Crystal Palace 3-0 Arsenal-spillervurderinger:Holdspiller Townsend

Milivojevic fejrer med Benteke – mirror.co.uk

Mål fra Andros Townsend, Yohan Cabaye og Luka Milivojevic gav Crystal Palace en fantastisk 3-0-sejr over Arsenal - men hvad har vi lært af kampen?

Crystal Palace

Wayne Hennessey - reddede Elnenys indsats og Gabriels hovedstød i første halvleg. God fordeling. 7

Joel Ward - lod Monreal komme ud over ham et par gange i første halvleg, men var ellers solid. 7
Martin Kelly - en fremragende clearing i seks-yard-feltet fra Bellerins første halvlegs kryds. Nogle gode defensive hovedstød. 8
Mamadou Sakho - viste stor tapperhed for at blokere Sanchez' første halvlegs indsats i en hæsblæsende forestilling. 9
Jeffrey Schlupp – holdt Walcott stille i en disciplineret opvisning. Gav bolden væk i et farligt område ved én lejlighed før pausen. 7

Jason Puncheon – assisterede Townsend til åbneren. Spillede dybere end normalt forventet, men gjorde et stykke arbejde for holdet. 7
Luka Milivojevic – lavede nogle gode interceptions og nægtede plads foran forsvaret, tvinger Özil væk fra de farlige områder, han kan lide at besætte. Tog godt straffen. 9
Yohan Cabaye - han har altid været i stand til den super teknik til Palaces anden, men Cabaye kæmpede også ubønhørligt uden bolden. 9

Wilfried Zaha – nød en vidunderlig anden halvleg, hvor han slog Monreal for sjov. Ted op for Cabaye for det andet. 8
Christian Benteke – brugte sin styrke og kloge positionering til at vinde luftbolde fra Hennesseys spark, gør ham til et godt omdrejningspunkt. Bedømmelsen kunne have været højere med mere tempo og bedre optagelse. 7
Andros Townsend – havde en finger med i alle tre mål, inklusive at score det første og hjalp Schlupp med at holde Walcott i ro. En vidunderlig komplet præstation. 10

James McArthur (74)
Mathieu Flamini (på 82)
Damien Delaney (på 88)

Arsenal

Emiliano Martinez – gode første 10 minutter, sparkede derefter bolden unødigt ud af spil og mistede al selvtillid. Gav et straffespark til det tredje mål. 2

Hector Bellerín – et par af hans kryds krævede tilladelser i sidste grøft, og han slog en baglæns volley. Dårlig præstation, men fortjente ikke at blive udråbt efter at have frontet op til udebanefans. 4
Shkodran Mustafi – kunne ikke vinde nogen af ​​de tacklinger, han gik efter. Mistede al den selvtillid, da han forsvarede tidligere på sæsonen. 2
Gabriel Paulista - hans ubeslutsomhed kostede Arsenal i åbningen. Et hovedstød i første halvleg krævede en simpel redning fra Hennessey. 3
Nacho Monreal – et par anstændige første halvlegs løb, når han forbinder med Sanchez, men han blev konsekvent slået af Zaha i anden halvleg. 3

Granit Xhaka - hans eneste gode aflevering var en crossfield-bold til Welbecks skud. Tilvejebragte ikke den krævede aggression. 2
Mohamed Elneny – med to siddende midtbanespillere, Arsenal havde ingen tredjemandsløbere, der var villige til at køre ind i den sidste tredjedel. Elnenys skud i ottende minut fremtvang en god redning fra Hennessey. 2

Theo Walcott – anonym gennem hele hans 69-minutters visning. 1
Mesut Özil – så simpelthen ikke interesseret ud. Arsenal skal øge tempoet i de centrale områder. 1
Alexis Sánchez – tre fornuftige første halvlegs skud, et par gode bolde til Monreal og et kryds i anden halvleg til Bellerin. Ikke i nærheden af ​​hans sædvanlige standarder, men stadig Arsenals bedste spiller. 5

Danny Welbeck – sultet på service, hans eneste øjeblik kommer i et improviseret, stram vinkel indsats i første halvleg. 2

Aaron Ramsey (på 59) – McLintock, Adams, Vieira... Aaron Ramsey? Det faktum, at en indskifter var bedst placeret til at påtage sig anførerskabet i de sidste 20 minutter, er ret afslørende. 4
Olivier Giroud (på 60) – Vandt et par hovedstød, men ingen af ​​hans holdkammerater spillede på pladsen. 6
Alex Oxlade-Chamberlain (på 69) – så lys ud i sin korte periode og burde uden tvivl have startet. 6