Arsenal 3-3 Liverpool-spillervurderinger:Vidunderlig Wilshere

Firmino fyrer Reds niveau – bbc.co.uk

Arsenal spillede uafgjort 3-3 mod Liverpool fredag ​​aften i en medrivende kamp i det nordlige London. Her er vores spillerbedømmelser.

Arsenal

Petr Cech - muligvis skyld i åbneren og helt sikkert skyld i det andet mål, begge løkker over ham. Ikke i nærheden af ​​niveauet for topmålmændene i England. 1

Hector Bellerin - kæmper for at bekæmpe Robertsons første halvleg. Havde mere på sin egen måde mod skotten i anden halvleg, da han foretog utallige fremskridt, lavede et velbedømt indlæg til bagerste stolpe til Sanchez' mål. 6
Laurent Koscielny – dominerede Firmino tidligt, men gled for at tillade en breakaway-åbning midtvejs i første halvleg og så ud til at miste selvtilliden derfra. Afledte bolden over på Coutinho til åbneren og var skyld i adskillige lejligheder. 1
Nacho Monreal - pådrog sig en skade efter 35 minutter og blev derefter taget ud i pausen, men etablerede sig ikke som en dominerende midterforsvarer. Passer måske ikke til at spille i en central duo. 2
Ainsley Maitland-Niles - mistede Firmino på bagerste stolpe et par gange i første halvleg og blev fanget for langt oppe på banen til åbningen. Havde dog masser af energi og kunne måske bedre bruges længere oppe på banen. 3

Granit Xhaka - havde en tendens til at slukke defensivt på vigtige tidspunkter og tilbød ikke nok kvalitet i besiddelse til at kompensere for dette. Belønnet for at have frækheden til at få et skud med sit mål, men det var ikke ligefrem et perfekt hit. 3
Jack Wilshere - så fuld af energi, forbundet spil godt og var en af ​​de få spillere, der lavede dækkende løb. Alt det gode, der skete på Arsenals midtbane, kom gennem Wilshere. 8

Alex Iwobi – en villig presser, skifter ofte plads med Sanchez. Uselvisk i boldbesiddelse og lagde bolden ud til Xhakas mål, uden nødvendigvis at sætte verden i brand. 5
Mesut Özil – kom tidligt ind på nogle gode områder, før han gik ind i en dybere rolle, hvor han trak i trådene, har vist sig dygtig i den rolle for Tyskland. Kombineret fremragende med Lacazette for den tredje. 7
Alexis Sanchez - kæmpede for at få det bedre over Gomez i første halvleg. Gjorde det til det første mål med sin pil bagpå, men var ikke en primær indflydelse bag Arsenals tremålshaling. 6

Alexandre Lacazette - kæmpede i første halvleg, men mistede aldrig appetitten og spillede en glimrende backheel til Özil til det tredje mål. Man får en fornemmelse af, at han vil være i klubben, som ikke helt er der med Sanchez. 7

Shkodran Mustafi (på 45) – ser ud som en anden spiller end den midterforsvar, der dominerede i North London Derby. 2
Danny Welbeck (på 78) - tilbød ikke for meget, da han kom på banen. 4
Theo Walcott (på 87) - var ikke på banen længe nok til at få indflydelse. 5

Liverpool

Simon Mignolet – lavede en reel hash af strejken fra Granit Xhaka og gik for hurtigt ned til det tredje mål. Liverpool har hårdt brug for en målmand, der kan redde dem under de klæbrige perioder. 1

Joe Gomez – fik stort set overstået af Alexis Sanchez i første halvleg, men naiv defensiv positionering efter pausen så ham slået for chilenerens mål. 4
Ragnar Klavan – faldt fra hinanden i den 10-minutters periode efter det andet mål, mister tilsyneladende orienteringen. Svært at forestille sig ham spille i et forsvar, der seriøst udfordrer om titlen. 3
Dejan Lovren - er kommet i kritik efter denne kamp, ​​og man kan forstå hvorfor - han har en vane med selvforbrænding, når der er mest brug for ham. 3
Andrew Robertson – lavede nogle kraftfulde løb i første halvleg, men fik skubbet mere tilbage efter pausen. Uden tvivl den bedste spiller i de fire bagerste. 5

Jordan Henderson – taget af sted skadet efter 10 minutter, men havde kæmpet med intensiteten i spillet i sin korte tid på banen. 4
Emre Can - havde ikke den største indflydelse på spillet. Liverpools bedre øjeblikke kom gennem forenklede bolde ned ad kanalerne, frem for præcisionsspil fra Can. Det sagt, tyskeren hjalp Firminos udligning. 4
Philippe Coutinho - stille tidligt, men så ud til at forbedre sig, da han skiftede til højre efter Hendersons skade. Scorede et løkkehoved til åbningen og spillede nogle flotte afleveringer i første halvleg. 8

Sadio Mane - altid en trussel på disken, men en smule egoistisk til tider og mangler noget produkt. Ballonerede et saksespark over overliggeren lige før pausen, og det er tvivlsomt, at han var direkte involveret i nogen af ​​målene. 6
Roberto Firmino - viste stor arbejdshastighed, assisterede Salahs anden og scorede den tredje. På papiret en falsk ni, men faldt ofte dybere end Salah og Mane, på grund af duoens kontraangrebsegenskaber. 8
Mohamed Salah – banens bedste angrebsspiller. Ikke alene var hans bevægelse bemærkelsesværdig hurtig, det var også meget smart, trække markører væk. Fuldt ud fortjent sine to mål. 9

James Milner (på 13) – spillede nogle gode bolde over toppen, der førte til det første og andet mål og gav midtbanen en god balance, da han kom ind. 7
Georginio Wijnaldum (på 80) – mere defensivt bevidst end Mane. Gjorde det godt. 6
Alex Oxlade-Chamberlain (på 84) - modtog bestemt sin rimelige andel af pinden fra Arsenal-fans. 5