Walsall 3-3 Bradford Spillerbedømmelser:mangler McArdle?

10 ud af 10 for Roberts – expressandstar.com

Et bemærkelsesværdigt comeback fra tre mål ned fik Walsall til at tjene et point mod Bradford. Hvordan gik det for spillerne på begge hold? Her er vores vurderinger.

Walsall

Gillespie – lavede ingen åbenlyse gaffer, men lukkede tre mål ind fra et lille udvalg af skud på mål. Kunne have kommanderet sit område bedre. 4

James Wilson - dæmpede Bradfords trussel ned af sin side og lavede nogle gode defensive hovedstød. Det kunne have gjort det bedre til det andet mål. 5
Shaun Donnellan - forhindrede Wyke i at komme ud over ham, men var ikke i stand til at stoppe ham med at lægge bolden fra sig. Lidt af mangel på defensiv beskyttelse lige før halvleg. 4
Jon Guthrie – kæmpede for at komme ud til Gilliead i første halvleg. Så til tider lidt frygtsomt ud. 3

Nicky Devlin – lavede ikke for mange overlappende løb i første halvleg, men viste meget mere selvtillid efter pausen. Sæt et fremragende indlæg ind for Leahys mål. 7
Adam Chambers - kunne have tilbudt bedre beskyttelse for Bradfords første to mål, men kæmpede tappert i anden halvleg, da hans lederegenskaber kom til udtryk. 6
Kieron Morris - vil føle sig skuffet over ikke at score sin store chance. Tilført energi, men ikke meget mere. 4
Joe Edwards – hans evne til at løbe hurtigt fra dybe områder gør ham til en svær spiller at samle op, og det så vi med hans tredjemandsløb. Noget godt link-up spil med Bakayoko. 7
Luke Leahy – hvis han missede en god chance i første halvleg og derefter scorede et selvmål, det viste sig ikke i resten af ​​kampen. Scorede et veltimet hovedstød og krydsede derefter til Roberts' mål og var en vigtig trussel nede til venstre. 7

Amadou Bakayoko – hans sidste touch manglede i første halvleg, men hans vedholdenhed gav pote. Han så altid ud til at strække spil med sine løb og fortjente at score den sene udligning. 7
Erhun Oztumer – kom ind i nogle gode områder i første halvleg, men var skyldig i at afgive sidelæns. Hans kreative evner blev brugt bedre i anden halvleg, da han havde to angribere at vælge ud. 6

Tyler Roberts (på 53) – ændrede spillets farve med sit tempo, bevægelse, kreativitet og øje for mål, hvilket han viste ved at heade i Leahys kors. På dette bevis, han bliver ikke længe i League One. 10

Bradford City

Colin Doyle - En dårlig præstation. Hvis Rouven Sattelmaier spiller godt, mens ireren er væk på international tjeneste, der kan gå et stykke tid, før han kommer tilbage på holdet. 3

Tony McMahon - tilbød ikke meget angrebsbredde. Det kompenserede han i hvert fald for ved at være solid i første halvleg, men efter pausen han gav Leahy for meget plads. 3
Matt Kilgallon - var blandt Bradfords bedste spillere i første halvleg, og hans hovedstød tidligt i anden førte til det tredje mål. Han kunne dog ikke anvende den luftmæssige dominans på sin egen boks. 5
Nathaniel Percival-Knight – reddet ud af Kilgallon et par gange i første halvleg, men hans skrøbeligheder blev hurtigt afsløret. Ikke modig nok defensivt og fejlbedømte næsten hvert eneste kryds, der kom hans vej. 2
Tom Field – ydede et rimeligt bidrag til det andet mål, men hans forsøg på at stoppe Devlins kryds fra højre var næsten ikke-eksisterende. 3

Nicky Law – forbliver mobil på trods af sin høje alder og til tider, da Bradford var under pres, han bar holdet op på banen med sine fremadskridende løb. Skabte et par chancer selv i anden halvleg, når ingen andre optrådte. 7
Jake Reeves – nogle anstændige afleveringer i første halvleg, men forsvandt efter pausen. Måske mere velegnet til situationer, hvor Bradford har kontrol, frem for at skulle kæmpe for kontrol. 4

Alex Gilliead - Løb med fart hver gang han fik bolden, forårsager problemer for Leahy og Guthrie. Skulle ikke have været taget af. 7
Shay McCartan - vandt et frispark i et godt område i første halvleg og scorede åbningen fra tæt hold. Til tider lidt let, men som med Gilliead, Bradford savnede sit tempo, da han kom afsted. 7
Dominic Poleon - scorede det andet mål, men lavede ikke for meget andet. Nødvendigt at spore tilbage oftere for at hjælpe McMahon med at holde Leahy tilbage. 4

Charlie Wyke – assisterede åbneren og holdt fast i bolden længe nok til at være på grund af lidt kredit. Bradford skulle dog ikke have spillet så mange lange bolde til ham, fordi de så bedre ud, når de angreb de brede områder i tempo. 7

Daniel Pybus (på 55) - gav bolden væk alt for let og erstattede ikke McCartans mobilitet. 3
Luke Hendrie (på 59) – har begrænset erfaring på dette niveau, og det viste sig. 4
Lachlan Barr (på 77) - næppe den erfarne midterforsvarer, du gerne vil have, der lukker en vigtig tre point. Ville Bradford have tabt denne kamp, ​​hvis de stadig havde Rory McArdle? 4