Everton 0-1 Burnley spillervurderinger:Tarkowski imponerer

Lowton og Niasse slås – mirror.co.uk

En modstandsdygtig udebanepræstation og et mål fra Jeff Hendrick i første halvleg hjalp Burnley til en 1-0-sejr på underpræsterende Everton. Her er vores spillervurderinger for begge hold.

Everton

Jordan Pickford - kunne ikke skydes for meget for målet, men hans spark kunne have været bedre. Nægtede Brady på sin nærmeste stolpe i anden halvleg. 5

Cuco Martina – manglede tempo til at brage ned til højre, som Everton havde brug for mod en smal bagmand. Har gjort lidt for at modbevise dem, der satte spørgsmålstegn ved hans tilføjelse. 3
Michael Keane – hans dårlige brug af bolden blev ikke afsløret så meget hos Burnley, men i Evertons setup ser han ud til at være bange for at føre det videre. Så til tider fortabt ud. 4
Ashley Williams - skyld i målet i en præstation, der vil teste Ronald Koemans loyalitet over for waliseren. 3
Leighton Baines – manglede fart og drive til at give bredde, når bolden er i den midterste tredjedel. Blev dog markant forbedret i den sidste halve time, da andre spillere tvang problemet til at skabe plads til, at han kunne sætte nogle ordentlige bolde ind. 6

Nikola Vasic – lavede nogle ordentlige løb tidligt, men efter at det ikke lykkedes ham at spore Ward til det første mål, han mistede al sin selvtillid. Skal være mentalt stærkere. 4
Morgan Schneiderlin - fik ry for at være en stridbar midtbanespiller, men her blev han grebet fladfodet til målet. Han spillede for mange sidelæns afleveringer. 4
Idrissa Gueye – viste kamp, energi og et ønske om at opretholde presset. Muligvis Evertons bedste spiller. 7
Gylfi Sigurdsson - han har ikke en målmand som holdkammerat, og ikke hele spillet går gennem ham. Et tamt første halvlegs skud og et par indlæg efter pausen, men han producerede ikke den forventede kvalitet. 4

Dominic Calvert-Lewin – overgik Mee for at skabe en chance tidligt og var en villig løber hele vejen igennem, men manglede det tekniske til virkelig at få sine modstandere til at svede. Havde Evertons eneste skud på mål i anden halvleg, og der var ikke nok kraft til det. 5
Oumar Niasse – ligner for meget Calvert-Lewin. Masser af energi og kunne ikke klandres for engagement, men ikke nok hensynsløshed. 5

Wayne Rooney (på 63) – tilføjede et strejf af klasse til processen og hjalp Everton med at komme på toppen i de sidste 20 minutter. 7
Tom Davies (på 69) – viste sit sædvanlige tempo og vedholdenhed, hvilket tvang Burnley tilbage. 6
Sandro Ramirez (på 82) - havde ikke for meget tid til at påvirke. 5

Burnley

Nick Pope – en simpel redning fra Niasse i første halvleg, en anden fra Calvert-Lewin sent. Lavet begge uden at svede. 6

2 Matt Lowton – i midten af ​​to Everton-strafferåb i de sidste 10 minutter, men begge beslutninger om håndbold ville have været hårde. Gjorde op for fysiske begrænsninger med en høj arbejdshastighed. 6

James Tarkowski – en fremragende præstation. Hyrdet fremad væk fra fareområder, viser bemærkelsesværdig modenhed for en person, der går i gang med deres første sæson med regulær fodbold på dette niveau. 9
Ben Mee – tidligt overgået af Calvert-Lewin, men hurtigt forbedret og har givet sin partner en vejledende hånd. 8
Stephen Ward – kom frem ved adskillige lejligheder i første halvleg, assisterer til Hendricks mål. Mere disciplineret efter pausen. 8

Jack Cork – beskyttede forsvaret godt. Ikke den mest fysisk imponerende spiller, men hans intelligens og læsning af spillet var imponerende. 7
Steven Defour - skyldig i at være en smule langsom til at lukke ned tidligt, men støt forbedret. Burnleys bedste pasning af en bold. 6

Scott Arfield – sat i et fremragende skift, vinde frispark og spillede en eller to nøgleafleveringer ind i gode områder. 7
Jeff Hendrick – tog sit mål pænt og beskyttede midtbaneenheden godt, gør det svært for oppositionen at spille sig igennem linjerne. Faldt i indflydelse i angrebsmæssig forstand i anden halvleg. 7
Robbie Brady – slukkede, da Baines løb frem ved et par lejligheder i anden halvleg og blev fanget i to sind, da han havde en god chance for at placere sig for Wood. 4

Chris Wood – noget godt link-up spil i de sidste stadier af første halvleg, men andre gange var han alt for isoleret. Hans arbejdshastighed tyder dog på, at han er blevet Dyche-ificeret. 5