Fleetwood 0-0 Doncaster Player Ratings:Cool Cargill

Cole havde valget af chancerne – zimbio.com

Devante Cole havde valget mellem chancerne, da play-off chaserne Fleetwood Town trak 0-0 med nedrykningstruede Doncaster Rovers i en lige kamp på Highbury. Her er vores spillervurderinger fra kampen.

Fleetwood Town

Alex Cairns – tog chancer med sine første par spark og betalte næsten prisen, så gik det måske til den anden yderlighed at gå længe hver gang. Selvom han lavede et par gode redninger, var det afgørende, inklusive en fra Marquis i anden halvleg. 7

Ashley Eastham – kommanderende i første halvleg og lavede et eller to vigtige hovedstød bagpå i den anden, selv om han blev tvunget mere tilbage, end han kunne have ønsket. 7
Cian Bolger - så stærk nok ud til at dominere fysisk i det meste af kampen - og blottede en anden halvleg, da han kæmpede for at komme tæt på Marquis - men intelligent nok til at spille effektivt bagfra. 7
Baily Cargill – havde få problemer mod Marquis og ledte ofte efter det eventyrlige pas over toppen eller ind i store områder. Selvom ikke alle kom af, hans frækhed var en faktor bag Fleetwoods første halvlegs pres. 8

Wes Burns - ser ud til at være blevet større i de sidste par år. Gjorde det godt på højre wingback, i betragtning af at han er en forward af handel, satte et godt indlæg ind for Coles tidlige bagerste hovedstød. Til tider i anden halvleg kunne hans beslutningstagning have været bedre. 6
George Glendon – lavede meget af det beskidte arbejde i første halvleg og var rimeligt disciplineret, selvom han kom frem på 33 minutters skud over fra uden for feltet. Fik dog ikke fat i bolden hurtigt nok i anden halvleg og blev skiftet ud sent. 5
Kyle Dempsey – nøglen til Doncasters imponerende første halvlegs spil med hans kørende løb og bevægelse ind i den rigtige kanal. Mindre indflydelsesrig i anden halvleg, men viste stadig glimt af, hvad han kan, opsætning af Coles en-til-en chance. 6
Aiden O'Neill - hvad han tilbød, ironisk, blev mere synlig, da han ikke længere leverede den. Uden at være i besiddelse af sprængstof, midtbanespilleren gav Cods en defensiv balance, der gjorde det muligt for wing-backs og Dempsey at udtrykke sig. Da han forlod banen, dem omkring ham så mere tilbageholdende ud. 7
Amari'i Bell - en konstant trussel i den første halve time, men brugte for lang tid i anden halvleg fast i sit defensive tredje, genopstår kun i en hektisk finale. Da han skubbede op, han brugte sin atletik til at tvinge indkast og penne Donny tilbage. 5

Jordy Hiwula – tidligt en uselvisk løber, da han udnyttede den rigtige kanal. Blev dog mere stille derpå og kæmpede for at komme i målscorende positioner, før han blev erstattet af Ashley Hunter. 3
Devante Cole – headede tidligt mod målmanden, missede derefter to en-mod-en chancer på begge sider af intervallet. Hvis Cole havde været på sit kliniske bedste, Fleetwood kunne have været to eller tre oppe i timen. 3

Jack Sowerby (på 62) – manglede O'Neills defensive kvaliteter og klarede sig lidt bedre i boldbesiddelse. 3
Ashley Hunter (på 67) – pressede de modstående midterforsvar stort set isoleret, til tider lignede den eneste Fleetwood-spiller, der ønskede at fremtvinge problemet. 7
Markus Schwabl (på 82) – nogle anstændige afleveringer ud i store områder. 6

Doncaster Rovers

Ian Lawlor – gjorde enkle stop fra Dempsey og Cole tidligt, så gjorde sig stor ved et par lejligheder for at udskyde sidstnævnte en-til-en. 7

Joe Wright - skyldig i at lade Cole slippe fri ved to lejligheder, men var ganske solid. Foretog en vigtig clearing, da den blev sat under pres af Bell. 7
Andy Butler – hans erfaring kom virkelig til udtryk her. Udviste gode lederevner og var typisk kraftfuld i luften. 8
Mathieu Baudry – kunne have skiftet spil mere effektivt i første halvleg og fik en advarsel efter pausen, men forsvarede sin nærpost godt fra indlæg fra flanken. 7

Matty Blair – holdt fast på sin egen halvdel i det meste af første periode, men han spillede med færre hæmninger efter pausen. Hans vrede konfrontation med Whiteman syntes sent at fyre ham op til de afsluttende faser. 5
Jordan Houghton - en teknisk begavet spiller ligger derinde et sted, men han kunne med lidt mere selvtillid prøve de risikable afleveringer. Mistede sjældent sine positionelle lejer og nød en positiv anden periode. 6
Rodney Kongolo – skyldig i at have passeret sidelæns lidt for ofte og måske faldet for dybt i første halvleg, før han påtvinger sig mere efter pausen. Altid beskyttet Wright, når Blair pressede op i en solid, hvis ikke ligefrem inspirerende, ydeevne. 5
Harry Toffolo – kæmpede på venstre wingback i begyndelsen og slutningen af ​​første halvleg, kortvarigt bytte plads med Blair i starten. Forløste sig selv lidt i anden halvleg, da han kom længere op på banen. 4

James Coppinger - det var kun i en 20-minutters periode i anden halvleg, at han kom på bolden i gode områder. På grund af hans manglende tempo, han fandt livet hårdt i første halvleg, da hans holdkammerater sad for dybt - og i de afsluttende faser, da vi så en ende-til-ende-konkurrence. Han vil have bedre spil, når omstændighederne favoriserer ham. 3
Tommy Rowe – udholdt lignende vanskeligheder som Coppinger. Problemet var ikke så meget, at han ikke tilbød noget, men at de egenskaber han leverede – beståelsesevne og intelligens – ikke var i overensstemmelse med det taktikken krævede – tempo og kraft. 3
John Marquis – anonym i første halvleg, men kom til live i den anden, da midtbanen kom tættere på ham. Derefter, han bøvlede forsvarsspillere og fik på en eller anden måde et ekstra tempo, tvinge en god redning ud af Cairns med et voldsomt drive. 5

Benjamin Whiteman (på 82) – lavede nogle gode løb ind i farlige områder, men fik en forvirring efter at være kommet i Blairs dårlige bøger! 5