg, men nogle af hans langtrækkende afleveringer var fremragende. 6
Neil Danns - steg et niveau efter at have taget anførerbindet af den skadede Aldred og var boss på midtbanen i anden halvleg. 8
Brad Potts - Scorede åbneren og assisterede vinderen. Havde en stille periode i første halvleg, men da han spillede godt, det samme gjorde Blackpool. 8
Colin Daniel – ikke en naturlig venstreback, han havde akavede øjeblikke, da Blackpool flyttede til et firemandsforsvar og var delvis skyld i målet. Så mere komfortabel ud i anden halvleg. 5

Mark Cullen - flot hold-up spil til Potts' mål og viste god bevægelse for sit eget. Ligesom i semifinalen, han kom over trumf på nøgleøjeblikke. 8
Kyle Vassell - kunne ikke altid opretholde sit tidlige pres, men tilbød et godt udløb i anden halvleg og havde en finger med i vinderen. 6

Bright Osavi-Samuel (på 31) - var nøglen til Blackpools spilstyring i anden halvleg. Han bar bolden op på banen og vandt frispark. 8
Ian Black (på 62) - gjorde et super stykke arbejde med at rydde op på midtbanen og tvinge Exeter sidelæns. 8
Jordan Flores (på 75) N/A

Exeter City

Christy Pym – det første mål var velplaceret, men havde lidt kraft, og han forpligtede sig måske for tidligt til det andet. Forpurrede Vassell sent. 3

Jack Stacey – et par bølgende løb, men var til tider en smule udslæt, og Exeter så skrøbelig ud til højre. Mere hjemme længere oppe på banen. 4
Troy Brown – fordelingen kunne have været bedre i første halvleg og havde svært ved at håndtere Cullen på vigtige tidspunkter. 4
Jordan Moore-Taylor – ingen mangel på lidenskab, men blev trukket væk fra sin zone af Vassell til vinderen. 5
Craig Woodman – nogle fremragende crossfield-bolde til Wheeler, hvoraf to fører til Exeters bedre åbninger inklusive equalizeren. Uheldig at blive taget af. 7

Jake Taylor – Så sammensat ud på bolden og imponeret i første halvleg. Var nødt til at være mere opfindsom efter pausen. 5
Lloyd James – tilbød balance, men spillede en for mange sidelæns og baglæns afleveringer, hvilket forstyrrede rytmen. 4
Ryan Harley - kom ind i gode områder i første halvleg og havde nogle ordentlige indsatser. Aftog senere i indflydelse, men var en af ​​de bedre spillere. 6

David Wheeler – stærk i luften på trods af at han er 5’11”. Scorede udligningen og var kernen i Exeters bedste angrebsspil. 7
Ollie Watkins – udgjorde en trussel i første halvleg med sine smarte løb og fremtvang en god redning fra Slocombe. Udsultet af tjeneste i anden halvleg. 6
Joel Grant – trak sig tilbage tidligt i anden halvleg og var anonym i de 57 minutter, han havde været på banen. 3

Reuben Reid (på 57) – tilbød ikke den fysiske egenskab til at gøre det muligt for Exeter at gå direkte.
Pierce Sweeney (på 58) – gjorde ikke for meget forkert. En del af effektivt en back to, da Exeter skulle jagte spillet.
Lee Holmes (på 71) – gav ikke den inspiration, Exeter ledte efter.