Walsall 3-3 Bradford Five Things:subs the key

Øjeblikkelig effekt fra Roberts – expressandstar.com

Et bemærkelsesværdigt comeback fra tre mål ned fik Walsall til at tjene et point mod Bradford. Hvad er de vigtigste diskussionspunkter fra kampen? Her er vores fem.

Skudsky sadelmagere

I første halvleg, Walsall konkurrerede rimeligt godt i den midterste tredjedel, men fik mange ting galt, da de rykkede ind i avancerede områder. Spillere i brede positioner ville passere sidelæns i stedet for at angribe flanken, mens dem i centrale områder var skyldige i at spilde muligheden for at skyde, mens de forsøgte at sende bolden hjem. De kunne dog have taget føringen midtvejs i første halvleg, havde Amadou Bakayoko eller Luke Leahy været i stand til at konvertere fra tæt hold.

Klinisk Bradford

Bantams var skyldige i at tabe andenbolde i centrale områder, men man fornemmede, at når de kom frem, især nede til højre, de skar forsvaret op. Deres kliniske side viste sig kort før pausen, da Charlie Wyke krydsede for Shay McCartan, der tappede hjem. Dominic Poleon kastede sig kort efter et sekund, efter Walsalls forsvar kun halvklarede Tom Fields kryds.

Leahys modstandsdygtighed

Walsall viste mere hensigt i den sidste tredjedel efter pausen. Selvom Bradford tilføjede en tredje gennem Matt Kilgallon, som blev afledt af den uheldige Leahy, værterne og deres venstre back var ikke afskrækket. Leahy var fremragende i anden halvleg og headede Nicky Devlins indlæg ind til den fjerneste stolpe efter 55 minutter.

Subs nøglen

Walsall forbedrede sig, da Tyler Roberts kom ind i kampen for sin debut, giver smart bevægelse og kreativ sammenkobling. Han demonstrerede også sit øje for mål lige efter timemærket, på vej ind ved den nærmeste stolpe fra Leahys venstre fløjkryds. Bradford, på den anden side, led af tilbagetrækningen af ​​Alex Gilliead og McCartan, spillere, der gav dem et udløb, da de var under pres i første halvleg. De havde ikke så meget tempo på banen og var ikke i stand til at holde bolden længe nok til at tage brodden ud af spillet.

Bakayokos nivellering

Roberts blev leverandør for Saddlers, krydser fra højre til Bakayoko for at komme hjem med fire minutter tilbage af normal tid, giver eufori bag målet. Bradford skal lære at styre spil bedre, hvis de har ambitioner om endnu en top seks placering og værdsætter deres hurtige brede mænd mere, frem for hovbolde op til Wyke. Et point var det mindste Walsall fortjente for deres energiske fremvisning – i Roberts, de har måske bare en mand, der får presset til at betale.